Τι ισχύει για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου και τι αλλάζει από την…

Σε οκτώ ερωτήματα σχετικά με το τί ισχύει για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου και τί αλλάζει σε σχέση με εκείνες της 21ης Μαΐου, απαντά το υπουργείο Εσωτερικών.

02-06-2023 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Με δυο υποψηφίους το ΜΛ ΚΚΕ στην Ημαθία

Το Μ-Λ ΚΚΕ ανακοίνωσε εδώ και ημέρες την αυτόνομη, πανελλαδική κάθοδό του στις εκλογές στις 25 Ιούνη με υποψήφιους σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες. Στο Ν. Ημαθίας, στο ψηφοδέλτιο του κόμματος, συμμετέχουν δύο υποψήφιοι, οι Μπάμπης Χατζηθεοδωρίδης-εργαζόμενος και Εύη Βέλλιου-...

02-06-2023 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Στην λαϊκή αγορά της Νάουσας και σε χωριά της Βέροιας το Σάββατο ο…

Στην λαϊκή αγορά θα περιοδεύσει το Σάββατο το πρωί ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Λάζαρος Τσαβδαρίδης. Το απόγευμα θα επισκεφτεί τον Τριπόταμο, την Ράχη και τα Ασώματα.

02-06-2023 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Στην λαϊκή αγορά και τα καταστήματα του Μακροχωρίου η Λίνα Τουπεκτσή με το…

Στο Μακροχώρι και την λαϊκή αγορά βρέθηκε η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Λίνα Τουπεκτσή. Συζήτησε με παραγωγούς και επαγγελματίες και ανέλυσε το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για την επόμενη τετραετία σχετικά με τις μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις καθώς και για...

02-06-2023 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας την επόμενη Τετάρτη

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης την 7η Iουνίου 2023 ημέρα Τετάρτη και ώρα 20:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Δημαρχείο Αλεξάνδρειας, Εθνικής Αντίστασης 62), για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας...

02-06-2023 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Τάσος Μπαρτζώκας: «Δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο στον αγώνα που κάνουμε μαζί για…

Ο Τάσος Μπαρτζώκας συνεχίζει ασταμάτητα τις επισκέψεις του σε όλες τις περιοχές του Nομού ενόψει των εκλογών της 25η Ιουνίου. Την 1η Ιουνίου βρέθηκε σε Νησέλι, Καψοχώρι, Λουτρό, Κεφαλοχώρι και Ξεχασμένη, όπου οι πολίτες τον υποδέχθηκαν με ιδιαίτερη θέρμη, επιβεβαιώνοντας ξεκάθαρα ότι  θέλουν...

02-06-2023 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας - Τι θα συζητήσει

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας θα γίνει στις 7-6-2023 ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:15, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

02-06-2023 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Βεσυρόπουλος: «Οι πολίτες θα επιλέξουν την πολιτική και οικονομική σταθερότητα»

Σε Άραχο, Πλατύ και Τρίκαλα βρέθηκε χθες ο υποψήφιος Βουλευτής Ημαθίας κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος που έγινε δεκτός με ιδιαίτερα θερμές εκδηλώσεις από τους πολίτες της περιοχής.

02-06-2023 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

ΣΥΡΙΖΑ Ημαθιας: Συστράτευση κι αγώνας

Συνεδρίασε την Πέμπτη 1/6 η Διευρυμένη Νομαρχιακή Επιτροπή Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ παρουσία του πρώην Προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση.

02-06-2023 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Νίκος Βούτσης από την Βέροια: "Στόχος μας να αναδείξουμε τον αντικοινωνικό χαρακτήρα του…

Στην Βέροια βρέθηκε την Πέμπτη ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης για να συμμετάσχει σε διευρυμένη σύσκεψη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ εν όψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

01-06-2023 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Θα συνεδριάσει στην Ελιά την Τρίτη η Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα του ΠΑΣΟΚ

Με ορόσημο τις Εθνικές Εκλογές στις 25 Ιουνίου 2023, η Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής Ημαθίας, θα συνεδριάσει στον Πολυχώρο ΕΛΙΑ ”Sala”, την Τρίτη 6 Ιουνίου 2023 και ώρα 20:30.

