tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

Ο Παναγιώτης Γκυρίνης παρουσίασε τους υποψηφίους του

Το βράδυ της Δευτέρας 21 Αυγούστου, ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης παρουσίασε 196 υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους που θα συμπεριλαμβάνονται στο ψηφοδέλτιο της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Ο επικεφαλής της “Ώρας Ευθύνης” στην ομιλία του (αποσπάσματα της οποίας ακολουθούν) ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους στη συγκέντρωση, αναφέρθηκε στο έργο που έγινε στο Δήμο Αλεξάνδρειας τα τελευταία χρόνια, στο πρόγραμμα για την επόμενη πενταετία ενώ κάλεσε τους δημότες να εμπιστευτούν για μια ακόμη φορά την “Ώρα Ευθύνης” την οποία χαρακτήρισε ως τη μεγάλη παράταξη που ενώνει όλους τους δημότες.

“Νίκη από την πρώτη Κυριακή” είπε κλείνοντας την ομιλία του, μέσα στην αίθουσα που είχε κατακλυστεί από κόσμο ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας.

----

Απόσπασμα από την ομιλία:

Αγαπητοί προσκεκλημένοι
Αγαπητές συνδημότες και συνδημότισσες
Φίλες και φίλοι
Φίλοι συνεργάτες,
σημερινοί και αυριανοί δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι.

Είμαστε όλοι και όλες εδώ ενωμένοι και αποφασισμένοι να συνεχίσουμε να κάνουμε το δήμο μας καλύτερο.
Πορευόμαστε στο μέλλον με την ίδια πίστη ,με την ίδια αγάπη με την ίδια ευθύνη.
Σας ευχαριστώ όλους και όλες μέσα από την καρδιά μου για την αποψινή παρουσία σας.
Σας εκφράζω την αγάπη μου, τον σεβασμό και την υποχρέωσή μου απέναντί σας.

Η αποψινή σας παρουσία είναι μοναδική, είναι συγκινητική. Μου δίνετε μεγάλη χαρά
Σας ευχαριστώ όλους και όλες για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου .
Αυτή η εμπιστοσύνη μας δίνει αισιοδοξία να συνεχίσουμε εγώ και οι συνεργάτες μου.
Να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε γι’ αυτά που πιστεύουμε
Γι’ αυτά που δεσμεύομαι μπροστά σας.

Σήμερα παρουσιάζω παλαιούς και νέους συνεργάτες που συστρατεύονται στο ψηφοδέλτιο της ΩΡΑΣ ΕΥΘΥΝΗΣ, στο ψηφοδέλτιο της νίκης στις 8 του Οκτώβρη.
Μια νίκη δική σας, μια νίκη του έργου μας για ένα σύγχρονο Δήμο.
Μια νίκη για όλους εκείνους που δεν θέλουν πισωγυρίσματα και πειράματα
Μια νίκη της ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ.

(…..)

Φίλες και φίλοι
Τα λόγια είναι λόγια λέγονται και φεύγουν
Οι προεκλογικές υποσχέσεις των άλλων με ιντερνετικές μακέτες και χωρίς καμία μελέτη έργα εύκολα λέγονται και εύκολα τελειώνουν . Τα έργα είναι έργα μένουν εδώ και είναι η πραγματικότητα .
Σήμερα, εννέα χρόνια μετά ,καταφέραμε πολλά και πετύχαμε να αλλάξουμε την εικόνα του δήμου μας .

Ο δήμος μας απέκτησε ταυτότητα, είναι ένας οικονομικά υγιής δήμος που λειτουργεί με νομιμότητα και διαφάνεια.
Ένας δήμος που προχωρά με έργο και σχέδιο .

