Γ. ΚΕΣΙΔΗΣ Α.Ε. - Εξουσιοδοτημένος Έμπορος & Επισκευαστής Mercedes-Benz & Smart
Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD

Δείτε το Πασχαλινό φυλλάδιο προσφορών!

Τιμή έκπληξη για εκγύμναση με Vibrex στο ινστιτούτο αισθητικής ΕΛΙΞΗΡΙΟ

Το Ελιξήριο καλωσορίζει την άνοιξη φροντίζοντας το σώμα σας!

Το ινστιτούτο αισθητικής Ελιξήριο σας παρέχει τη δυνατότητα να γυμναστείτε με την πλατφόρμα αμφίπλευρων δονήσεων Vibrex!

Το Vibrex αποτελεί μια μοναδική ιατρική πλατφόρμα με βάση ταλάντευσης σε δύο άξονες & με δυνατότητα διαμόρφωσης συχνότητας σε κανονικό χρόνο.
Οι λειτουργίες του έχουν ευεργετική δράση σε -οστά, - μύες, -αρθρώσεις, -νευρικές αποφύσεις. Οι βασικές του εφαρμογές εστιάζουν στην αισθητική, στην άθληση, στην ιατρική και φυσιοθεραπεία.

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ:
Ο συνδυασμός της αύξησης του βασικού μεταβολισμού & της μυικής εκγύμνασης αυξάνει την κατανάλωση θερμίδων. Αυξάνει τη μυική μάζα με επιπλέον αποτέλεσμα στη σύσφιξη. Επίσης, έχουμε θεαματική βελτίωση του κυκλοφορικού σε επίπεδο μυικού & επιδερμικού ιστού, παράγοντας έντονο αντικυτταριδικό αποτέλεσμα.

ΑΘΛΗΣΗ:
Το vibrex αυξάνει την παραγωγή αναβολικών καθώς και αυξητικών ορμονών. Αυξάνει τη μυική δύναμη. Ενισχύει τη δομή των οστών & των αρθρώσεων. Τα αποτελέσματα είναι εμφανή μετά το τέλος του πρώτου κύκλου συνεδριών κυρίως στους γλουτούς, στην κοιλιά & στους μηρούς.

ΙΑΤΡΙΚΗ & ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ:
Το vibrex συνίσταται ως θεραπεία για τη μυική ατροφία, υποτονία μυικών ομάδων, κατάφυση αχιλλείος τένοντος, αποκατάσταση βλάβης στα γόνατα. Έτσι, μετά τη θεραπεία παρατηρείται βελτίωση της σπονδυλικής στήλης & στους μύες των ποδιών. Τέλος, παρατηρείται αύξηση της οστικής πυκνότητας.

*** ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Είναι όλες οι πλατφόρμες δονήσεων ίδιες;
Φυσικά και όχι! Οι αμφίπλευρες δονήσεις έχουν πολλά θετικά στοιχεία και οφέλη για τον άνθρωπο γι’ αυτό και συνίσταται ανεπιφύλακτα. Πιο συγκεκριμένα, η αμφίπλευρη δόνηση μιμείται τις φυσιολογικές ανθρώπινες κινήσεις. Προστατεύει τον αυχένα και τον εγκέφαλο από τις δονήσεις. Δίνει γενικότερα μια ευχάριστη αίσθηση και τέλος ενεργοποιεί τους πλάγιους κοιλιακούς και τους ραχιαίους μυς.

10 συνεδρίες/80 ευρώ
20 συνεδρίες/120 ευρώ

Κλείστε το ραντεβού σας στο 21019!

Ινστιτούτο Aισθητικής Ελιξήριο
Εληάς 9, Βέροια
Τηλ. 2331021019
www.pliroforiodotis.gr/elixirio

 

H iRepair έφτασε στην Βέροια!

methodos orizontio

kyriazis

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ. - ΚΟΛΛΙΝΟΣ Α. | Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων

sidiropoulos

studio 69