Τσακιρίδης

Γ. ΚΕΣΙΔΗΣ Α.Ε. - Εξουσιοδοτημένος Έμπορος & Επισκευαστής Mercedes-Benz & Smart
Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD

Δείτε το Πασχαλινό φυλλάδιο προσφορών!

Ο Κώστας Καλδάρας νέος συντονιστής στη Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ

Από τον ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας ανακοινώθηκε ότι νέος συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής εκλέχτηκε ο Κώστας Καλδάρας. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Με μια διαδικασία σταθμό στις δημοκρατικές αξίες, ολοκληρώθηκε η εκλογή της νέας 25μελούς Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία  Ημαθίας, η οποία μετά την πρώτη της συνεδρίαση, προχώρησε στην εκλογή του νέου Συντονιστή της, ο οποίος είναι ο συνθέτης-στιχουργός και εικαστικός Κώστας Καλδάρας, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης, της Γραμματείας του Τμήματος Πολιτισμού και πρώην υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Οι επόμενες διαδικασίες για την εκλογή του αναπληρωτή Συντονιστή και των μελών του Συντονιστικού Γραφείου της Ν.Ε. θα ολοκληρωθούν την ερχόμενη Κυριακή 21/03/2021. 

Δυναμωμένοι με περισσότερα από 200 νέα μέλη, εκφράζουμε έμπρακτα την ανανέωση και την διεύρυνση του κόμματος μας, που συσπειρώνει και εκφράζει την Αριστερά και την Πρόοδο στην Ελλάδα.

Χαράζουμε αποφασιστικά μαζί με την κοινωνία, τις συλλογικότητες και τα κινήματα, την πορεία προς το μέλλον, στο δρόμο της Ανάπτυξης, της Δικαιοσύνης, της Δημοκρατίας".

H iRepair έφτασε στην Βέροια!

ΝΑΝΤΣΗ ΑΘΗΝΑ, Ψυχολόγος

ADAMELON Εργαστήριο Γεύσεων

kyriazis

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ. - ΚΟΛΛΙΝΟΣ Α. | Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων

sidiropoulos

studio 69