Τσακιρίδης

Γ. ΚΕΣΙΔΗΣ Α.Ε. - Εξουσιοδοτημένος Έμπορος & Επισκευαστής Mercedes-Benz & Smart
Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD

Δείτε το Πασχαλινό φυλλάδιο προσφορών!

Στη Βουλή στέλνει τα αιτήματα και τις προτάσεις των παραγωγών Λαϊκών Αγορών ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης

Τις προτάσεις της Ομοσπονδίας Συλλόγων Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, Θεσσαλίας και Θράκης επί του Νομοσχεδίου για τις λαϊκές αγορές που έρθει σύντομα προς συζήτηση στη Βουλή των Ελλήνων απέστειλε με Αναφορά του προς το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων ο Αν. Γεν. Γραμματέας ΚΟ της ΝΔ και Βουλευτής Ημαθίας κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης.

Ο κ. Τσαβδαρίδης ζητάει να ενημερωθεί για τις προθέσεις του αρμόδιου Υπουργού σχετικά με μία σειρά αιτημάτων των παραγωγών με προεξάρχοντα αυτά της διατήρησης του δικαιώματος του αγρότη να εκδίδει άδεια παραγωγού λαϊκών αγορών στο Δήμο μόνιμης κατοικίας, που ισχύει για όλη την Επικράτεια καθώς και της διατήρησης της ποσόστωσης που μέχρι και σήμερα υπάρχει στις λαϊκές αγορές με 50% παραγωγούς και 50% επαγγελματίες πωλητές Οπωρολαχανικών και Βιομηχανικών Ειδών.

Εκφράζει δε τη βεβαιότητα ότι οι άξονες του νομοθετήματος όταν αυτό θα λάβει την τελική του μορφή θα ανοίγουν το δρόμο για μια νέα εποχή για τις λαϊκές αγορές, που τελικά θα ικανοποιεί όλους τους ενδιαφερομένους και θα διευκολύνει τη δραστηριότητα χιλιάδων παραγωγών και την ποιοτική εξυπηρέτηση χιλιάδων καταναλωτών .

H iRepair έφτασε στην Βέροια!

ΝΑΝΤΣΗ ΑΘΗΝΑ, Ψυχολόγος

ADAMELON Εργαστήριο Γεύσεων

kyriazis

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ. - ΚΟΛΛΙΝΟΣ Α. | Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων

sidiropoulos

studio 69