Τσακιρίδης

Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD

Δείτε το Πασχαλινό φυλλάδιο προσφορών!

Παράταση της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων για προκαταβολή σύνταξης ζητά ο Τσαβδαρίδης

Την παράταση της διαδικασίας υποβολής των αιτήσεων για την χορήγηση προκαταβολής σύνταξης έως και 384 ευρώ στους δικαιούχους μέχρι να τους χορηγηθεί η οριστική τους σύνταξη, ζητάει από τον αρμόδιο Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Κωστή Χατζηδάκη ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης.

Όπως αναφέρει ο Αν. Γεν. Γραμματέας της ΝΔ και Βουλευτής Ημαθίας σε σχετική Ερώτηση που κατέθεσε, μία ενδεχόμενη παράταση - πέραν της μέχρι σήμερα καταληκτικής ημερομηνίας της 31ης Μαρτίου - θα βοηθήσει πολλούς ασφαλισμένους που ακόμη δεν έχουν «τρέξει» τη διαδικασία υποβολής αίτησης λόγω μη έγκαιρης ενημέρωσής τους εξ αιτίας των περιοριστικών μέτρων για την πανδημία. Την ίδια στιγμή, θα δώσει ανάσα στους λογιστές και στους δικηγόρους καθώς ήδη υπάρχει μεγάλος όγκος δουλειάς που δυσχεραίνει την έγκαιρη διεκπεραίωση της σχετικής διαδικασίας.

Ο κ. Τσαβδαρίδης επισημαίνει εξάλλου ότι η εξαιρετική αυτή πρωτοβουλία της Κυβέρνησης επ’ ωφελεία των συνταξιούχων πρέπει να διασφαλίσει τις προϋποθέσεις, ώστε να ολοκληρωθεί αποτελεσματικά η διευκόλυνση του συνόλου των δικαιούχων λαμβάνοντας πάντα υπ’ όψιν ότι περίπου 105.000 εν δυνάμει συνταξιούχοι δεν έχουν λάβει ακόμη ούτε ένα ευρώ από τη σύνταξή τους, παρότι έχουν καταθέσει αίτηση συνταξιοδότησης, απόρροια της γραφειοκρατίας προηγούμενων ετών .

H iRepair έφτασε στην Βέροια!

ΝΑΝΤΣΗ ΑΘΗΝΑ, Ψυχολόγος

ADAMELON Εργαστήριο Γεύσεων

kyriazis

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ. - ΚΟΛΛΙΝΟΣ Α. | Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων

sidiropoulos

studio 69