Τσακιρίδης

Γ. ΚΕΣΙΔΗΣ Α.Ε. - Εξουσιοδοτημένος Έμπορος & Επισκευαστής Mercedes-Benz & Smart
Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD

Δείτε το Πασχαλινό φυλλάδιο προσφορών!

Τον απολογισμό των θερινών εκδηλώσεων έκανε η ΚΕΠΑ Βέροιας (βίντεο)

Τον απολογισμό των θερινών δράσεων πραγματοποίηση ο πρόεδρος της ΚΕΠΑ Θεόφιλος Κορωνάς. Ο πρόεδρος της ΚΕΠΑ σημείωσε ότι η επιχείρηση προσπάθησε και απέφυγε σημεία συγχρωτισμού στις εκδηλώσεις της.

Ο κ. Κορωνάς μιλώντας για το Μουσικό Περίπτερο, είπε ότι έκλεψε την παράσταση δίνοντας 20 παραστάσεις στην Βέροια και σε αυτές συμμετείχαν 30 περίπου νέοι καλλιτέχνες και εξέφρασε την βεβαιότητα του ότι η εκδήλωση θα μείνει παρακαταθήκη στην ΚΕΠΑ.

Αμέσως μετά αναφέρθηκε στο τρίο Δούτση, Σκηπιτάρης, Σαρακατσιάνος που έδωσαν συναυλίες σε Βέροια, Μακροχώρι και Ριζώματα. ΄

Για την Γιορτή Κάστανου, ο κ. Κορωνάς σημείωσε ότι ήταν ένας συνδυασμός της γιορτής του Κωστοχωρίου και της συναυλίας από το Μουσικό Περίπτερο και στόχος ήταν να προβάλει ένα τοπικό προϊόν.

Για το Drive In σινεμά, ο κ. Κορωνάς σημείωσε ότι έγιναν προβολές τέσσερις ημέρες και προβλήθηκαν 8 ταινίες. Η δράση ήταν ασφαλής είπε ο πρόεδρος της ΚΕΠΑ και δεν ανταγωνίστηκε κανέναν γι αυτό κι έγινε 8 χιλιόμετρα μακριά από την Βέροια. Κόπηκαν 300 εισιτήρια και κάλυψαν το 1/3 των εξόδων. Επίσης ο κ. Κορωνάς σημείωσε ότι δεν είχε στόχο το κέρδος γι αυτό δεν συνεχίστηκε το Σαββατοκύριακο. Ο πρόεδρος της ΚΕΠΑ είπε ότι η επιχείρηση θα προσπαθήσει να αναβιώσει την κινηματογραφική λέσχη και κάλεσε όσους ενδιαφέρονται να απευθυνθούν στην ΚΕΠΑ όπου θα υποστηριχθούν με παραχώρηση χώρου και υλικού.

Δείτε στο βίντεο τι είπε:

H iRepair έφτασε στην Βέροια!

methodos orizontio

kyriazis

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ. - ΚΟΛΛΙΝΟΣ Α. | Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων

sidiropoulos

studio 69