Είναι πλέον " ηλίου φαενότερον " ότι ο Δήμος Αλεξάνδρειας υλοποίησε και υλοποιεί ένα τεχνικό πρόγραμμα πρωτοφανές για την εποχή .
Το τεχνικό μας πρόγραμμα παρεμβαίνει με δυναμικό τρόπο σε όλα τα επίπεδα που συνδυαστικά βελτιώνουν σταθερά τους όρους της καθημερινότητας των ανθρώπων μας και την ολοένα και περισσότερο αναβαθμισμένη ποιότητα ζωής. Η εικόνα στα έργα που παρουσιάζονται αυτή τη στιγμή στο δήμος μας είναι της τάξης των 44.745.655 ευρώ από τα οποία τα 38.637.821 ευρώ είναι από χρηματοδότηση και τα 6.107.833 ευρώ είναι από ιδίους πόρους.

Τα έργα αυτά είτε έχουν ολοκληρωθεί, είτε βρίσκονται σε εξέλιξη, είτε υπό δημοπράτηση, είτε είναι σε επίπεδο προετοιμασίας διαγωνισμού.

Πρόκειται για μια πρωτόγνωρη σε επίπεδο δήμου μας εικόνα που από μόνη της καταγράφει έναν «οργασμό έργων» που η σταδιακή ολοκλήρωσή τους θα αλλάξει τη φυσιογνωμία του Δήμου μας.

(…)

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που όλα τα προηγούμενα χρόνια δεν υπήρχε πρόβλημα με τα σκουπίδια και τους κάδους και αυτό δεν το λέω εγώ αλλά η ίδια η πραγματικότητα, αφού 6 μήνες πριν τις εκλογές άρχισαν τα παράπονα και οι φωτογραφίες.
Καταλαβαίνετε πολύ καλά φαντάζομαι τι γίνεται αφού οι φωτογράφοι είναι και υποψήφιοι σε άλλα ψηφοδέλτια.
Όπως επίσης ακούστηκαν πριν από μέρες στη Μελίκη κραυγές σε κατάσταση πανικού για τις πλατείες ,τις λακούβες και τα σκουπίδια που τόσο καιρό δεν τα βλέπανε και ξαφνικά τώρα τα θυμήθηκαν .

Χαιρόμαστε όμως πως συμφωνούν ότι έχουμε καταφέρει να υλοποιήσουμε υπέρογκα ποσά για έργα και είναι αλήθεια. Τους ευχαριστούμε είναι σημαντικό να αναγνωρίζεται το έργο σου από τους αντιπάλους.
(...)

Είναι γνωστό φίλες και φίλοι ότι είμαστε και αγροτικός δήμος και οι ανάγκες πολλές
Όμως και εδώ η ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ δεν έμεινε άπραγη έχει υλοποιήσει έργα 3.126.078 Ευρώ ,υλοποιούνται έργα 633.600 ευρώ ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη διαγωνισμού έργα ύψους 7.138.470 με βασικά έργα το δίκτυο άρδευσης στην Κυψέλη ύψους 2.298.715, στη Μελίκη ύψους 2.199.760 και για το οδικό δίκτυο του δήμου έργο 2.140.000ευρώ

Αυτή είναι η ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ έργα υπευθυνότητα, εντιμότητα και κυρίως νοικοκυροσύνη

Αγαπητοί δημότες και δημότισσες
Το Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου «OPENMALL» προϋπολογισμού 1.705.684 ευρώ δίνει και θα δώσει στην Αλεξάνδρεια ομορφιά και ανθρώπινο χαρακτήρα. Ο δημόσιος χώρος και η αξιοποίηση του από τους δημότες κάθε ηλικίας αποτελεί προτεραιότητα για τη διοίκηση του δήμου .
Και εμείς αυτό τα κάναμε πράξη παρεμβαίνοντας και διεκδικώντας έργα και δράσεις .

