Τσακιρίδης

Γ. ΚΕΣΙΔΗΣ Α.Ε. - Εξουσιοδοτημένος Έμπορος & Επισκευαστής Mercedes-Benz & Smart
Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD

Δείτε το Πασχαλινό φυλλάδιο προσφορών!

Η παράσταση “Το καβούρι φέρνει γούρι.. κι όλα θα πήγαιναν στραβά” από το ΔΗΠΕΘΕ την Τετάρτη

Η Ομάδα Θεατρικό τραγούδι παιδιών «Πολύ χορεύουν» του Τμήματος Θεατρικής   Υποδομής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας  παρουσιάζουν την παράσταση “ Το καβούρι φέρνει γούρι.. κι όλα θα πήγαιναν στραβά” σε κείμενο – μουσική και σκηνοθεσία της Έλενας Μουδίρη Χασιώτου.

Η παράσταση θα δοθεί την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019 στις 6μ.μ. στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών, με γενική είσοδο 3€.

Προπώληση εισιτηρίων: γραφεία ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας, 3ος όροφος Χώρου Τεχνών, τηλ. 2331078140.

Συντελεστές Παράστασης

Κείμενο – Μουσική - Σκηνοθεσία:  Έλενα Μουδίρη Χασιώτου

Σκηνογραφία/Ενδυματολογία: Δημήτρης Γεωργόπουλος , Δαμιανός Οικονομίδης

Κατασκευές: Δημήτρης Γκιλιόπουλος

Φωτισμοί: Γιώργος Βέγκος

Ηχοληψία: Αλέξανδρος Καροτσέρης

Οργάνωση Παραγωγής-Προβολή: Κατερίνα Γρηγοριάδου

Μουσικοί

Κιθάρα – Ανδρέας Λεοντάκης

Πιάνο – Ελευθερία Ματσεντίδου

Τους ρόλους ερμηνεύουν (αλφαβητικά):

Αφουξενίδου Αριάδνη – Αμπάντ, Ζάχου Αικατερίνη, Κουτσίδου Σεμέλη, Λυκοστράτη Σοφία, Μοτσιοπούλου Ναταλία, Πιπιλίδου Λυδία, Τζαβέλη Ευαγγελία, Τσιγκενοπούλου Αφροδίτη, Τσούπα Εμμανουέλα.

Σημείωμα Σκηνοθέτη

Η Τυχαιρούπολη είναι μια πόλη λίγο παράξενη, λίγο αλλόκοτη, ωστόσο ευτυχισμένη μέχρι που.. χάνονται τα καβούρια, που ζουν σ’ αυτήν και το θέμα παίρνει μεγάλες διαστάσεις! Υπάρχει ένας μύθος, που λέει ότι τα καβούρια ευθύνονται για την ευημερία της Τυχαιρούπολης.. Έτσι, λοιπόν, όλοι όσοι κατοικούν στην πόλη αυτή φέρνουν τα πάνω κάτω για να βρούνε τα καβούρια, προκειμένου να συνεχίσουν να ζουν ευτυχισμένοι. Δηλαδή τα πάνω κάτω και τα πίσω μπρος… Αποφασίζουν, μετά την προτροπή κάποιας σοφής κουκουβάγιας να κάνουν ένα ταξίδι προς την Ανατολή, για να ανακαλύψουν μόνοι τους εκεί το μυστικό, που αποκαλύπτει τα καβούρια! Όρος να πάνε όλοι, να μην λείψει κανείς από αυτό το ταξίδι. Ένα ταξίδι που κρύβει μυστικά, νεράιδες, γέλια, χαρές, λύπες αλλά αποκαλύπτει στη διάρκειά του, με τραγούδι και χορό τα μυστικά της ιστορίας, αλλά και της συνεργασίας, της ομαδικότητας, της χαράς της ελεύθερης δημιουργίας και της σκηνικής παρουσίας!

Έλενα Μουδίρη Χασιώτου

 

H iRepair έφτασε στην Βέροια!

kyriazis

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ. - ΚΟΛΛΙΝΟΣ Α. | Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων

sidiropoulos

studio 69