Τσακιρίδης

Γ. ΚΕΣΙΔΗΣ Α.Ε. - Εξουσιοδοτημένος Έμπορος & Επισκευαστής Mercedes-Benz & Smart
Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD

Δείτε το Πασχαλινό φυλλάδιο προσφορών!

Το «Μαγικό Κλειδί» παρουσίασε η Ομάδα «Όνειρο» του ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας (φωτογραφίες, βίντεο)

Την θεατρική παράσταση “Το Μαγικό Κλειδί”, της Κάρμεν Ρουγγέρη, σε διασκευή Δήμητρας Σταματίου και Πέτρου Μαλιάρα, σε σκηνοθεσία Δήμητρας Σταματίου, παρουσίασε η Ομάδα «Όνειρο» (παιδιά Γ’ Δημοτικού) του Τμήματος Θεατρικής Υποδομής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας.

Η παράσταση δόθηκε την Τετάρτη 15 Μαΐου, στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών.

Η υπόθεση είχε ως εξής:

Στο Κατάλευκο Βασίλειο η Λυγερή, κόρη του βασιλιά, μεγαλώνει χωρίς καρδιά. Δεν ξέρει τι θα πει χαρά, λύπη , φόβος, ούτε και αγάπη. Όταν θα ανακαλύψει πως αυτό που ζει και την κάνει δυστυχισμένη, είναι ένα παιχνίδι της νεράιδας Μοίρας θα ξεκινήσει ένα ταξίδι δύσκολο για να πάρει πίσω αυτό που της έχουνε στερήσει. Μια φυσιολογική ζωή. Το μόνο που έχει στα χέρια της είναι ένα χρυσό κλειδάκι.

Το παραμύθι αυτό πέφτει στα χέρια ενός μικρού κοριτσιού, που βιώνει την απώλεια και την αλλαγή. Αδύναμη να την διαχειριστεί εύχεται να ζει χωρίς συναισθήματα. Διαβάζοντας το, δεν θα παρηγορηθεί απλά ζώντας στον κόσμο ενός παραμυθιού αλλά θα ανακαλύψει κάτι για τον ίδιο της τον εαυτό. Την δύναμη της αγάπης, της καλοσύνης, της συμπόνιας και την ομορφιά, που έχει μια ζωή γεμάτη συναισθήματα, όποια και αν είναι αυτά. 

Συντελεστές Παράστασης:

Συγγραφέας: Κάρμεν Ρουγγέρη
Διασκευή: Δήμητρα Σταματίου- Πέτρος Μαλιάρας
Σκηνοθεσία: Δήμητρα Σταματίου
Σκηνογραφία/Ενδυματολογία: Γεωργόπουλος Δημήτρης, Δαμιανός Οικονομίδης
Κατασκευές: Δημήτρης Γκιλιόπουλος
Μουσική Επιμέλεια: Δήμητρα Σταματίου
Φωτισμοί: Γιώργος Βέγκος
Ηχοληψία: Αλέξανδρος Καροτσέρης
Οργάνωση Παραγωγής-Προβολή: Κατερίνα Γρηγοριάδου
Τεχνική Υποστήριξη: Πέτρος Μαλιάρας, Χρύσα Μπακογιάννη.

Τους ρόλους ερμήνευσαν (αλφαβητικά):
Αγγελίδου Παναγιώτα, Γκαβανά Νίκη, Γραμματικοπούλου ‘Αλκηστις, Γκαλίτσιου Παναγιώτα, Εδίρνελη Δήμητρα, Εδίρνελη Κατερίνα, Εδίρνελη Σόνια, Ζάχου Μαρία Νίκη, Κακάτσιου Δήμητρα, Καλλιαρίδου Κωνσταντίνα, Καροτσέρη Μαριλένα, Κελέσμητου Τριανταφυλλιά, Κεπέογλου Χρυσούλα, Κοπαλίδης Φίλιππος, Κοτσαλίδου Μελίνα, Κυβεντίδου Αριάδνη, Μελιοπούλου Ειρήνη, Πελτέκη Αφροδίτη, Σαμανίδου Ηλέκτρα, Τόπης Αστέριος, Τσαντεκίδου Στέλλα, Φαρμάκη Γεωργία.

 

H iRepair έφτασε στην Βέροια!

kyriazis

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ. - ΚΟΛΛΙΝΟΣ Α. | Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων

sidiropoulos

studio 69