Γ. ΚΕΣΙΔΗΣ Α.Ε. - Εξουσιοδοτημένος Έμπορος & Επισκευαστής Mercedes-Benz & Smart
Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD

Δείτε το Πασχαλινό φυλλάδιο προσφορών!

Εισηγητής σε σεμινάρια κομμωτικής ο Δήμος Ίντος από τον Κοπανό Νάουσας (φωτογραφίες)

Μια ακόμα πρόσκληση για σεμινάριο πάνω στις τελευταίες τάσεις της μόδας που αφορά το ανδρικό κούρεμα, δέχτηκε ο Ημαθιώτης κομμωτής Δήμος Ίντος, το διήμερο που μας πέρασε, μαζί με τον καταξιωμένο συνάδελφο του από τον Πειραιά, Παύλο Χαικιαν.

Οι δύο κομμωτές παρουσίασαν τρία σεμινάρια. Ένα look & learn με κλασικές και μοντέρνες γραμμές στο πολυτελές ξενοδοχείο των Τρικάλων, σε πάνω από 40 συναδέλφους επαγγελματίες και μη. Ενώ άλλα δύο στην Λάρισα, που περιελάμβανε ένα πρωινό workshop, στο οποίο αναλύθηκαν τεχνικές σβησίματος και styling, κι ένα τελευταίο που απευθύνονταν στους σπουδαστές σχολής του Θεσσαλικού ΙΕΚ.

Το όμορφο αυτό event διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία ο μετρ του είδους Θωμάς Κοφίνης, σε συνεργασία με τα γνωστά ελληνικά προϊόντα barbering Marras for men.

Οι εισηγητές, όπως ήταν φυσικό κέντρισαν το ενδιαφέρον όλων όσων τα παρακολούθησαν (από διάφορες περιοχές της Ελληνικής επικράτειας – Έδεσσα, Πάτρα, Τρίκαλα, Λάρισα, Κοζάνη, Γρεβενά, Άρτα) κι εντυπωσίασαν με την τεχνική κατάρτιση και τα δημιουργήματά τους.

Άλλη μια αναγνώριση λοιπόν για τον δικό μας Δήμο, από τον Κοπανό Νάουσας, του οποίου το όνομα συνεχίζει να κεντρίζει την προσοχή και το ενδιαφέρον στο χώρο της κομμωτικής ανά την Ελλάδα.

Εμείς δεν έχουμε παρά να του ευχηθούμε τα καλύτερα!

 

H iRepair έφτασε στην Βέροια!

methodos orizontio

kyriazis

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ. - ΚΟΛΛΙΝΟΣ Α. | Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων

sidiropoulos

studio 69