Τσακιρίδης

Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD

proteas

Νάουσα: συνεχίζεται η αποχέτευση στον κάμπο

Συνεχίζονται οι εργασίες κατασκευής των δικτύων αποχέτευσης στους πεδινούς οικισμούς Ανθεμίων και Ειρηνούπολης (Κοπανός, Επισκοπή, Αγγελοχώρι, Πολυπλάτανος), που υλοποιεί ο Δήμος Νάουσας και η Δ.Ε.Υ.Α.Ν. και χρηματοδοτούνται 100% από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ. 

Συγκεκριμένα, το έργο κατασκευής των δικτύων με την τοποθέτηση των αγωγών, έχει προχωρήσει στο 70% και το επόμενο διάστημα πρόκειται να ξεκινήσουν οι εργασίες αποκατάστασης-ασφαλτόστρωσης των δρόμων. Το έργο κατασκευής δικτύου αποχετεύσεων και οι συνδέσεις στην Τοπική Κοινότητα Χαρίεσσας έχει ολοκληρωθεί και ήδη ολοκληρώνονται οι ασφαλτοστρώσεις των δρόμων.

Επίσης, σε πλήρη λειτουργία έχουν τεθεί οι νέες υδατοδεξαμενές στις Τοπικές Κοινότητες Πολυπλατάνου και Μονοσπίτων, οι οποίες αντικατέστησαν τους παλαιούς υδατόπυργους, επιλύοντας το χρόνιο πρόβλημα υδροδότησης και χαμηλής πίεσης στην παροχή νερού. Με τα δύο έργα, προϋπολογισμού 282.000 € που υλοποιήθηκαν από την Δ.Ε.Υ.Α.Ν. και χρηματοδοτήθηκαν 100% από το ΕΣΠΑ, η υδροδότηση στις δύο Τοπικές Κοινότητες γίνεται κανονικά και χωρίς προβλήματα.

Τα εργοτάξια επισκέφθηκε το πρωί της Τετάρτης (18-6) ο Δήμαρχος Νάουσας κ. Αναστάσιος Καραμπατζός μαζί με τον Πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.Ν. κ. Γιώργο Βασιλείου και τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Μονοσπίτων κ. Νίκο Διάκογλου. Ο κ. Καραμπατζός εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία των εργασιών που γίνονται σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα των έργων. Τόνισε ότι, από το 2011 η Δημοτική Αρχή ξεκίνησε τη συστηματική και οργανωμένη δουλεία εντάσσοντας στο ΕΣΠΑ τα έργα της ΔΕΥΑΝ, τα οποία σήμερα υλοποιούνται στους πεδινούς οικισμούς της Νάουσας, σημειώνοντας ότι είναι ένα από τα μεγαλύτερα δημοτικά έργα υποδομής της Κεντρικής Μακεδονίας (συνολικός προϋπολογισμός πάνω από 20.000.000 ευρώ) και ότι με την ολοκλήρωσή του, το 2015, θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής χιλιάδων δημοτών στα Ανθέμια και την Ειρηνούπολη. 

H iRepair έφτασε στην Βέροια!

ADAMELON Εργαστήριο Γεύσεων

Ασφάλειες και Κτηματομεσιτικά  ΠΟΛΥΜΕΡΗΣ Real Estate - Πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας

kyriazis

sidiropoulos

studio 69