Τόλκας: «Αγώνας επιβίωσης του Ξενοδοχειακού και Τουριστικού κλάδου στην Ημαθία»

Συνάντηση με την Ένωση Ξενοδόχων Ημαθίας πραγματοποίησε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Άγγελος Τόλκας την περασμένη Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022. Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα προβλήματα των ξενοδόχων, στα οποία μέχρι στιγμής δεν έχει δοθεί καμία λύση από την Κυβέρνηση.

18-01-2022 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Υποβολή πρότασης χρηματοδότησης για σύστημα 38 ηλεκτρικών ποδηλάτων από τον Δήμο Βέροιας

Στην υποβολή πρότασης χρηματοδότησης ύψους 309.949,16€ για την υλοποίηση έργων που αφορούν στη Δράση: «Βιώσιμη Αστική Κινητικότητα, Μικροκινητικότητα (last mile transportation), Ολοκληρωμένη Διαχείριση Αστικών Μετακινήσεων», προχώρησε ο Δήμος Βέροιας. Η εν λόγω πρόταση εντάσσεται στον Άξονα Προτεραιότητας 14 «ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ...

18-01-2022 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Παρεμβάσεις βελτίωσης αστικής κινητικότητας σε περιοχές σχολείων θα υλοποιήσει ο δήμος Βέροιας

Στην υπογραφή σύμβασης για το έργο με τίτλο: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ» προχώρησε ο Δήμαρχος Βέροιας, κ. Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Αλέξανδρος Τσαχουρίδης και ο κ. Νίκος Σιουραντάνης, εκπρόσωπος της εταιρείας ΑΦΟΙ ΣΙΟΥΡΑΝΤΑΝΗ Ο.Τ.Ε.

17-01-2022 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Καλαϊτζίδης: Ανοίξαμε τους δρόμους και η Ημαθία κατέκτησε την κορυφή στις προτιμήσεις…

Με αφορμή τη μεγάλη προσέλευση χειμερινών επισκεπτών στην Ημαθία, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, οι οποίοι μπόρεσαν να προσεγγίσουν τις ορεινές περιοχές και το χιονοδρομικό κέντρο Σελίου χάρη στην έγκαιρη και ασφαλή διάνοιξη των δρόμων μετά τα προβλήματα που προκάλεσε...

17-01-2022 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Η Διοικούσα Επιτροπή Νέας Δημοκρατίας σε Αστικά και ΚΤΕΛ

Ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας Ημαθίας κ. Σταύρος Γιανναβαρτζής συνοδευόμενος από το μέλος της επιτροπής κ. Νίκο Αγγέλου επισκέφτηκαν τα υπεραστικά και αστικά ΚΤΕΛ του νομού, στο πλαίσιο της σταθερής εδραίωσης μιας αμφίδρομης επικοινωνίας με φορείς, επιχειρήσεις και...

13-01-2022 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας συμμετέχει στην “Παγκόσμια Ημέρα Αγκαλιάς”

Ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας, ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος και τα Στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Αλεξάνδρειας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αγκαλιάς, καλούν όλους τους πολίτες, να “αγκαλιάσουν” το έργο του, προσφέροντας τη...

13-01-2022 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Συνάντηση Άγγελου Τόλκα με τον Εμπορικό Σύλλογο Βέροιας για την ακρίβεια και την…

Ο Βουλευτής Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Άγγελος Τόλκας πραγματοποίησε στις 12/1/2021 συνάντηση με την Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας για τα ζητήματα της ακρίβειας, της μειωμένης εμπορικής κίνησης και της αγοραστικής αδυναμίας των καταναλωτών. Στη συνάντηση συμμετείχε και...

13-01-2022 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Δήμαρχος Νάουσας: Κλειστοί αρκετοί δρόμοι από τα δέντρα – Εργαζόμαστε να δώσουμε ρεύμα…

Ο νομός της Ημαθίας ήταν από μία από τις περιοχές που ένιωσαν έντονα τις συνέπειες από το πέρασμα της κακοκαιρίας «Διομήδης». O δήμαρχος Νάουσας, Νίκος Καρανικόλας, μίλησε στην ΕΡΤ και την εκπομπή «Από τις Έξι» για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι.

13-01-2022 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Μαρκούλης: "Πρώτη η χώρα μας στην ανεργία των νέων"

Το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία Αντώνης Μαρκούλης έκανε την εξής δήλωση:

12-01-2022 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Η νέα σύνθεση της Διοίκησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Τη νέα σύνθεση της Διοίκησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοίνωσε σήμερα ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας. Η νέα σύνθεση της Διοίκησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας έχει ως εξής:

12-01-2022 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Παράταση των μέτρων για μία εβδομάδα εισηγείται η Επιτροπή

Την παράταση των μέτρων για τον κοροναϊό για μια εβδομάδα αποφάσισε και εισηγείται στην κυβέρνηση η επιτροπή των ειδικών.