Οι αναπλάσεις που γίνονται στις πλατείες μας και στις παιδικές χαρές είναι κάτι πρωτόγνωρο για το Δήμο μας .
Οι πλατείες θα αποτελούν στολίδια στην πόλη μας και θα την αναβαθμίσουν .
Συγκεκριμένα:
Η πλατεία Ελευθερίας υλοποιείται αυτή τη στιγμή με προϋπολογισμό1.240.000 Ευρώ από το πρόγραμμα Πράσινο Ταμείο.
Η πλατεία ΟΣΕ βρίσκεται στο στάδιο της υλοποίησης με προϋπολογισμό 931.254 Ευρώ από το πρόγραμμα Πράσινο Ταμείο .
Η πλατεία στα Αμπελοτόπια και αυτή υλοποιείται με προϋπολογισμό 267 .000
Για την πλατεία Ηρώου ετοιμάζεται ο διαγωνισμός με προϋπολογισμό 622.000 ευρώ από το πρόγραμμα Πράσινο Ταμείο

Παιδικές χαρές με προϋπολογισμό 1.934.275 ευρώ σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα αναπλάθονται και αναβαθμίζονται αποκτώντας τα χαρακτηριστικά που επιβάλουν οι πιο σύγχρονες ευρωπαϊκές προδιαγραφές και η αυστηρή ελληνική νομοθεσία περί ασφαλείας και λειτουργικότητας .

Σκοπός των αναπλάσεων που κάποιες μπορεί να καθυστέρησαν γιατί σκόνταψαν αρχικά στην πανδημία αλλά και στους εργολάβους ,είναι η δημιουργία σύγχρονων, λειτουργικών και ασφαλών χώρων αναψυχής για μικρούς και μεγάλους.

Εμείς μιλάμε με το έργο μας .
Κάνουμε πράξη το όραμα που εμπνέει τις καρδιές μας .

(...)
Στις δύσκολες εποχές που διανύουμε ,οι κοινωνικές υπηρεσίες και οι δομές του δήμου μας δημιουργούν ένα δίχτυ προστασίας για όλους τους συμπολίτες και συμπολίτισσες μας και κυρίως για εκείνους που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη .

Μια τεράστια κοινωνική μέριμνα υλοποιεί το πρόγραμμα «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» για τους ηλικιωμένους ,οι παιδικοί σταθμοί και τα κέντρα δημιουργικής απασχόλησης .
Το κέντρο κοινότητας ,το κοινωνικό παντοπωλείο ,το κοινωνικό φαρμακείο ,το κοινωνικό φροντιστήριο ,το γραφείο συμβουλευτικής και ψυχολογικής υποστήριξης είναι δομές απαραίτητες στην σημερινή εποχή και ο δήμος μας το κάνει πράξη .
Στο Αθλητισμό έχουμε ολοκληρώσει τον τάπητα στο Δημοτικό στάδιο και επισκευάσαμε το δάπεδο στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου συνολικού προϋπολογισμού 923.590 ευρώ.
Επίσης για το κολυμβητήριο είμαστε σε επίπεδο διαγωνισμού με το έργο αξιοποίηση εφαρμογών ανανεώσιμων πηγών ενέργειας προϋπολογισμού 1.007.602 ευρώ

Τα σχολεία μας λειτουργούν χωρίς προβλήματα με τη στήριξη και την άμεση παρέμβαση των σχολικών επιτροπών ,ενώ βρισκόμαστε στην εκπόνηση σχεδίων για ένα σύγχρονο κτίριο για τις ανάγκες του Ειδικού Σχολείου .
Επίσης είναι σε πλήρη λειτουργία η δανειστική βιβλιοθήκη μας με πληθώρα εκδηλώσεων ενώ στηρίξαμε και την κινητή βιβλιοθήκη για το φιλοαναγνωστικό κοινό του δήμου μας, με υλοποιημένο έργο προϋπολογισμού163.612 ευρώ

Ο πολιτισμός βρίσκει τα πατήματα του έχοντας σαν βάση το σπίτι του, το πνευματικό κέντρο που στη προηγούμενη θητεία μας μετά από 30 χρόνια περίπου το εγκαινιάσαμε και τώρα με έργο 74.000 ευρώ θα διαμορφωθεί ο περιβάλλον χώρος.

