Τσακιρίδης

Γ. ΚΕΣΙΔΗΣ Α.Ε. - Εξουσιοδοτημένος Έμπορος & Επισκευαστής Mercedes-Benz & Smart
Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD

Δείτε το Πασχαλινό φυλλάδιο προσφορών!

Κοπή βασιλόπιτας στο θεατρικό εργαστήρι της Μητρόπολης

Το Σάββατο 19 Ιανουαρίου το μεσημέρι ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων ευλόγησε την Βασιλόπιτα του Θεατρικού Εργαστηρίου της Ιεράς Μητροπόλεως, στην έδρα του στο Μητροπολιτικό Κέντρο Πολιτισμού «ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ» στη Νάουσα, παρουσία μεγάλου αριθμού των μελών και συνεργατών του.

Στην αρχή πραγματοποιήθηκε προβολή παλαιότερης παραγωγής του Θεατρικού Εργαστηρίου και ακολούθησε γεύμα, ενώ στο τέλος ο Μητροπολίτης ευχαρίστησε τα μέλη και τους συνεργάτες του Θεατρικού Εργαστηρίου και ευχήθηκε η νέα χρονιά να είναι παραγωγική με πολλές νέες παραστάσεις.

Το «Θεατρικό Εργαστήρι» της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας ιδρύθηκε το 1995 από τον Μητροπολίτη στο πλαίσιο της πνευματικής του μέριμνας για τους νέους και τις νέες της Μητροπόλεώς.

Μέχρι σήμερα έχει παρουσιάσει πολλές θεατρικές παραστάσεις, δρώμενα και εκδηλώσεις μέλους και λόγου θρησκευτικού, εθνικού και παιδαγωγικού περιεχομένου όπως : «Απόστολος Παύλος», «Παύλος Μελάς», «Άγιος Ιγνάτιος ο Θεοφόρος», «Γυναίκες της πίστης και του αγώνα», «Το πνεύμα των Χριστουγέννων», «Τρεις Ιεράρχες ήρωες, μάρτυρες, διδάσκαλοι», «Γνωριμία με τον Άγιο Βασίλειο», «Δαβίδ και Σαούλ, Ειρήνη και Πόλεμος», «Ο Ληστής των Χριστουγέννων», «Άγιος Λουκάς, εργάτης στον αμπελώνα του Κυρίου», «Χριστούγεννα στις Κατακόμβες».

 
 

 

H iRepair έφτασε στην Βέροια!

kyriazis

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ. - ΚΟΛΛΙΝΟΣ Α. | Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων

sidiropoulos

studio 69