12-01-2022 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Νέα εθνική στρατηγική για την κοινωνική ένταξη των Ρομά

Τη νέα Εθνική Στρατηγική για την Κοινωνική Ένταξη των Ρομά 2021-2030, παρουσίασε σήμερα στη Βουλή, η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου.

11-01-2022 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Ποια θέματα συζητήθηκαν στην συνάντηση του Δημάρχου Βέροιας με Υφυπουργό Οικονομικών και Βουλευτές

Θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης και ζητήματα διαχείρισης σημαντικών διεκδικήσεων του Δήμου Βέροιας περιλάμβανε η ατζέντα της σύσκεψης του Δημάρχου Βέροιας, κ. Κωνσταντίνου Βοργιαζίδη και της Αντιδημάρχου, επικεφαλής της παράταξης «Βέροια Πρωτεύουσα Πόλη», κας Γεωργίας Μπατσαρά, με τον Υφυπουργό Οικονομικών, Βουλευτή Ημαθίας...

11-01-2022 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Σε λειτουργία η ιστοσελίδα του νέου Ταμείου Επικουρικής Κεφαλαιοποιητικής Ασφάλισης

Μέσω της ιστοσελίδας του νέου Ταμείου Επικουρικής Κεφαλαιοποιητικής Ασφάλισης (ΤΕΚΑ) teka.gov.gr, που είναι από σήμερα στον «αέρα», μπορούν πλέον να ενημερώνονται οι ασφαλισμένοι για το νέο δημόσιο σύστημα κεφαλαιοποιητικής ασφάλισης.

10-01-2022 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Νάουσα: Ανακηρύχθηκε ανάδοχος για την εκμίσθωση του Χιονοδρομικού Κέντρου «3 – 5 Πηγάδια»

Η Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία με την  επωνυμία «Ορεινός Τουρισμός ΙΚΕ», πλειοδότησε στη σημερινή ανοικτή διαδικασία (Δευτέρα 10.01.2022)  της δημοπρασίας εκμίσθωσης του Χιονοδρομικού Κέντρου «3 – 5 Πηγάδια» που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Νάουσας.

10-01-2022 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Η νέα σύνθεση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας - Συμμετέχει ο Στέργιος Μουρτζίλας

Τα νέα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας εξέλεξαν σήμερα σε ειδική συνεδρίαση, στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης», οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Κεντρικής Μακεδονίας.

09-01-2022 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Δημοτικό Συμβούλιο Νάουσας: Αυτά είναι τα νέα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και της…

Εκλέχτηκαν από το Δημοτικό Συμβούλιο Νάουσας τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

09-01-2022 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξάνδρειας: Αυτά είναι τα νέα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και της…

Εκλέχτηκαν από το Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξάνδρειας τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

09-01-2022 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Πιερρακάκης: Ολοκληρώνεται η ένταξη των Ταμείων στην ηλεκτρονική συνταγογράφηση

Από τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου ολοκληρώνεται η ένταξη των ασφαλιστικών ταμείων στην ηλεκτρονική συνταγογράφηση και «άρα όλοι οι πολίτες πια θα έχουν πρόσβαση στις ψηφιακές υπηρεσίες» ανέφερε σε συνέντευξή του ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης.

09-01-2022 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Αυτή είναι η νέα Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Βέροιας

Τη νέα του Επιτροπή Ποιότητας Ζωής εξέλεξε το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας. Στην διαδικασία, ο δήμαρχος όρισε ως μέλη τους αντιδημάρχους Ηλία Τσιφλίδη (πρόεδρος), Στέλιο Ασλάνογλου και Λάζαρο Ασλανίδη.

09-01-2022 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Αυτή είναι η νέα Οικονομική Επιτροπή Βέροιας

Τη νέα του Οικονομική Επιτροπή εξέλεξε το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας. Στην διαδικασία, ο δήμαρχος όρισε ως μέλη τους αντιδημάρχους Στέλιος Ασλάνογλου, Βασίλη Παπαδόπουλο και Αλέκο Τσαχουρίδη.

09-01-2022 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Ο Γιώργος Βασιλείου νέος πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Νάουσας

Αλλαγή προέδρου είχαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο Νάουσας. Μετά από πρόταση του δημάρχου Νικόλα Καρανικόλα, πρόεδρος εκλέχθηκε ο Γιώργος Βασιλείου, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Γιάννη Γιαννούλη. Ο κ. Βασιλείου στην εκλογική διαδικασία έλαβε 14 ψήφους ενώ υπήρξαν 10 λευκά και ένα...

09-01-2022 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Η Όλγα Μοσχοπούλου πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας

Η Όλγα Μοσχοπούλου εκλέχθηκε ξανά πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας. Ήταν η μοναδική υποψηφιότητα και στην ψηφοφορία έλαβε 22 ψήφους ενώ υπήρξαν και 9 λευκά. Η κ. Μοσχοπούλου ήταν και την προηγούμενη θητεία πρόεδρος και ανανεώσε την θητεία της για το υπόλοιπο...

