Τσακιρίδης

Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD

Δείτε το Πασχαλινό φυλλάδιο προσφορών!

Χωρίς Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις ο δήμος Βέροιας

Χωρίς Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις θα μείνει ο δήμος Βέροιας την εορταστική περίοδο. Η πρόταση που υπέβαλε η υπηρεσία προγραμματισμού της ΚΕΠΑ για ψήφιση, δεν εγκρίθηκε από το συμβούλιο επειδή θεωρήθηκε ακριβή (27.000 ευρώ μαζί με τους φόρους για δέκα εκδηλώσεις).

Το θέμα απασχόλησε και το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας με τις παρατάξεις της μειοψηφίας να ασκεί κριτική στην δημοτική αρχή που έχει συντριπτική πλειοψηφία στο ΔΣ της ΚΕΠΑ. Ο κ. Παυλίδης προχώρησε και λίγο παρακάτω, προτείνοντας να επιλέγονται πρώτα τοπικοί καλλιτέχνες για τέτοιες εκδηλώσεις. 

Κακώς διογκώθηκε το θέμα, σύμφωνα με τον κ. Ρίζο, ο οποίος πρόσθεσε ότι τα μέλη του ΔΣ πρέπει να εκφράζονται ελεύθερα.

Αναφερόμενος στο θέμα, ο πρόεδρος της ΚΕΠΑ Θεόφιλος Κορωνάς υποστήριξε ότι φυλλετικά ήταν τα κριτήρια (επιλογή ντόπιων καλλιτεχνών) τα κριτήρια που το ΔΣ απέρριψε την πρόταση που κατέθεσε για ψήφιση. Ο κ. Κορωνάς είπε ακόμη ότι από τους 25 καλλιτέχνες που θα συμμετείχαν στις εκδηλώσεις οι 8 έχουν καταγωγή από την Βέροια ενώ πρόσθεσε ακόμη ότι ο χρόνος που απομένει ως την εορταστική περίοδο δεν επαρκεί για να δημιουργηθεί νέα πρόταση.

Η κ. Τζήμα τέλος που είναι μέλος στην ΚΕΠΑ υποστήριξε ότι το κρίτηριο απόρριψης της πρότασης ήταν το οικονομικό. 

Στην συνεδρίαση διαβάστηκε και επιστολή των καλλιτεχνών που θα συμμετείχαν στις εκδηλώσεις. Στην επιστολή τόνισαν ότι δεν θα πρέπει να μπαίνουν στις επιλογές των καλλιτεχνών σύνορα.

H iRepair έφτασε στην Βέροια!

ΝΑΝΤΣΗ ΑΘΗΝΑ, Ψυχολόγος

ADAMELON Εργαστήριο Γεύσεων

kyriazis

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ. - ΚΟΛΛΙΝΟΣ Α. | Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων

sidiropoulos

studio 69