01-06-2023 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Στην ενότητα Πλατέος θα περιοδεύσει την Παρασκευή ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης

Σε δημοτικές κοινότητες της ενότητας Πλατέος θα περιοδεύσει ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Λάζαρος Τσαβδαρίδης την Παρασκευή 2 Ιουνίου. Συγκεκριμένα, θα επισκευτεί τον Άραχο, τα Τρίκαλα και το Πλατύ.

01-06-2023 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Απρεπή συμπεριφορά του προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου Νάουσας καταγγέλλει ο Κοινός Τόπος

Απρεπή συμπεριφορά του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Νάουσας προς την σύμβουλο Άννα Βασιλειάδου καταγγέλλει η παράταξη Κοινός Τόπος. Αναλυτικά, στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει:

01-06-2023 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Βεσυρόπουλος: «Στηρίζοντας τη Νέα Δημοκρατία λέμε ΝΑΙ στη συνέχιση της πολιτικής μείωσης των…

Σε Κλειδί, Πλάτανο και Πρασινάδα περιόδευσε ο υποψήφιος Βουλευτής Ημαθίας, κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, στέλνοντας ένα ακόμα μήνυμα νίκης για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

01-06-2023 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Στέλλα Αραμπατζή: Η περιοδεία συνεχίζεται

Η περιοδεία της υποψήφιας βουλευτή της ΝΔ Στέλλα Αραμπατζή συνεχίζεται! Στο πλαίσιο αυτό είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Αλεξάνδρειας και τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου. Συζήτησαν για θέματα του Δήμου και τις Ημαθίας. "Ραντεβού αύριο Πέμπτη 1 Ιουνίου στα Μονόσπιτα...

31-05-2023 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Μήνυμα Δημάρχου Βέροιας για την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Εν όψει των Πανελλαδικών εξετάσεων, ο δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης εξέδωσε το παρακάτω μήνυμα:

31-05-2023 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Ολοκληρώθηκε το έργο της γέφυρας στην Δημ. Κοινότητα Κορυφής

Δόθηκε σήμερα στην κυκλοφορία η γέφυρα στη Κοινότητα Κορυφής, της Ενότητας Πλατέος, εξέλιξη που θα διευκολύνει σε μεγάλο βαθμό την κυκλοφορία της ευρύτερης περιοχής.

31-05-2023 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Πέθανε ο Θεόδωρος Πάγκαλος

Πέθανε σε ηλικία 85 ετών ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Πάγκαλος όπως ανακοίνωσε η ίδια του η οικογένεια. Ο Θεόδωρος Πάγκαλος πέθανε στο σπίτι του όπως ανακοίνωσε η οικογένεια του μέσω Twitter.

31-05-2023 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Χωρίς περιορισμούς οι εμφανίσεις των υποψηφίων Βουλευτών στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 30 Μαΐου η πρώτη συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής των Βουλευτικών Εκλογών υπό την προεδρία της υπηρεσιακής Υπουργού Εσωτερικών, καθηγήτριας κ. Καλλιόπης Σπανού με τη συμμετοχή του υπηρεσιακού Υπουργού Επικρατείας, καθηγητή κ. Βασίλη Σκουρή.

31-05-2023 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Που θα ψηφίσουν οι ετεροδημότες στις Βουλευτικές Εκλογές της 25ης Ιουνίου

Το Υπουργείο Εσωτερικών, προς διευκόλυνση των εκλογέων που επιθυμούν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στον Δήμο διαμονής τους στις βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023, μερίμνησε ώστε:

31-05-2023 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Χαλκίδης: Τέσσερις μήνες πριν τις εκλογές, δεν έχει έτοιμη πρόταση για τον δήμο…

Έξι μήνες μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για τον δήμο Βέροιας, ο Μιχάλης Χαλκίδης κάλεσε τα μέσα ενημέρωσης για τρίτη φορά. «Σήμερα θα σας πω το σκεπτικό μου, το όραμά μου και το πιστεύω ότι πρέπει να γίνει πραγματικά...

30-05-2023 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Αυτοδυναμία με Κυριάκο Μητσοτάκη ή απόλυτη ακυβερνησία;

Γράφει η Λίνα Τουπεκτσή Η κάλπη είναι άδεια, οι εκλογές δεν τελείωσαν, ο αγώνας πρέπει να συνεχιστεί γιατί η αυτοδυναμία δεν είναι δεδομένη, πρέπει να επαναβεβαιωθεί.