09-01-2022 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Παραμένει όπως ήταν το προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας

Τα μέλη του προεδρείου Συμβουλίου εξέλεξε το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας. Εκπλήξεις στις προτάσεις που κατέθεσαν οι παρατάξεις δεν υπήρξαν και με βάση αυτές το σχήμα στο προεδρείο θα παραμείνει το ίδιο. 

09-01-2022 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Δήμος Αλεξάνδρειας: Ορισμός Αντιδημάρχων ως μέλη της Οικονομικής Επιτροπής & Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Με απόφασή του ο δημαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης όρισε τους αντιδημάρχους που θα αποτελούν μέλη των Επιτροπών του δήμου. Αναλυτικά:

07-01-2022 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Σκρέκας: «395 εκατ. ευρώ τον Ιανουάριο για τη στήριξη νοικοκυριών και επαγγελματιών»

Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας, ανακοίνωσε σήμερα την επέκταση των μέτρων στήριξης των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων από τις επιπτώσεις της διεθνούς ενεργειακής κρίσης για τον Ιανουάριο. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Υπουργού:

07-01-2022 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Μαρκούλης: "Η ψηφιακή Ελλάδα επιστρέφει στα...μικρά νήπια"

Κριτική στην κυβέρνηση για τις ουρές σε σημεία δωρεάν ελέγχου covid ασκεί με δήλωσή του το Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Αντώνης Μαρκούλης. Αναλυτικά αναφέρει:

06-01-2022 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Εκλέγει προεδρείο και μέλη επιτροπών το Δημοτικό Συμβούλιο Νάουσας

Στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Κέντρου Βιομηχανικής Κληρονομιάς ΕΡΙΑ την Κυριακή, 9 Ιανουαρίου 2022 και ώρα, 11:00 θα πραγματοποιηθεί ειδική, δια ζώσης συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με θέμα ημερήσιας διάταξης, «Εκλογή μελών προεδρείου, οικονομικής επιτροπής και επιτροπής ποιότητας ζωής», σύμφωνα με...

05-01-2022 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Βοργιαζίδης: "Ο Τέλης Σιδηρόπουλος έδωσε την ψυχή του για την υπεράσπιση και την…

Συλλυπητήριο μήνυμα για την απώλεια του Τέλη Σιδηρόπουλου εξέδωσε ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης. Αναλυτικά:

05-01-2022 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Στις 17.062 οι «ψηφιακές συναλλαγές» του Δήμου Βέροιας τον τελευταίο χρόνο

Τις 17.062 έφτασαν το 2021 οι «ψηφιακές συναλλαγές» του Δήμου Βέροιας με τους δημότες, στο πλαίσιο του ψηφιακού μετασχηματισμού για τη βελτίωση της προσβασιμότητας των πολιτών και για την αποδοτικότητα των δημόσιων υπηρεσιών. Η μετάβαση στην ψηφιακή εποχή επιχειρείται με...

05-01-2022 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Εκλέγει προεδρείο και μέλη επιτροπών το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας

Ειδική τακτική συνεδρίαση διά ζώσης θα πραγματοποιήσει το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας στις 9-1-2022 ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00, προκειμένου να εκλέξει μεταξύ των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου κατά σειρά:

05-01-2022 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Εκλέγει προεδρείο και μέλη επιτροπών το Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξάνδρειας

Την Κυριακή, 9 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 11:00, θα πραγματοποιηθεί ειδική, δια ζώσης συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αλεξάνδρειας, με θέμα ημερήσιας διάταξης «Εκλογή των μελών του προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου και των μελών της οικονομικής επιτροπής και της επιτροπής ποιότητας...

05-01-2022 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Έναρξη υλοποίησης του καθορισμού Ζωνών Υποδοχής Συντελεστή Δόμησης

Με Απόφαση του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστα Σκρέκα, και του Υφυπουργού Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος, Νίκου Ταγαρά, μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης ο καθορισμός των Ζωνών Υποδοχής Συντελεστή δόμησης (ΖΥΣ), μία πολύ σημαντική πολεοδομική μεταρρύθμιση που έχει εντάξει το Υπουργείο Περιβάλλοντος και...

04-01-2022 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Καταργήθηκε ο Φορέας Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Θερμαϊκού Κόλπου

Με το ΦΕΚ 6387 που δημοσιεύτηκε στις 31 Δεκεμβρίου 2021 καταργείται ο Φορέας Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Θερμαϊκού Κόλπου, ο οποίος ιδρύθηκε το 2002 ως Φορέας Διαχείρισης Δέλτα Αξιού-Λουδία-Αλιάκμονα. Μετά από είκοσι χρόνια, κατά τα οποία τα Διοικητικά Συμβούλια και οι...

