Τσακιρίδης

Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD

proteas

Δημιουργία μητρώου εθελοντών στο Δήμο Νάουσας

dimarxio naousas

Ο Δήμος Νάουσας προτίθεται να δημιουργήσει μητρώο εθελοντών υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Παιδείας Αθλητισμού και Νεολαίας με στόχο την προαγωγή και προώθηση του εθελοντισμού σε όλο το Δήμο και την ευαισθητοποίηση των πολιτών για συμμετοχή σε δράσεις για το περιβάλλον, τον καθαρισμό κοινόχρηστων χώρων, την ανακύκλωση, τις έκτακτες ανάγκες, την πρόνοια, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, τις διεθνείς συνεργασίες κλπ.

Οι πρωτοβουλίες της Ομάδας Εθελοντισμού θα λειτουργούν επικουρικά προς τις αντίστοιχες δράσεις του Δήμου, αλλά και άλλων εθελοντικών ομάδων, που ήδη υπάρχουν. Μέσω της δημιουργίας των ομάδων εθελοντισμού προωθείται η ανάπτυξη της κοινωνικής αλληλεγγύης, η ενίσχυση της συμμετοχής των πολιτών στα δρώμενα του τόπου και η βελτίωση της ποιότητας της ζωής των δημοτών.

Στο μητρώο εθελοντών μπορούν να εγγραφούν όσοι κάτοικοι και δημότες του Δήμου το επιθυμούν. Πληροφορίες: κ. Στέλλιος Δάγγας, Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Νάουσας, τηλ.: 23323 50363, ώρες 09:00-12:00.

H iRepair έφτασε στην Βέροια!

ADAMELON Εργαστήριο Γεύσεων

Ασφάλειες και Κτηματομεσιτικά  ΠΟΛΥΜΕΡΗΣ Real Estate - Πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας

kyriazis

sidiropoulos

studio 69