30-05-2023 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Επίσκεψη του Δημάρχου Αλεξάνδρειας Παναγιώτη Γκυρίνη σε έργα αναπλάσεων πλατειών

Αυτοψία πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας, κ Παναγιώτης Γκυρίνης, στα έργα αναπλάσεων στην πόλη της Αλεξάνδρειας, και συγκεκριμένα της πλατείας ΟΣΕ (στο σιδηροδρομικό σταθμό), της πλατείας Ελευθερίας (Μασούτη) και της πλατείας Αμπελοτοπίων (στην εκκλησία Κυρίλλου και Μεθοδίου), συνολικού προϋπολογισμού 2.438.660 ευρώ...

30-05-2023 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Χαλκίδης: "Ο Παυλίδης πρέπει να κάνει πίσω, η Τζήμα δεν μπορεί να είναι…

Το σκεπτικό του για τον δήμο Βέροιας παρουσίασε σε συνέντευξη τύπου ο υποψήφιος δήμαρχος Μιχάλης Χαλκίδης. Ήταν μια ανακύκλωση των όσων είπε πριν έξι μήνες, με κριτική στην δημοτική αρχή χωρίς τίποτα άλλο καινούργιο, προγραμματικά.

30-05-2023 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Συνεδρίασε το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Νάουσας ενόψει της Αντιπυρικής Περιόδου

Συνεδρίασε το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Νάουσας το μεσημέρι της Δευτέρας (29.05.2023) για θέματα πρόληψης και λήψης μέτρων πολιτικής προστασίας για την αντιμετώπιση τυχόν κινδύνων από πυρκαγιές, πλημμύρες κλπ

30-05-2023 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Θυροκολλήθηκε το Προεδρικό Διάταγμα για την διάλυση της Βουλής - Πότε θα γίνουν…

Θυροκολλήθηκε από τον Φρούραρχο της Βουλής, κ. Φώτιο Ντουίτση, σήμερα, στις 16.00, το υπ. αριθμόν 71 Προεδρικό Διάταγμα, με το οποίο αποφασίζεται η διάλυση της Βουλής της ΙΘ΄ Περιόδου Προεδρευόμενης Δημοκρατίας, η προκήρυξη βουλευτικών εκλογών και η σύγκληση της νέας...

29-05-2023 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Τάσος Μπαρτζώκας στο Flash Radio: "Από σήμερα ξενικά ένας δυνατός αγώνας"

Ραδιοφωνική παρέμβαση στο Flash 99,4 για τις επερχόμενες εκλογές έκανε ο βουλευτής της ΝΔ Τάσος Μπαρτζώκας. Κύριες θέσεις του ήταν:

29-05-2023 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Δήμος Βέροιας: Προγραμματισμός για παραχώρηση σχολικών χώρων

Προκειμένου ο Δήμος Βέροιας να προχωρήσει στον προγραμματισμό των παραχωρούμενων σχολικών χώρων (γυμναστηρίων, αιθουσών κ.λ.π.) σε Αθλητικούς και Πολιτιστικούς Συλλόγους που δραστηριοποιούνται στην πόλη, για το σχολικό έτος 2023 – 2024, καλεί τους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να τους χρησιμοποιήσουν για...

29-05-2023 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Συμβολική φωταγώγηση του Δημαρχείου Νάουσας για την Παγκόσμια Ημέρα Σκλήρυνσης κατά Πλάκας

Ο Δήμος Νάουσας συμμετέχει στις δράσεις ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης της Ελληνικής Εταιρίας για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας, με την υποστήριξη και της ΚΕΔΕ.

29-05-2023 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Ενεργειακή αναβάθμιση του σχολικού συγκροτήματος Αγίας Βαρβάρας

Στην υπογραφή της σύμβασης για την «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ» προχώρησε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών, κ. Αλέξανδρος Τσαχουρίδης, με τον κ. Κων/νο Ιωαννίδη, εκπρόσωπο της Κ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΑΤΕ ΠΙΛΑΓΑΣ που εδρεύει στη Βέροια.