04-01-2022 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Συμφωνήθηκε ο «οδικός χάρτης» αναβάθμισης και ανάπτυξης του Εθνικού Χιονοδρομικού Κέντρου Σελίου

Η αναβάθμιση και η περαιτέρω ανάπτυξη του παλαιότερου χιονοδρομικού κέντρου της χώρας (από το 1936), του Εθνικού Χιονοδρομικού Κέντρου Σελίου, ήταν στο επίκεντρο των συζητήσεων και της εκδήλωσης κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του, από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη...

03-01-2022 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Ανοιχτό κλιμακοστάσιο θα κατασκευάσει ο δήμος Βέροιας στην οδό Καππαδοκίας

Στην υπογραφή σύμβασης για το έργο με τίτλο: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΚΛΙΜΑΚΟΣΤΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑΣ» προχώρησε ο Δήμαρχος Βέροιας, κ. Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Αλέξανδρος Τσαχουρίδης και ο κ. Νίκος Σιουραντάνης, εκπρόσωπος της εταιρείας ΑΦΟΙ ΣΙΟΥΡΑΝΤΑΝΗ Ο.Τ.Ε.

03-01-2022 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Ξεκίνησε η λειτουργία του νέου Ταμείου Επικουρικής Κεφαλαιοποιητικής Ασφάλισης

Ενεργοποιήθηκε το νέο μοντέλο για την επικουρική ασφάλιση των νέων, καθώς από 1η Ιανουαρίου 2022 ξεκίνησε να λειτουργεί το νέο Ταμείο Επικουρικής Κεφαλαιοποιητικής Ασφάλισης (ΤΕΚΑ) και υποδέχεται τους νέους που μπαίνουν στην αγορά εργασίας για πρώτη φορά από 1.1.2022 ως εργαζόμενοι με υποχρέωση...

02-01-2022 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Αυγενάκης: "Το Χιονοδρομικό Σελίου μπορεί να αναβαθμιστεί και να γίνει ατμομηχανή της ανάπτυξης"

Επίσκεψη στο Χιονοδρομικό Σελίου πραγματοποίησε ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης. 

02-01-2022 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Το Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Περιφερειάρχη

Ενότητα, αλληλεγγύη, αισιοδοξία και κυρίως υγεία εύχεται ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του για το 2022.Το μήνυμα του Απόστολου Τζιτζικώστα για το νέο έτος είναι το εξής:

01-01-2022 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Ξεκινά από την 1η Ιανουαρίου η επιβολή εισφοράς προστασίας του περιβάλλοντος

Από την Πρωτοχρονιά αρχίζει η εφαρμογή της επιβολής εισφοράς προστασίας του περιβάλλοντος, σε ορισμένες συσκευασίες που διατίθενται προς άμεση κατανάλωση σε εφαρμογή του άρθρου 4 του Ν. 4736/202Ο. Σκοπός της εισφοράς είναι η πρόληψη της δημιουργίας αποβλήτων, ώστε να αναστραφεί...

31-12-2021 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Το Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Δημάρχου Αλεξάνδρειας

Στο πρωτοχρονιάτικό του μήνυμα ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνηας αναφέρει τα εξής:

31-12-2021 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Το Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας

Στο πρωτοχρονιάτικό του μήνυμα ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καλαϊτζίδης αναφέρει τα εξής:

31-12-2021 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Το Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Δημάρχου Βέροιας

Στο πρωτοχρονιάτικό του μήνυμα ο Δήμαρχος Βέροιας Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης αναφέρει τα εξής: "Αγαπητοί δημότες της Βέροιας,

31-12-2021 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Επισκέψεις της Ν.Ε. ΚΙΝ.ΑΛ σε δομές κοινωνικής προστασίας στην Ημαθία

Στο πλαίσιο της πανελλαδικής δράσης των οργανώσεων του Κινήματος Αλλαγής για την ενίσχυση και στήριξη δομών κοινωνικής προστασίας η Νομαρχιακή Επιτροπή Ημαθίας επισκέφθηκε, ενδεικτικά, το Κέντρο Μέριμνας Ατόμων Ειδικών Δεξιοτήτων Δήμου Βέροιας, το «Υφάδι» στη Νάουσα και «Τα Παιδιά της...

30-12-2021 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Εγκύκλιος σχετικά με την εθνική σύνταξη, το κατώτατο όριο σύνταξης λόγω θανάτου, τις…

Με εγκύκλιο του Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Πάνου Τσακλόγλου παρέχονται ουσιώδεις διευκρινήσεις επί υφιστάμενων νομοθετικών ρυθμίσεων του ν. 4387/2016 σχετικά με τέσσερα (4) διακριτά και, ταυτόχρονα, συνδεόμενα  μεταξύ τους ζητήματα.

