Τσακιρίδης

Γ. ΚΕΣΙΔΗΣ Α.Ε. - Εξουσιοδοτημένος Έμπορος & Επισκευαστής Mercedes-Benz & Smart
Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD

Δείτε το Πασχαλινό φυλλάδιο προσφορών!

Παροχή βοήθειας στους σεισμόπληκτους της περιοχής Ελασσόνας-Τύρναβου από τον σύλλογο Βεργίνας "Αιγές"

Ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Βεργίνας "Αιγές", συμμετέχοντας στην προσπάθεια έμπρακτης συμπαράστασης και παροχής βοήθειας προς τους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από τους πρόσφατους σεισμούς στην περιοχή της Ελασσόνας και του Τύρναβου, θα συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης από την Πέμπτη 10/3/2021 μέχρι και την Καθαρά Δευτέρα 16/3/2021 και απευθύνει κάλεσμα σε όσους μπορούν να βοηθήσουν.

Έπειτα από επικοινωνία του Προέδρου του Συλλόγου μας με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο των πληγεισών περιοχών, υπήρξε ενημέρωση ότι τα είδη που χρειάζονται είναι:
• Ζυμαρικά
• Όσπρια
• Λάδια φαγητού

Όποιος θέλει να προσφέρει κάποιο από τα παραπάνω είδη, μπορεί να αφήσει την προσφορά του στα ειδικά καλάθια που έχουν τοποθετηθεί στα μάρκετ των χωριών Βεργίνας - Παλατιτσίων (στη Βεργίνα: «SMILE» Βουλγαροπούλου, «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΡΚΕΤ» Μητρόπουλος, «ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ» Κύρου και στα Παλατίτσια: ΜΑΡΚΕΤ Σωτήρης Τσιούπρος ).

Το σύνολο των προϊόντων που θα συγκεντρωθεί, θα αποσταλεί στους συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη στις πληγείσες περιοχές. Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η αλληλεγγύη είναι σημαντικό μέρος του Πολιτισμού μας.

Για πληροφορίες: πρόεδρος Δ.Σ. Συλλόγου «Αιγές» Ιωακείμ Στάθης τηλ. 6974656021

H iRepair έφτασε στην Βέροια!

ΝΑΝΤΣΗ ΑΘΗΝΑ, Ψυχολόγος

ADAMELON Εργαστήριο Γεύσεων

kyriazis

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ. - ΚΟΛΛΙΝΟΣ Α. | Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων

sidiropoulos

studio 69