29-05-2023 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Φανή Γιωτάκη: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κόμμα εξουσίας κι όχι διαμαρτυρίας

Γράφει η Φανή Γιωτάκη  Η εκλογική ετυμηγορία της 21η Μαΐου δημιουργεί έντονο προβληματισμό παρόλα αυτά είναι απολύτως σεβαστή.

29-05-2023 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Δήμος Βέροιας: Καθαρισμός οικοπέδων καθ’ όλη τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου

Την υποχρέωση των δημοτών να καθαρίζουν τα οικόπεδά τους σε όλη τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου υπενθυμίζει ο Δήμος Βέροιας τους πολίτες, καθώς κινδυνεύουν με πρόστιμο που ξεκινάει από τα 200€.

29-05-2023 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Μπαρτζώκας από την ορκωμοσία της Βουλής: «Συνεχίζουμε τον αγώνα για μια Ημαθία…

Μετά τη σαρωτική νίκη της Νέας Δημοκρατίας και την επανεκλογή του Τάσου Μπαρτζώκα, και μάλιστα με το εκλογικό σύστημα της απλής αναλογικής, γεγονός που αποδεικνύει την αναγνώριση του έργου του και την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό του χιλιάδες συμπολίτες...

29-05-2023 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Απ. Βεσυρόπουλος: «Στην τελική ευθεία τρία έργα που αναβαθμίζουν τις υποδομές της δημόσιας…

«Τρία ακόμη μεγάλα έργα με τη σφραγίδα της Νέας Δημοκρατίας για την αναβάθμιση της δημόσιας υγείας στην Ημαθία μπαίνουν σε τροχιά υλοποίησης» αναφέρει ο Απόστολος Βεσυρόπουλος.

26-05-2023 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Στο συνέδριο για την καινοτομία & τεχνολογία στον αγροδιατροφικό τομέα η Λίνα Τουπεκτσή

Η υποψήφια βουλευτής κα. Λίνα Τουπεκτσή με την ιδιότητα της ως γεωπόνου παρακολούθησε το εξαιρετικό συνέδριο σχετικά με την εφαρμογή καινοτομιών και νέων τεχνολογιών στον αγροδιατροφικό τομέα (DigiAgriFood Eurtopean Innovation Hub) στο πλαίσιο της έκθεσης τεχνολογίας Beyond.

26-05-2023 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Στα «πορτοκαλί» το Δημαρχείο Βέροιας για την Παγκόσμια Ημέρα Σκλήρυνσης κατά Πλάκας

Σε χρώμα πορτοκαλί, το χρώμα ευαισθητοποίησης για την Παγκόσμια Ημέρα Σκλήρυνσης κατά Πλάκας, θα φωτιστεί το κτίριο του Δημαρχείου Βέροιας, στις 30 Μαΐου 2023.

26-05-2023 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Νάουσας - Τι θα συζητήσει

Δημόσια τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νάουσας θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος, την 29η του μηνός Μαΐου 2023, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00 για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

25-05-2023 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή Βέροιας - Τι θα συζητήσει

Τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Βέροιας θα γίνει την Δευτέρα 29/05/2023 και ώρα 10:00, με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

25-05-2023 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Βασίλης Κοτίδης: "Η προσπάθεια μας συνεχίζεται και θα ολοκληρωθεί με την δικαίωση του…

Μετά το πέρας των εκλογών και της καταμέτρησης των ψηφοδελτίων, ο νέος βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Βασίλης Κοτίδης έκανε την εξής δήλωση:

25-05-2023 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Βαρβάρα Σαράντη: "Προσπαθήσαμε να δώσουμε διέξοδο στα ασφυκτικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία"

Μετά το πέρας των εκλογών, η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βαρβάρα Σαράντη έκανε την εξής δήλωση:

24-05-2023 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Μαρκούλης: "Δεν μας πρέπουν μισόλογα και υπεκφυγές"

Σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των εκλογών ο υποψήφιος βουλευτής Αντώνης Μαρκούλης σημείωσε:

24-05-2023 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Νομαρχιακή ΠΑΣΟΚ: "Το ΠΑΣΟΚ έχει επιστρέψει με τις αξίες και τις παρακαταθήκες του"

Σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα, η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ στην Ημαθία ανακοίνωσε τα εξής:

24-05-2023 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Τρία βραβεία απέσπασε ο Δήμος Νάουσας και η ΔΕΥΑΝ στα «IoT Awards 2023»

Ένα χρυσό βραβείο (GOLD) και δυο ασημένια (SILVER) απέσπασε πρόσφατα ο Δήμος Νάουσας και η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Νάουσας (ΔΕΥΑΝ) στην διοργάνωση «IoT Awards 2023» που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στην Αθήνα, σε ό,τι αφορά καινοτόμα συστήματα, που ανέπτυξε η ΔΕΥΑΝ, για...