Προετοιμάζουμε διαγωνισμό προϋπολογισμού 431.199 ευρώ για τη διαμόρφωση καιεπισκευή καταφυγίου αδέσποτων ζώων στην προσπάθεια να δώσουμε την καλύτερη λύση αλλά και περισσότερη φροντίδα στους τετράποδους φίλους μας ..

Αυτό είναι το Έργο μας ορατό και μετρήσιμο .

Φίλες και φίλοι.
Σίγουρα στην προσπάθεια όλα αυτά τα χρόνια έγιναν και λάθη είχαμε παραλείψεις και υπήρχαν και υπάρχουν καθυστερήσεις ενδεχομένως κάποιες φορές .
Το αναγνωρίζουμε.
Ένα μεγάλο συγνώμη που δεν προσέφερα στον κατάλληλο χρόνο την καλύτερη λύση σε προβλήματα που σας απασχολούσαν.
Ποτέ όμως δεν διεκδίκησα το αλάνθαστο.
Διεκδικώ όμως την αναγνώριση της αγάπης μου για τον τόπο μας, τη διάθεσή μου για προσφορά ,την εντιμότητα και την αφοσίωσή μου στα προβλήματα του Δήμου μας

(...)
Σήμερα με τον ίδιο σεβασμό που σας ζήτησα πριν από 9 χρόνια να με εμπιστευτείτε και να στηρίξετε την προσπάθειά μας, με τον ίδιο σεβασμό στέκομαι απέναντί σας και με το χέρι στην καρδιά σας ζητώ να εμπιστευτείτε την ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ και προσωπικά εμένα και για την επόμενη θητεία έχοντας στο μυαλό σας όλο αυτό το έργο που μόλις σας παρουσίασα και κυρίως την εντιμότητα τη διαφάνεια και την ειλικρίνεια που διοικήσαμε αυτά τα χρόνια .

(…)
θέλω να σκεφτείτε ποια δημοτική αρχή, ποιος δήμαρχος, ποιοι δημοτικοί σύμβουλοι και συνεργάτες μπορούν να οδηγήσουν με ασφάλεια, σιγουριά και πρόοδο το Δήμο μας πιο πέρα.
Εμείς θέλουμε να αλλάξουμε το δήμο μας, αυτοί θέλουν να αλλάξουν το δήμαρχο!

(…)
Στις 8 του Οκτώβρη η ιστορία του δήμου, μας καλεί να αποφασίσουμε αν θα συνεχίσουμε να πάμε μπροστά ή να γυρίσουμε πίσω. (…) Στηρίξτε, ψηφίστε τη μεγάλη παράταξη που μας ενώνει.
Ψηφίστε ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ!