30-12-2021 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Έξι μέτρα στήριξης των εργαζόμενων - Τι θα ισχύσει από τον Ιανουάριο για…

Οι νέες πρωτοβουλίες για την προστασία των θέσεων εργασίας, στο πλαίσιο των νέων μέτρων που λαμβάνονται από την κυβέρνηση για τη συγκράτηση των συνεπειών τής πανδημίας του κορονοϊού, οριστικοποιήθηκαν σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο...

30-12-2021 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Ξεκινά από 1η Ιανουαρίου 2022 το «Πρώτο ένσημο»

Τους όρους και τις προϋποθέσεις του νέου προγράμματος «Πρώτο Ένσημο»  που ξεκινά την 1η Ιανουαρίου 2022 εξειδικεύει Κοινή Απόφαση των Υπουργών Οικονομικών και Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, στη βάση της ρύθμισης του Ν. 4855/2021.

29-12-2021 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Από αύριο στις 6 το πρωί θα ισχύσουν τα νέα μέτρα κατά της…

Από αύριο στις 6 το πρωί θα ισχύσουν τα νέα μέτρα που αποφάσισε η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Αυτό ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης τονίζοντας ότι η μετάλλαξη Όμικρον είναι κυρίαρχη στην κοινότητα.

29-12-2021 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Το νέο Δ.Σ του Συλλόγου Πολυτέκνων Νομού Ημαθίας στον Δήμαρχο Βέροιας

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε στον Δήμαρχο Βέροιας, κ. Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Πολυτέκνων Ημαθίας, όπως αυτό προέκυψε μετά τις αρχαιρεσίες της 5ης Δεκεμβρίου 2021.

29-12-2021 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Το ΚΕΜΑΕΔ και τα Παιδιά της Άνοιξης θα επισκεφθεί η Νομαρχιακή του ΚΙΝΑΛ

Στο πλαίσιο της πανελλαδικής δράσης των οργανώσεων του Κινήματος Αλλαγής για στήριξη των δομών κοινωνικής προστασίας, η Νομαρχιακή Επιτροπή Ημαθίας θα επισκεφθεί την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου στις 11 το πρωί το Κέντρο Μέριμνας Ατόμων Ειδικών Δεξιοτήτων Δήμου Βέροιας (ΚΕΜΑΕΔ) και...

28-12-2021 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Νέα μέτρα: «Λουκέτο» τα μεσάνυχτα σε εστίαση και κέντρα διασκέδασης

Τα νέα μέτρα που θα ισχύσουν από τις 3 Ιανουαρίου, ανακοίνωσε σήμερα το απόγευμα ο Υπ. Υγείας Θάνος Πλεύρης. Συγκεκριμένα θα εφαρμοστούν:

27-12-2021 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Τον προϋπολογισμό θα εγκρίνει το Δημοτικό Συμβούλιο Νάουσας

Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νάουσας θα διεξαχθεί με τηλεδιάσκεψη την 27η του μηνός Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00 με μοναδικό θέμα συζήτησης: «Έγκριση ή μη, προϋπολογισμού Δήμου Ηρωικής Πόλεως Νάουσας έτους 2022 και του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης...

26-12-2021 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Το μήνυμα Δημάρχου Βέροιας Κωνσταντίνου Βοργιαζίδη για τα Χριστούγεννα

Αγαπητοί δημότες, Τα φετινά διαφορετικά Χριστούγεννα μας δίνετε η ευκαιρία να καταλάβουμε και να κατανοήσουμε το πνεύμα και τη χαρά της γιορτής, παρά τις δυσκολίες της ιδιαίτερης εποχής που ζούμε. Αν και οι εκδηλώσεις του δήμου είναι περιορισμένες στις πλατείες της...

24-12-2021 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Ρυθμίσεις για την καταβολή του ειδικού εποχικού βοηθήματος του ΟΑΕΔ και την κάλυψη…

Με τροπολογία του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων που κατατέθηκε στο πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας αντιμετωπίζονται τα ζητήματα που προέκυψαν για μερίδα δικαιούχων (εργαζόμενοι στους τομείς του πολιτισμού και του τουρισμού με δικαίωμα υποχρεωτικής επαναπρόσληψης που έλαβαν αποζημίωση ειδικού σκοπού...

23-12-2021 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Θέματα του δήμου Βέροιας συζήτησαν εκπρόσωποι τοπικών οργανώσεων ΝΔ με τον δήμαρχο

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Βέροιας κ. Κώστα Βοργιατζίδη είχαν ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας Ημαθίας κ. Σταύρος Γιανναβαρτζής και ο πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης Βέροιας κ. Δημήτρης Ζιώγας, στο πλαίσιο των επαφών με τους ανθρώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης...

23-12-2021 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στην δημοτική αρχή από παιδιά του 1ου Παιδικού Σταθμού και μαθητές…

Με χαρούμενες, παιδικές φωνές γέμισε το πρωί της Πέμπτης (23.12.2021) το προαύλιο του δημαρχείου Νάουσας όπου τα παιδιά από τον 1ο Παιδικό Σταθμό του Δήμου Νάουσας, συνοδευόμενα από τους δασκάλους και τους γονείς τους, είπαν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα στην δημοτική...

