Τσακιρίδης

Γ. ΚΕΣΙΔΗΣ Α.Ε. - Εξουσιοδοτημένος Έμπορος & Επισκευαστής Mercedes-Benz & Smart
Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD

Δείτε το Πασχαλινό φυλλάδιο προσφορών!

Χριστουγεννιάτικη φύλαξη & δημιουργικά εργαστήρια στον «Μικρό Πρίγκηπα»

Η αντίστροφη μέτρηση για την πιο όμορφη περίοδο των εορτών ξεκίνησε!! Ο «Μικρός Πρίγκηπας» φόρεσε τα γιορτινά του και σας περιμένει να περάσουμε μαζί όμορφα και διασκεδαστικά και αυτές τις γιορτές!!

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στον παιδότοπο μας θα πραγματοποιηθεί η χριστουγεννιάτικη φύλαξη με καθημερινά δημιουργικά εργαστήρια τα οποία θα περιλαμβάνουν χειροτεχνίες, χορό, τραγούδι, ζαχαροπλαστική και φυσικά παιδικό ξεφάντωμα. Ο «Μικρός Πρίγκηπας» μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας στην φύλαξη-δημιουργική απασχόληση, ξεκινάει ένα νέο εορταστικό πρόγραμμα φύλαξης παιδιών από τις 23 Δεκεμβρίου έως και τις 8 Ιανουαρίου, μέχρι να ανοίξουν τα σχολεία. Η Χριστουγεννιάτικη φύλαξη λειτουργεί από τις 8 π.μ. έως και τις 3 μ.μ., ενώ τα δημιουργικά μας εργαστήρια από τις 11 π.μ. έως και τη 1 μ.μ. τα οποία περιλαμβάνουν: χειροτεχνίες -ομαδικές, ατομικές-, ομαδικά παιχνίδια, χορό-τραγούδι, ζαχαροπλαστική και πολλές εκπλήξεις!!

Στόχος μας είναι το παιδί να απασχοληθεί δημιουργικά, εκπαιδευτικά και ψυχαγωγικά σε ένα ζεστό και ασφαλές περιβάλλον, όπου θα έχει την δυνατότητα να παίξει, να χορέψει και να κοινωνικοποιηθεί. Σε ένα χώρο όπου το παιδί σας θα μπορεί άφοβα να ζωγραφίσει με νερομπογιές και μαρκαδόρους. Για τον λόγο αυτό έχουμε με αγάπη δημιουργήσει ένα πρόγραμμα που θεωρούμε πως καλύπτει τις απαιτήσεις μικρών και μεγάλων, αναφέρουν οι υπεύθυνοι του «Μικρού Πρίγκηπα».

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ.: 23310 60703 ή στην σελίδα μας στο facebook «Μικρός Πρίγκηπας».

ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ │ Καφέ – Παιδότοπος
Διοργάνωση εκδηλώσεων │ Συνεστιάσεις Συλλόγων │ Παιδικά πάρτυ │ Φύλαξη παιδιών
Βερόης 5, Βέροια
23310 60703
www.pliroforiodotis.gr/little-prince

 

H iRepair έφτασε στην Βέροια!

ΝΑΝΤΣΗ ΑΘΗΝΑ, Ψυχολόγος

ADAMELON Εργαστήριο Γεύσεων

kyriazis

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ. - ΚΟΛΛΙΝΟΣ Α. | Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων

sidiropoulos

studio 69