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ
1 Αβραμίδης Νικόλαος Αχιλλέας
2 Αγγέλη - Μπαμπίνα Δήμητρα Χρήστος
3 Αδαμίδης Νικόλαος Βασίλειος
4 Αδαμόπουλος Σωτήριος Κωνσταντίνος
5 Αλμπάνη Κλεάνθη (Κλειώ) Χριστόδουλος
6 Βέτσιου Αικατερίνη Γεώργιος
7 Γεωργίου Άννα Σπυρίδων
8 Γιαννάκης Νικόλαος Σπυρίδων
9 Γιαννόπουλος Γεώργιος Θεόδωρος
10 Γιάντσης Τριαντάφυλλος (Λάκης) Αθανάσιος
11 Γκούντας Βασίλειος Δημήτριος
12 Γκιουρτζής Στέφανος Αντώνιος
13 Γκόγκας Ευθύμιος Δημήτριος
14 Δεινοπαππας Φώτιος Στέργιος
15 Δελιόπουλος Στέφανος Αντώνιος
16 Δεμπρόπουλος Θωμάς Δημήτριος
17 Δημάδης Αθανάσιος Κωνσταντίνος
18 Δημητριάδης Βασίλειος Δημήτριος
19 Δριστάς Στέφανος Ευάγγελος
20 Εμμανουηλίδης Γεώργιος Δημήτριος
21 Θεοδωρακόπουλος Σωτήριος (Λάππας) Αντώνιος
22 Καλότσης Σωτήριος Αθανάσιος
23 Καμανάς Νικόλαος Γεώργιος
24 Καμπατζά Καλλιόπη Νικόλαος
25 Κιοσέογλου Ιερεμίας Αντώνιος
26 Κορτσινίδου Μαριάννα Χρυσόστομος
27 Κούγκα Αικατερίνη Δημήτριος
28 Κούγκας Αθανάσιος Στέφανος
29 Λαφαζάνη Ελένη Δημήτριος
30 Λάχανης Ευάγγελος Απόστολος
31 Μητράκος Δημήτριος Βασίλειος
32 Μοσχοπούλου Θεοδώρα Γεώργιος
33 Μοσχοπούλου Όλγα Ευάγγελος
34 Μπαλιοπούλου Δάφνη Γεώργιος
35 Μπενίσκος Δημήτριος Λεωνίδας
36 Μπουκουβάλας Αθανάσιος Γεώργιος
37 Ουζούνη Ελένη Μερκούριος
38 Παγγούρας Αθανάσιος Βελισσάριος
39 Παναγιωτίδης Μιχαήλ Κωνσταντίνος
40 Παναγιώτου Κωνσταντίνος Αθανάσιος
41 Παντόπουλος Αθανάσιος Γεώργιος
42 Παπαγεωργόπουλος Ευάγγελος Αντώνιος
43 Παράσχος Στέργιος Δημήτριος
44 Παράσχου Ειρήνη Δημήτριος
45 Πενόπουλος Δημήτριος Αριστείδης
46 Πετικόπουλος Γεώργιος Νικόλαος
47 Σακαλής Δημήτριος Χρήστος
48 Σαλτουρίδης Χαράλαμπος Νικόλαος
49 Σαμαράς Δημήτριος Γεώργιος
50 Σαρακατσιάνος Νικόλαος Ιωάννης
51 Σουρλόπουλος Νικόλαος Βασίλειος
52 Τόκας Σωτήριος Δημήτριος
53 Τοπαλίδου Γεωργία Τηλέμαχος
54 Τριανταφυλλόπουλος Ιωάννης Μερκούριος
55 Τσακιρίδης Κωνσταντίνος Σάββας
56 Τσιλιοπούλου Πολυξένη Γεώργιος
57 Χατζής Αναστάσιος (Αλιάγας) Αθανάσιος
58 Χατζόπουλος Θωμάς Ιωάννης
59 Χόκια Θωμάς Φλαμούρ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
1 Αγαθαγγέλου Αναστάσιος Πρόδρομος
2 Αγγελόπουλος Βασίλειος Δημήτριος
3 Ακριβόπουλος Δημήτριος Κωνσταντίνος
4 Αλευράς Παναγιώτης Ευάγγελος
5 Αμπατζής Δημήτριος Νικόλαος
