Τσακιρίδης

Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD

Δείτε το Πασχαλινό φυλλάδιο προσφορών!

Οι άνθρωποι του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας πίσω από τις κουίντες

Το ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας αποφάσισε να προχωρήσει στην παραγωγή των 5 podcasts με τίτλο «Οι άνθρωποι του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας πίσω από τις κουίντες». Πρόκειται για 5 συνεντεύξεις, διάρκειας περίπου 45’ η κάθε μία, με τους ανθρώπους που εργάστηκαν στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας, πίσω από τις κουίντες, από το 1983 έως σήμερα.

Τα ψηφιακά αυτά αρχεία, θα ανέβουν διαδικτυακά στο internet. Οι ηχογραφήσεις θα πραγματοποιηθούν ή στα καμαρίνια του Χώρου Τεχνών ή στο σκηνή του θεάτρου της Αντωνιάδειας Στέγης Γραμμάτων & Τεχνών Δήμου Βέροιας ή στο εξοπλισμένο στούντιο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Βέροιας, η οποία παραχώρησε το εργαστήρι ηχογράφησής της.

Tη δημοσιογραφική επιμέλεια των podcasts θα αναλάβει η δημοσιογράφος Σοφία Γκαγκούση. Οι άνθρωποι πίσω από τις κουίντες του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας, που θα συμμετέχουν είναι οι κ. Στεφανόπουλος Αντώνης, Βέγκος Γιώργος, Λυκοστράτης Διονύσης, Αβραμίδης Ισαάκ, Κωστόπουλος Κώστας.

Αφού γίνουν τα 5 podcasts θα ακολουθήσει μια συζήτηση της δημοσιογράφου με όλους τους τεχνικούς, κατά την οποία ο συνεργάτης του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας, κ. Θώμογλου θα φωτογραφήσει. Οι φωτογραφίες θα χρησιμοποιηθούν στην προώθηση – προβολή των podcasts.

H iRepair έφτασε στην Βέροια!

ΝΑΝΤΣΗ ΑΘΗΝΑ, Ψυχολόγος

ADAMELON Εργαστήριο Γεύσεων

kyriazis

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ. - ΚΟΛΛΙΝΟΣ Α. | Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων

sidiropoulos

studio 69