tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ινστιτούτο αισθητικής Charm: Προσφορά Ιουνίου

Της Ρωξάνης Σιούλα, Αισθητικός

Το καλοκαίρι στην χώρα μας έχει συνδυαστεί με τρεις λέξεις (Ήλιος-Θάλασσα-Παραλία). Tο ινστιτούτο αισθητικής Charm αντιλαμβανόμενο τις ανάγκες των πελατών του για δραστικές λύσεις λίγο πριν τις καλοκαιρινές διακοπές προσφέρει για τον μήνα Ιούνιο: 10 ηλεκτροθεραπείες για λιποδιάλυση - σύσφιξη- κυτταρίτιδα + 10 πρεσσοθεραπείες στα 199ευρώ.

Ηλεκτροθεραπεία

Η ηλεκτροθεραπεία στοχεύει στην μυϊκή ενδυνάμωση , στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας , το αδυνάτισμα και την ενεργοποίηση του λεμφικού συστήματος.
Γίνεται λιποδιάλυση και σύσφιξη στους γλουτούς, στα χέρια, στον ποπό αλλά και στην εξαφάνιση της κοιλιάς! .
Οι συσκευές αυτού του είδους ηλεκτροθεραπείας αυξάνουν το μυϊκό τόνο, ερεθίζοντας συγκεκριμένες μυϊκές δεσμίδες. Η αλληλουχία των παλμών προκαλεί κίνηση στον μυ με αποτέλεσμα τη βελτίωση της ροής του αίματος & την αύξηση της πρόσληψης του οξυγόνου. 
Η ηλεκτροθεραπεία, είναι μία ανώδυνη μέθοδος παθητικής γυμναστικής που εφαρμόζεται τοπικά. Μέσω ηλεκτροδίων, διοχετεύεται χαμηλής τάσης ρεύμα τοπικά στο σημείο εφαρμογής, και μέσω της κίνηση των ηλεκτρονίων (του ρεύματος) επιτυγχάνει την επιθυμητή σύσπαση και εκγύμναση των μυών.
Η πιο διαδεδομένη εφαρμογή της ηλεκτροθεραπείας είναι η καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Ο λόγος είναι ότι η κυτταρίτιδα είναι λιποσώματα, δηλαδή λιπώδης ιστός που βρίσκεται εγκλωβισμένος στα τοιχώματα του συνδετικού ιστού δημιουργώντας τοπική συσσώρευση πάχους.
Επειδή, ιδίως το πρόβλημα της κυτταρίτιδας είναι τοπικό, η ηλεκτροθεραπεία είναι ο κατάλληλος τρόπος αντιμετώπισης αφού δρα τοπικά, κάτι που δεν μπορεί να κάνει η φυσική εκγύμναση.

Πρεσσοθεραπεία

Το μηχάνημα αποτελείται από δυο μπότες που μπαίνουν στα πόδια και μιας πρόσθετης ζώνης που τοποθετείται στην κοιλία.

Πρόκειται για μια συσκευή που έχει προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον και μεγάλη επιτυχία, δεδομένου ότι μεταδίδει μια άμεση αίσθηση άνεσης και ξεκούρασης- που όλοι την έχουμε ανάγκη-  σε όλο μας το σώμα.

Λειτουργεί με βάση τη φυσική ενέργεια που επιδρά επί της φλεβικής και λεμφικής κυκλοφορίας, καθιστώντας την πιο αποτελεσματική και βελτιώνοντας έτσι προβλήματα που απαντώνται συχνότερα: κυτταρίτιδα, κατακράτηση υγρών και άλλες στις οποίες θα αναφερθώ στο τέλος.

Κατά τη θεραπεία, γίνονται ελεγχόμενες πιέσεις και αποσυμπιέσεις που ξεκινούν από τα πέλματα συνεχίζουν στις γάμπες, μετά τους μηρούς την ηβική σύμφυση, για να φτάσουν τελευταία στην κοιλία κ.ο.κ. Έτσι  αποδεσμεύεται η κυκλοφορία του αίματος αποστραγγίζονται τα διάμεσα υγρά καθώς και το εξωκυττάριο περιβάλλον από τα απόβλητα με αποτέλεσμα τα κύτταρα να παραμένουν καθαρά.

Η ακολουθία της πίεσης ευνοεί την ροή των διάμεσων υγρών στα λεμφαγγεία και το κυκλοφορικό σύστημα, ενεργοποιώντας τη φυσική διαδρομή. Αντένδειξη της χρήσης του μηχανήματος είναι η εγκυμοσύνη , ο βηματοδότης, και οι σοβαρές καρδιακές, νεφρικές και ψυχιατρικές παθήσεις.
Αντίθετα χάρη στις πολυάριθμες ηλεκτρονικές λειτουργιές του μηχανήματος  είναι πολύ βοηθητικό σε περιπτώσεις όπως: στασιμότητα αίματος, οιδήματα των κάτω ακρών, τηλεαγγειεκτασια, κιρσώδη φλεβίτιδα, πόνοι στα πόδια λόγω κακής λεμφικής κυκλοφορίας, προεμμηνορροϊκό οίδημα, λεμφική και λεμφοιδηματικη στασιμότητα, δερματική ίνωση και υποδερματίτιδα σε όλες τις μορφές.

10 ηλεκτροθεραπείες για λιποδιάλυση - σύσφιξη- κυτταρίτιδα + 10 πρεσσοθεραπείες στα 199ευρώ.

 

Ινστιτούτο Αισθητικής Charm

Ρωξάνη Σιούλα

Τηλ. 2332024111

www.pliroforiodotis.gr/charm

 

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69