6 Ανδρέου Βασίλειος Κωνσταντίνος
7 Αργιαντόπουλος Στέφανος Ευθύμιος
8 Αργυρόπουλος Θεόδωρος Γρηγόριος
9 Ασβεστά Ευφροσύνη Κωνσταντίνος
10 Αυτζής Νικόλαος Γεώργιος
11 Βενιοπούλου Δήμητρα Θωμάς
12 Βογιατζή Ελένη Αναστάσιος
13 Βουλτσινός Βασίλειος Αριστείδης
14 Γατοπούλου Ξένια Σωτήριος
15 Γελαδάρης Νικόλαος Ιωάννης
16 Γεωργίου Κωνσταντίνος Σπυρίδων
17 Γιαζιτζόγλου Αικατερίνη Γεώργιος
18 Γιαννόπουλος Δημήτριος Αντώνιος
19 Γιαννόπουλος Ευάγγελος Αντώνιος
20 Γιώτα Ελένη Κωνσταντίνος
21 Γκαλτσίδης Ιωάννης Αναστάσιος
22 Γκιουρτζής Γεώργιος Εμμανουήλ
23 Γουσιόπουλος Γρηγόριος Γεώργιος
24 Γρηγοριάδου Ευαγγελία Ισαάκ
25 Γρηγορόπουλος Ευάγγελος Γεώργιος
26 Δαδαβέλα Αικατερίνη Χρήστος
27 Δαρδακούλης Γεώργιος Νικόλαος
28 Δεληπάλας Ευάγγελος Χαράλαμπος
29 Δελιοπούλου Σοφία Γεώργιος
30 Διακόπουλος Ιωάννης Διονύσιος
31 Διάλλα Δήμητρα Γεώργιος
32 Διάλλα Ευαγγελία Δημήτριος
33 Διαμαντοπούλου Κωνσταντίνα Πέτρος
34 Δόμος Νικόλαος Χρήστος
35 Δούμπης Στέφανος Απόστολος
36 Εσερπόγλου Δημήτριος Κωνσταντίνος
37 Ευθυμίου Κωνσταντίνος Βασίλειος
38 Ζορμπά Δάφνη Αντώνιος
39 Ηλίας Χρήστος Δημήτριος
40 Θεοδωρακέλης Κωνσταντίνος Μαρίνος
41 Θεοδωρακόπουλος Σταύρος Ιωάννης
42 Θεοδωρόπουλος Νικόλαος Σωτήριος
43 Ιωάννου Ιωάννα Βασίλειος
44 Καλαμπούκας Νικόλαος Γεώργιος
45 Καμπατζά Παναγιώτα Νικόλαος
46 Καραβάρας Θωμάς Αθανάσιος
47 Καραγιάννη Ιωάννα Κωνσταντίνος
48 Καραγιάννης Δημοσθένης Σωτήριος
49 Καραγκιοζόπουλος Κωνσταντίνος Γεώργιος
50 Καραγκούνη Μαρία Δημήτριος
51 Καραλιλιοπούλου Αλίκη Ιωάννης
52 Καραπατσάς Βασίλειος Γεώργιος
53 Καρέλης Χρήστος Κωνσταντίνος
54 Καστίδης Θεόδωρος Νικόλαος
55 Καταφυγιώτης Βασίλειος Θεόδωρος
56 Κεϊσίδης Ιωάννης Χρήστος
57 Κεφάλας Σπυρίδων Δημήτριος
58 Κιζηρίδου Ελένη Γεώργιος
59 Κοκοφτόπουλος Θωμάς Κωνσταντίνος
60 Κοτσογιαννίδου Μαρία Γεώργιος
61 Κούκλας Αντώνιος Δημήτριος
62 Κουκλας Γρηγόριος Γεώργιος
63 Κουλερίδης Κωνσταντίνος Χαράλαμπος
64 Λακασάς Γεώργιος Απόστολος
65 Λάππας Στέφανος Κωνσταντίνος
66 Λεπιδάς Χρήστος Ιωάννης
67 Λιότσιος Βασίλειος Σωτήριος
68 Λιότσιου Καλλιόπη Γρηγόριος
69 Λουκίδου Ευδοκία Γεώργιος
70 Μαγαλιός Ανστάσιος (Ανέστης) Κωνσταντίνος
71 Μακρυγιάννης Χρήστος Παρασκευάς
72 Μαλλιάρας Γεώργιος Δημήτριος
73 Μαλογιάννης Κωνσταντίνος Ευάγγελος
