Τσακιρίδης

Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD

proteas

Αντιπροσωπεία Ελλήνων και Τούρκων καλλιτεχνών επισκέφθηκε το Δήμο Νάουσας

Επίσκεψη στο  Δημαρχείο την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου πραγματοποίησε αντιπροσωπεία Ελλήνων και Τούρκων καλλιτεχνών που συμμετέχουν στην 1η διεθνή έκθεση ζωγραφικής που διοργανώνει το Αγροτικό Κίνημα Ελλάδος στη Νάουσα.

Την αποστολή καλωσόρισε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Δημήτρης Μάντσιος και στη σύντομη συνάντηση που ακολούθησε, έγινε μνεία στις προσπάθειες που καταβάλλονται για την πολιτιστική και τουριστική ανάπτυξη του Δήμου Νάουσας καθώς και τη δημιουργία δημοτικής πινακοθήκης, όπου Τούρκος καλλιτέχνης παραχώρησε έργο του ως δωρεά στο Δήμο Νάουσας.

 

Στους Έλληνες και Τούρκους καλλιτέχνες δόθηκε ως αναμνηστικό, ενημερωτικό έντυπο με τις μακεδονικούς τάφους και αρχαιότητες της περιοχής μας.

Η διεθνής έκθεση ζωγραφικής με τη συμμετοχή περίπου 50 καλλιτεχνών πραγματοποιείται στον  χώρο τέχνης Ναϊάς (πρώην Βέτλανς) και θα λειτουργεί έως την Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014, από τις 10:30 π.μ. έως τις 9:30 μ.μ.

Οι Φίλοι του Καρναβαλιού

Επίσκεψη στους Αντιδημάρχους Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Δημήτρη Μάντσιο και Παιδείας και Αθλητισμού κ. Στέλλιο Δάγγα πραγματοποίησαν μέλη του Συλλόγου &Φίλοι του Καρναβαλιού Νάουσας& την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου, όπου στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Πρόληψης κατά του Καρκίνου του Μαστού (25 Οκτωβρίου), διένειμαν ενημερωτικά φυλλάδια και αναμνηστικές ροζ κορδέλες στους αντιδημάρχους, τους δημοτικούς συμβούλους και στο υπαλληλικό προσωπικό του Δήμου Νάουσας.

H iRepair έφτασε στην Βέροια!

ADAMELON Εργαστήριο Γεύσεων

Ασφάλειες και Κτηματομεσιτικά  ΠΟΛΥΜΕΡΗΣ Real Estate - Πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας

kyriazis

sidiropoulos

studio 69