23-12-2021 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Δήμος Νάουσας: Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση ύψους 1.022.748 εκατ. ευρώ για το…

Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση ύψους  1.022.748,90 ευρώ από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014 -2020» για την δημιουργία Πράσινου Σημείου Διαχείρισης Απορριμμάτων του Δήμου Η.Π. Νάουσας, του Άξονα  Προτεραιότητας «Διατήρηση και Προστασία του...

23-12-2021 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Δήμος Βέροιας: Ενίσχυσε το δίκτυο συλλογής βρώσιμων ελαίων

Ο Δήμος, στο πλαίσιο της εφαρμογής του Προγράμματος διαχείριση των χρησιμοποιημένων βρώσιμων ελαίων (τηγανελαίων), σε συνεργασία με το Συλλογικό Σύστημα Διαχείρισής τους, προχώρησε στην ενίσχυση του δικτύου συλλογής τους τοποθετώντας επιπλέον οκτώ (8) ειδικούς κάδους σε σημεία του Δήμου.

23-12-2021 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Υποχρεωτική μάσκα παντού από αύριο - Ματαιώνονται όλες οι εορταστικές εκδηλώσεις

Τα νέα μέτρα που θα εφαρμοστούν από αύριο έως τις 2 Γενάρη ανακοίνωσε σήμερα το πρωί ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης. Συγκεκριμένα, επιστρέφει η υποχρεωτική χρήση μάσκας τόσο σε εσωτερικούς όσο και στους εσωτερικούς χώρους.

23-12-2021 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Πανελλαδική σύσκεψη αγροτών στις 19 Δεκεμβρίου

Το Σάββατο 27 Νοεμβρίου συνεδρίασε η Γραμματεία της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων στην Λάρισα με θέμα τις τελευταίες εξελίξεις στον αγροτικό τομέα και την ανάγκη οργάνωσης αγωνιστικών κινητοποιήσεων για να υπάρξουν λύσεις και κατακτήσεις στα δίκαια αιτήματα επιβίωσης που διεκδικούνται.

Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε αναφέρονται τα εξής:

"Εκτιμάμε ότι οξύνονται τα προβλήματα και τα αδιέξοδα για την συντριπτική πλειοψηφία των βιοπαλαιστών γεωργών, κτηνοτρόφων, μελισσοκόμων και αλιέων.

 •  αύξηση των τιμών πώλησης κάποιων αγροτικών προϊόντων, που ήταν συγκυριακή λόγω και της μειωμένης σε σύγκριση με προηγούμενες χρονιές παραγωγής, δεν μπορεί να καλύψει την εκτόξευση του κόστους παραγωγής, η οποία δεν είναι συγκυριακή αλλά αποτέλεσμα των “νόμων της αγοράς” και των πολιτικών επιλογών της κυβέρνησης.
 • Το πετρέλαιο κινείται σε τιμές πάνω από 1.50 ευρώ το λίτρο, όταν ο μέσος όρος της τιμής του αγροτικού πετρελαίου στην Ε.Ε βρίσκεται κάτω από 1 ευρώ. Η κυβέρνηση στη λογική “διαίρει και βασίλευε” πετάει ψίχουλα 50 εκατομμυρίων για επιστροφή φόρου στα καύσιμα σε μια μερίδα αγροτών (νεοεισερχόμενοι και συνεταιρισμένοι) και μόνο για μια χρονιά αλλά δίνει μόνιμα, όπως και οι προηγούμενες κυβερνήσεις, πάνω από 370 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο για πετρέλαιο και άλλα καύσιμα σε εφοπλιστές, ξενοδόχους και κλινικάρχες!
 • Το ρεύμα, με την ρήτρα αναπροσαρμογής και τις απανωτές αυξήσεις θα επιβαρύνει κατά 50-70% επιπλέον την τιμή του ρεύματος. Όλα αυτά γίνονται για να εξασφαλιστούν τα υπερκέρδη των επιχειρηματιών της πράσινης ανάπτυξης (αιολικά πάρκα, φωτοβολταϊκά κλπ), που θησαυρίζουν από την κατάργηση του λιγνίτη, αλλά και των funds που έχουν εξαγοράσει τη ΔΕΗ μαζί με κλινικές, νοσοκομεία, άλλες επιχειρήσεις που περιλαμβάνουν ακόμα και πρώην συνεταιρισμούς.
 • Οι τιμές στα αγροτικά μέσα και εφόδια, ιδιαίτερα στα λιπάσματα, έχουν διπλασιαστεί και τριπλασιαστεί σε κάποια είδη. Στην τεράστια αύξηση του κόστους των ζωοτροφών η επιχορήγηση των 25 εκατομμυρίων, δηλαδή των ούτε 2 ευρώ ανά προβατίνα, που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση μόνο ως φάρσα μπορεί να εκληφθεί.
 • Σε όλη την Ελλάδα υπάρχουν τεράστιες φυσικές καταστροφές και η κοροϊδία από την πλευρά της Κυβέρνησης και του ΕΛΓΑ πάει σύννεφο. Το εισόδημα μας δεν πρόκειται να αναπληρωθεί καθώς οι κόφτες του ΕΛΓΑ εξακολουθούν να ισχύουν. Ενώ είχαν δεσμευτεί ότι ως το τέλος του Οκτώβρη θα είχε ολοκληρωθεί η χορήγηση των προκαταβολών για τον παγετό και ως τέλος του χρόνου θα εξοφλούσαν τις αποζημιώσεις, έδωσαν παράταση στον εαυτό τους ώστε να μπορούν να δίνουν προκαταβολές μέχρι 31/12.

