Τσακιρίδης

Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD

Δείτε το Πασχαλινό φυλλάδιο προσφορών!

Συλλυπητήριο μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ

Την βαθιά της θλίψη για την απώλεια του Θεόδωρου Μουρατίδη εκφράζει η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας που με ανακοίνωσή της αποχαιρετά τον "ξεχωριστό σύντροφο και αγωνιστή της Αριστεράς".

"Με βαθιά θλίψη οι φίλοι και οι φίλες, οι σύντροφοι και οι συντρόφισσες από την Βέροια και από τη Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας, αποχαιρετάμε έναν ξεχωριστό σύντροφο, αγωνιστή της ζωής , τον Θεόδωρο Μουρατίδη, που έφυγε, τόσο απρόσμενα.

Ο Θεόδωρος υπήρξε όλη του την ζωή ένας αγωνιστής της Αριστεράς, συνεπής και ευγενικός, αξιοπρεπής, πάντα παρών, χαμογελαστός, ένας άνθρωπος που πάντα έδινε και δεν ζήτησε ποτέ τίποτα.

Θόδωρε σ’ αυτήν την γεμάτη πορεία της ζωής σου, από τα εκπαιδευτικά χρόνια με τους ασυμβίβαστους συνδικαλιστικούς αγώνες σου και μέχρι την σημερινή τραγική ημέρα, έχεις προσθέσει κάτι σ’ όλους μας και δεν αφαίρεσες το παραμικρό. Έδωσες νόημα στη λέξη προοδευτικό, ακόμα και με την τελευταία σου επιθυμία, αυτήν της καύσης . Θα μας συντροφεύει πάντα η αγωνία στο βλέμμα σου για την πορεία της Αριστεράς και η χωρίς καμιά σκοπιμότητα κριτική σου διάθεση.

Στην οικογένειά του, την αγάπη μας και τα θερμά μας συλλυπητήρια".

H iRepair έφτασε στην Βέροια!

ΝΑΝΤΣΗ ΑΘΗΝΑ, Ψυχολόγος

ADAMELON Εργαστήριο Γεύσεων

kyriazis

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ. - ΚΟΛΛΙΝΟΣ Α. | Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων

sidiropoulos

studio 69