74 Μαντάκη Μαγδαλινή (Στεργιοπούλου) Σταύρος
75 Ματελόπουλος Δημήτριος Πρόδρομος
76 Μέρδα Ευθυμία Κωνσταντίνος
77 Μπανταδάκη Μαρία Ευάγγελος
78 Μπαρλάκας Βασίλειος Μιχαήλ
79 Μπατσίλης Ιωάννης Γεώργιος
80 Μπενή Φωτεινή Νικόλαος
81 Μπενίσκου Ευδοξία Φώτιος
82 Μπίτζιου Ερμιόνη Αθανάσιος
83 Μπογιαννίδης Δημήτριος Κωνσταντίνος
84 Μπόκαρης Κωνσταντίνος Θωμάς
85 Μπρισίμης Κωνσταντίνος Απόστολος
86 Νικοπούλου Βασιλική Σωτήριος
87 Νταούκας Σωτήριος Αντώνιος
88 Ντέλια Ευαγγελία Δημήτριος
89 Ντουντούδης Δημοσθένης Γεώργιος
90 Ορφανός Κωνσταντίνος Νικόλαος
91 Πανταζόπουλος Αριστοτέλης Γεώργιος
92 Παντόπουλος Κωνσταντίνος Αντώνιος
93 Παντοπούλου Μάρθα Διονύσιος
94 Παπαδόπουλος Γεώργιος Μιχαήλ
95 Παπαδόπουλος Διονύσιος Σωτήριος
96 Παπαμιχαήλ Κυριάκος Μιχαήλ
97 Παρσόπουλος Βασίλειος Θωμάς
98 Παρσόπουλος Δημήτριος Αντώνιος
99 Πασιοπούλου Αναστασία Λεωνίδας
100 Πάσχος Ιωάννης Σπυρίδων
101 Παυλίδης Παύλος Ιωάννης
102 Πένογλου Μαργαρίτα Μόσχος
103 Περτσινίδου Ελένη Γεώργιος
104 Πετικόπουλος Κωνσταντίνος Θωμάς
105 Πετικοπούλου Σταυρούλα Κωνσταντίνος
106 Πετκόπουλος Αντώνιος Δημήτριος
107 Πιπέρκος Δημήτριος Σωτήριος
108 Πολημένος Σταμάτης Ιωάννης
109 Πούλιος Πέτρος Δημήτριος
110 Σιδηροπούλου Γενοβέφα Παναγιώτης
111 Συρόπουλος Κωνσταντίνος Ιωάννης
112 Τζουμάκα Ειρήνη Χρήστος
113 Τόκα Σοφία Σταύρος
114 Τόκας Βασίλειος Ιωάννης
115 Τόκας Χρήστος Ιωάννης
116 Τολιόπουλος Αριστείδης Βασίλειος
117 Τόλιος Ευθύμιος Σπυρίδων
118 Τορναζάκη Αθηνά Αριστείδης
119 Τουρλακίδου Ροδιανή Δημήτριος
120 Τουτουντζίδης Σταύρος Θεόδωρος
121 Τράντος Αθανάσιος Ιωάννης
122 Τριανταφυλλοπούλου Ελισσάβετ Θωμάς
123 Τριανταφύλλου Μαρία Κυριαζής
124 Τρικαλόπουλος Ευάγγελος Κωνσταντίνος
125 Τσακμακίδου Όλγα Παύλος
126 Τσακστάρας Νικόλαος Δημήτριος
127 Τσέκας Βασίλειος Θωμάς
128 Τσιώτρη Ολυμπία Χαράλαμπος
129 Τσομίδου Συμέλα Χαράλαμπος
130 Τσορακλίδης Χαράλαμπος Κωνσταντίνος
131 Φιλιπποπούλου Μαρία - Μαγδαλινή Φώτιος
132 Φιλίππου Φίλιππος Κωνσταντίνος
133 Φουντουκίδου Κυριακή - Μαρία Πρόδρομος
134 Φωτάκης Γεώργιος Χρήστος
135 Χατζοπούλου Αθανασία Θεόδωρος
136 Χλιαρόπουλος Κωνσταντίνος Αργύριος
137 Χούχας Απόστολος Σωτήριος

View this gallery on Flickr

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69