Στα λόγια και στις  προεκλογικές εξαγγελίες μας αραδιάζουν ψέματα για την δήθεν τεράστια σημασία που δίνουν στον πρωτογενή τομέα που τον χαρακτηρίζουν ατμομηχανή της ελληνικής οικονομίας. Όταν παίρνουν τις ψήφους τότε δίνουν 32 δις στους επιχειρηματικούς ομίλους και μόνο 350 εκατομμύρια ευρώ στην αγροτική παραγωγή, ποσό που δεν μπορεί να καλύψει τις τεράστιες απώλειες εισοδήματος  μας από τα μέτρα που παίρνουν για την πανδημία.

Έχουν κάνει σημαία τα 70 δις του ταμείου ανάκαμψης, πάλι για τις επιχειρήσεις και πάλι σε βάρος του λαού που θα τα πληρώσει στο τέλος και δεν δίνουν σχεδόν τίποτα για την στήριξη των βιοπαλαιστών αγροτών.

Η νέα ΚΑΠ, που όπου να είναι ολοκληρώνεται με το “στρατηγικό σχέδιο” που ετοιμάζει η κυβέρνηση, πρόκειται να εντείνει την καταλήστευση του μόχθου μας από τους μεταποιητές, τους διάφορους μεσάζοντες και τις τράπεζες, μέσω του ακόμα μεγαλύτερου ελέγχου της αγροτικής παραγωγής από όλους αυτούς.

Ξέρουμε ότι υπάρχει αγανάκτηση και οργή στον αγροτικό κόσμο και ταυτόχρονα γίνεται μια μεγάλη επίθεση στην συνείδηση τους με πρόσχημα την πανδημία και τον φόβο που έχει καλλιεργηθεί ώστε να σκύψουμε το κεφάλι και να αρκεστούμε στα ψίχουλα, την φτώχεια, την εξαθλίωση και να θεωρούμε ως αναπόφευκτο το ξεκλήρισμα.

Τελικά αυτό που πρέπει να καταλάβουμε είναι, πως όλοι αυτοί είναι αντίπαλοί μας, να μην τους έχουμε καμία εμπιστοσύνη.

Το οργανωμένο αγροτικό κίνημα που εκφράζεται από τις Ομοσπονδίες, τους Αγροτικούς και Κτηνοτροφικούς Συλλόγους που συσπειρώνονται στην ΠΕΜ, όλο το προηγούμενο διάστημα πήρε πολλές πρωτοβουλίες, οργάνωσε αγωνιστικές κινητοποιήσεις αξιοποιώντας τις πολύπλευρες μορφές πάλης ώστε να διεκδικήσει λύσεις.

Ως ριζοσπαστικό αγροτικό κίνημα με πανελλαδική έκφραση και αγωνιστική δυναμική μπορούμε να τους χαλάσουμε την σούπα, να τους στριμώξουμε και να έχουμε αποτελέσματα με τους αγώνες μας.

Καλούμε τους γεωργούς, τους κτηνοτρόφους, τους μελισσοκόμους και τους αλιείς να συσπειρωθούν στους συλλόγους, τις Ομοσπονδίες και την ΠΕΜ, να δυναμώσουν το μέτωπο αγώνα και προοπτικής και να συμμετέχουν στην εβδομάδα πανελλαδικής δράσης με διάφορες μορφές αγώνα και με βάση τα οξυμένα προβλήματα ανά περιοχή, από 13 ως 18 Δεκεμβρίου.

Η Γραμματεία της ΠΕΜ θα διοργανώσει μεγάλη πανελλαδική σύσκεψη Ομοσπονδιών και Αγροτικών Συλλόγων την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στο Πολιτιστικό Κέντρο Νίκαιας – Λάρισας ώστε να συζητήσουμε την κλιμάκωση του αγώνα μας.

