Τσακιρίδης

Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD

Δείτε το Πασχαλινό φυλλάδιο προσφορών!

Παράταση στη διάρκεια των επαγγελματικών μισθώσεων και για τις πληττόμενες επιχειρήσεις ζητάει ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης

Να παραταθεί η διάρκεια των επαγγελματικών μισθώσεων ΚΑΙ για τις ΠΛΗΤΤΟΜΕΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ μαζί με όσες έχουν ανασταλεί με κρατική εντολή λόγω της COVID– 19 στη σχετική διάταξη του Πολυνομοσχεδίου του Υπουργείου Υγείας με κατεπείγουσες ρυθμίσεις για την προστασία της δημόσιας υγείας από τις συνεχιζόμενες συνέπειες της πανδημίας που συζητείται σήμερα στη Βουλή, ζητάει με επιστολή του προς τους Υπουργούς Υγείας και Ανάπτυξης και Επενδύσεων ο Αν. Γεν. Γραμματέας ΚΟ της ΝΔ και Βουλευτής Ημαθίας κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Τσαβδαρίδης επισημαίνει ότι η προσθήκη των επιχειρήσεων αυτών στο Άρθρο 101 του Πολυνομοσχεδίου είναι ιδιαίτερα σημαντική. Καθώς οι εν λόγω επιχειρήσεις όπως π.χ. οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και μονάδες καθώς και ορισμένα καταστήματα εστίασης ναι μεν συνεχίζουν να λειτουργούν, πλην όμως - λόγω των συναφών μέτρων όπως απαγόρευση μετακινήσεων από Δήμο σε Δήμο ή από Νομό σε Νομό ή και από Περιφέρεια σε Περιφέρεια - στην πράξη υπολειτουργούν.

Με την προτεινόμενη αυτή προσθήκη, εφόσον κριθεί αυτό εφικτό, τονίζει ο Βουλευτής Ημαθίας θα δοθεί η ευκαιρία και σε αυτές τις επιχειρήσεις να συνεχίσουν τη λειτουργία τους απρόσκοπτα εν όψει της προσδοκώμενης επαναλειτουργίας της αγοράς με τη λιγότερη δυνατή οικονομική ζημία.

H iRepair έφτασε στην Βέροια!

ΝΑΝΤΣΗ ΑΘΗΝΑ, Ψυχολόγος

ADAMELON Εργαστήριο Γεύσεων

kyriazis

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ. - ΚΟΛΛΙΝΟΣ Α. | Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων

sidiropoulos

studio 69