24-05-2023 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Ευχαριστήριο Οργανώσεων Νέας Δημοκρατίας Ημαθίας

Από τις κομματικές οργανώσεις της ΝΔ στην Ημαθία ανακοινώθηκαν ταα εξής:

23-05-2023 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Επέστρεψε την διερευνητική εντολή ο Νίκος Ανδρουλάκης

Έκλεισε, ο κύκλος των διερευνητικών εντολών προς τα κόμματα από την ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου, χωρίς, όπως αναμένονταν, να προκύψει κυβερνητική λύση ή έστω προσπάθεια κυβερνητικής λύσης.

23-05-2023 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Φρόσω Καρασαρλίδου: Μετά την 21η Μαΐου

Μετά το πέρας των εκλογών, η υποψήφια βουλευτής Φρόσω Καρασαρλίδου έκανε την εξής δήλωση:

23-05-2023 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Πήρε την έδρα με εννέα ψήφους διαφορά ο Βασίλης Κοτίδης της Ελληνικής Λύσης

Ο Βασίλης Κοτίδης καταλαμβάνει την τέταρτη έδρα της Ημαθίας μετά την ολοκλήρωση των αποτελεσμάτων. Μετά από μια μάχη θρίλερ, αναδείχθηκε πρώτος στο ψηφοδέλτιο της Ελληνικής Λύσης στην Ημαθία αφήνοντας πίσω του την Δήμητρα Τρεμπελή. Ο Βασίλης Κοτίδης πήρε 1.738 ψήφους έναντι 1.729...

23-05-2023 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Ημαθία: Πόσες ψήφους έλαβαν οι υποψήφιοι βουλευτές (τελικά)

Μετά την ολοκλήρωση της καταμέτρησης και με την επικήρωση των αποτελεσμάτων από το Πρωτοδικείο , βουλευτές εκλέγονται οι Απόστολος Βεσυρόπουλος και Αναστάσιος Μπαρτζώκας από τη ΝΔ, ο Άγγελος Τόλκας από τον ΣΥΡΙΖΑ και ο Βασίλειος Κοτίδης από την Ελληνική Λύση.

23-05-2023 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Τσίπρας: Δεν παρέλαβε την διερευνητική εντολή

Την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαρόπουλου, επισκέφτηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας στο πλαίσιο της διαδικασίας των διερευνητικών εντολών, δεύτερος σε σειρά μετά τον πρωθυπουργό.

23-05-2023 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Ολυμπία Αποστόλου: Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. έκανε το πρώτο βήμα

Μετά το πέρας των εκλογών, η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ολυμπία Αποστόλου έκανε την εξής δήλωση:

23-05-2023 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Σύμβαση για εγκατάσταση ηλεκτροφωτισμού στο γήπεδο Τριποτάμου υπέγραψε ο Δήμος Βέροιας

Στην υπογραφή της σύμβασης με τίτλο «ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΥ» προχώρησαν ο δήμαρχος Βέροιας, Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης και ο αντιδήμαρχος Τεχνικών, Αλέξανδρος Τσαχουρίδης, με τον Αριστείδη Πασίδη, εκπρόσωπο της ΠΑΣΙΔΗΣ Α ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε. που εδρεύει στη Βέροια.

23-05-2023 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Βανδάλισαν το προεκλογικό περίπτερο της ΝΔ στην Βέροια

Καταστροφές στο προεκλογικό περίπτερο της ΝΔ που είχε στηθεί στο πάρκο της Ελιάς στην Βέροια πραγματοποίησαν άγνωστοι. Σε ανακοίνωσή της η κομματική οργάνωση της ΝΔ στην Ημαθία αναφέρει τα εξής: 

22-05-2023 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Πέτρος Τσαπαρόπουλος: Το μήνυμα των εκλογών

Μετά το πέρας των εκλογών. ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Τσαπαρόπουλος έκανε την εξής δήλωση: "Στις εκλογές της 21ης Μαΐου ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ είχε ένα κακό αποτέλεσμα.