Παλεύουμε αταλάντευτα και διεκδικούμε δίκαια αιτήματα για την επιβίωση μας:

 • Κατώτερες εγγυημένες τιμές που θα καλύπτουν το κόστος παραγωγής και θα εξασφαλίζουν εισόδημα επιβίωσης στον αγρότη και προσιτές τιμές των προϊόντων μας στη λαϊκή κατανάλωση.
 • Εδώ και τώρα μείωση του κόστους παραγωγής. Αφορολόγητο πετρέλαιο όπως στους εφοπλιστές. Μείωση της τιμής του αγροτικού ρεύματος, κατάργηση της ρήτρας αναπροσαρμογής. Επιδότηση των ζωοτροφών και του κόστους στα μέσα και εφόδια. Κατάργηση του ΦΠΑ σε μέσα και εφόδια και σε βασική είδη των αναγκών της λαϊκής οικογένειας.
 • Εξόφληση του συνόλου των αποζημιώσεων του ΕΛΓΑ ως τέλος του χρόνου. Αλλαγή του κανονισμού του ΕΛΓΑ ώστε να ασφαλίζει και να αποζημιώνει την παραγωγή και το κεφαλαίο από όλες τις φυσικές καταστροφές και νόσους στο 100% με επαρκή κρατική χρηματοδότηση.
 • Σύνδεση της επιδότησης με την παραγωγή στη γεωργία και το ζωικό κεφάλαιο στην κτηνοτροφία. Όσοι παράγουν και είναι πραγματικοί αγρότες και κτηνοτρόφοι αυτοί να παίρνουν τις επιδοτήσεις. Έγκαιρη χορήγηση των ενισχύσεων σε μια δόση χωρίς παρακρατήσεις. Να είναι ακατάσχετες.
 • Η κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της για το όργιο παραβιάσεων και εξαπάτησης που γίνεται από τις «πύλες της κολάσεως» του ΟΣΔΕ σε βάρος των αγροτών και κτηνοτρόφων ώστε κάποιοι επιτήδειοι να στήνουν χορό εκατομμύριων ευρώ στις πλάτες μας παίζοντας με το εθνικό απόθεμα, τις εκτάσεις, τους βοσκότοπους. Οι δηλώσεις του ΟΣΔΕ να γίνονται δωρεάν και με έλεγχο με την ευθύνη των δομών του Υπουργείου. Να αποσυνδεθούν οι ενισχύσεις στην κτηνοτροφία από τα βοσκοτόπια. Να μην έχει αναδρομική ισχύ η σχετική ΚΥΑ.
 • Αναπλήρωση του χαμένου εισοδήματος λόγω των μέτρων που πήρε η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της πανδημίας.
 • Αναπλήρωση του χαμένου εισοδήματος λόγω ακαρπίας στην ελαιοκαλλιέργεια και τα εσπεριδοειδή που αν και έχει πλήξει όλη την Ελλάδα, δεν καλύπτεται από τον ΕΛΓΑ.
 • Κανένας πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας, χωραφιού, στάνης. Κανένα σπίτι και γεώτρηση χωρίς ρεύμα. Κανένα αρδευτικό έργο με ΣΔΙΤ που μετακυλύουν ένα υπερδιογκωμένο κόστος στους αγρότες και στα υπόλοιπα λαϊκά στρώματα για τα υπερκέρδη κατασκευαστικών ομίλων και τραπεζών.
 • Άμεσα έργα για αντιπυρική, αντιπλημμυρική, αντισεισμική, αντιχαλαζική και αντιανεμική θωράκιση και προστασία της παραγωγής και της ζωής μας.
 • Αφορολόγητο όριο στα 12000€ προσαυξημένο με 3000€ για κάθε παιδί. Κατάργηση των λογιστικών βιβλίων για τζίρο ως 40000€. Να μην επιβαρυνθούμε στους λογιστές με επιπλέον χρεώσεις για τα ηλεκτρονικά τιμολόγια. Να μην επιστραφούν τα ψίχουλα της Επιστρεπτέας προκαταβολής που πολύ λίγοι αγρότες πήραν. Μείωση ασφαλιστικών εισφορών ΕΦΚΑ και ΕΛΓΑ. Κατάργηση των κάθε είδους χαρατσιών πχ ΕΝΦΙΑ.
 • Φτάνει πια με το παραμύθι μόνο της «ατομικής ευθύνης». Άμεσα μέτρα προστασίας της υγείας και της ζωής του λαού από την πανδημία. Δημιουργία νέων απαραίτητων ΜΕΘ, προσλήψεις νοσηλευτικού προσωπικού, επίταξη των ιδιωτικών κλινικών για να συμβάλουν στην μάχη ενάντια στην πανδημία. Προσωπικό και μηχανήματα στη πρωτοβάθμια δομή υγείας, τα Κέντρα Υγείας στην ύπαιθρο.
 • Να σταματήσει η ποινικοποίηση των αγώνων μας, της συνδικαλιστικής δράσης, ο αυταρχισμός και τα αγροτοδικεία εδώ και τώρα!».
loading...