Τσακιρίδης

Γ. ΚΕΣΙΔΗΣ Α.Ε. - Εξουσιοδοτημένος Έμπορος & Επισκευαστής Mercedes-Benz & Smart
Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD

Δείτε το Πασχαλινό φυλλάδιο προσφορών!

Μήνυμα Τσαβδαρίδη για την επέτειο της 25ης Μαρτίου

Με αφορμή την επέτειο της 25ης Μαρτίου, ο βουλευτής Ημαθίας Λάζαρος Τσαβδαρίδης εξέδωσε το παρακάτω μήνυμα:

"Ευγνωμοσύνη και σεβασμός στις ηρωίδες και στους ήρωες της Εθνικής μας Παλιγγενεσίας. Τιμή και δόξα στους Έλληνες και στους Φιλέλληνες στη μητροπολιτική μας πατρίδα και σε όλη την Οικουμένη που επαναστάτησαν, που όρθωσαν ανάστημα απέναντι στον Τουρκικό ζυγό, που πολέμησαν, που θυσιάστηκαν, που συνέδραμαν υλικά, ηθικά και πνευματικά για την Ελευθερία και την Ανεξαρτησία μας.

Υπερηφάνεια και συγκίνηση για την πατρίδα που μας κληροδότησαν. Μία πατρίδα που μέσα στα 200 χρόνια από την έναρξη της Επανάστασης διένυσε πολύ δρόμο και πλέον στέκει ισχυρή και πρωταγωνίστρια μέσα στην κοινωνία των Εθνών του κόσμου.

Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες υποκλίνονται στο παρελθόν του Έθνους μας και κοιτάζουν με αισιοδοξία και χαμόγελο το παρόν και το μέλλον. Και διατρανώνουμε με κάθε τρόπο και σε κάθε τόνο ότι είμαστε έτοιμοι να διαφυλάττουμε πάντα τους βωμούς και τις εστίες μας απέναντι σε κάθε επίβουλο και να συνεχίζουμε να κρατούμε ψηλά τη λαμπερή δάδα του πολιτισμού και της Πίστης μας με κάθε κόστος, ως υπέρτατο φόρο τιμής στους αγωνιστές της Επανάστασης του 1821."

H iRepair έφτασε στην Βέροια!

ΝΑΝΤΣΗ ΑΘΗΝΑ, Ψυχολόγος

ADAMELON Εργαστήριο Γεύσεων

kyriazis

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ. - ΚΟΛΛΙΝΟΣ Α. | Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων

sidiropoulos

studio 69