22-05-2023 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Νίκος Τσιαμήτρος: Ευχαριστώ που δώσατε νέα πνοή στον προοδευτικό χώρο

Μετά το πέρας των εκλογών, ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Τσιαμήτρος έκανε την εξής δήλωση:

22-05-2023 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Λίνα Τουπεκτσή: "Η Ημαθία κέρδισε, θερμές ευχαριστίες, συνεχίζουμε!"

Μετά το πέρας των εκλογών της 21ης Μάη, η υποψήφια βουλευτής Λίνα Τουπεκτσή έκανε την εξής δήλωση:

22-05-2023 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Στέλλα Αραμπατζή: Ευχαριστήριο μήνυμα προς όλους τους Ημαθιώτες και τις Ημαθιώτισσες

Μετά το πέρας των εκλογών της 21ης Μάη, η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ Στέλλα Αραμπατζή έκανε την εξής δήλωση: "Η ιστορική νίκη της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ αποτελεί νίκη ολόκληρου του ελληνικού λαού, που προσήλθε στην κάλπη για να εξασφαλίσει ότι η χώρα...

22-05-2023 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Άγγελος Τόλκας: Ένα μεγάλο ευχαριστώ...

Μετά το πέρας των εκλογών της 21ης Μαΐου, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Άγγελος Τόλκας έκανε την εξής δήλωση:

22-05-2023 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Τσαβδαρίδης: "Θα συνεχίσω ακούραστα και μεθοδικά τον αγώνα μου για τον τόπο μας"

Σε δήλωσή του μετά το πέρας των εκλογών της 21ης Μαΐου, ο υποψήφιος βουλευτής Λάζαρος Τσαβδαρίδης αναφέρει τα εξής: "Με τις χθεσινές εκλογές, ο λαός της Ημαθίας έδωσε ξεκάθαρο το μήνυμα ότι επιθυμεί μία αυτοδύναμη και πανίσχυρη Κυβέρνηση της ΝΔ με...

22-05-2023 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Μητσοτάκης: "Επιστρέφω το απόγευμα τη διερευνητική εντολή" – Εκλογές ενδεχομένως στις 25 Ιουνίου

«Θεωρώ χρέος μου να ξεπεράσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το εμπόδιο της απλής αναλογικής και προτίθεμαι να σας επιστρέψω την διερευνητική εντολή το απόγευμα, ώστε να κάνουμε εκλογές, ενδεχομένως και στις 25 Ιουνίου», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός Κυριάκος...

22-05-2023 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Πως ψήφισαν Πλατύ, Τρίκαλα, Άραχος, Κλειδί Κορυφή, Λιανοβέργι, Πλάτανος, Πρασινάδα

Ημαθία - Δήμος Αλεξάνδρειας - Δημοτική Ενότητα Πλατέος - Πλατέος

22-05-2023 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Ενημέρωση για την παροχή εργασιακής συμβουλευτικής σε άνεργες γυναίκες

  • Γράφτηκε από τον/την Pliroforiodotis

Συνάντηση δικτύωσης και συνεργασίας πραγματοποίησαν, την Τετάρτη 3 Μαΐου, στο Δημαρχείο Βέροιας, η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Ισότητας των Φύλων Δ. Βέροιας κ. Συρμούλα Τζήμα, η κοινωνική λειτουργός κ. Χαρούλα Νατσιοπούλου και η νομική σύμβουλος κ. Σταυρούλα Λυμούση του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Δ. Βέροιας, με τον Αναπλ. Προϊστάμενο της ΔΥΠΑ Βέροιας κ. Γιώργο Σοφιανίδη και τους Προέδρους των Εμπορικών Συλλόγων Βέροιας, κ. Αθηνά Τσιπουρίδου, Νάουσας, κ. Άγγελο Κάλλη και Αλεξάνδρειας, κ. Γιώργο Δημητριάδη.

Περισσότερα: Ενημέρωση για την παροχή εργασιακής συμβουλευτικής σε άνεργες γυναίκες