Τσακιρίδης

Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD

Δείτε το Πασχαλινό φυλλάδιο προσφορών!

Το Λύκειο των Ελληνίδων Βέροιας στο Βόλο

Την Κυριακή 18 Οκτωβρίου το Λύκειο των Ελληνίδων Βέροιας επισκέφτηκε την όμορφη πόλη του Βόλου με αφορμή ένα ιδιαίτερο πολιτιστικό γεγονός, την έκθεση-αφιέρωμα στον ελληνολάτρη ζωγράφο ΘΕΟΦΙΛΟ Χατζημιχαήλ-Κεφαλά, με τίτλο: "απ' τη μεριά των σοφών και των τρελών" που παρουσιάζει το Λύκειο των Ελληνίδων Βόλου, γιορτάζοντας τα 100 χρόνια από την ίδρυσή του.

"Στο Μουσείο της πόλης, είχαμε την χαρά και την τιμή να ξεναγηθούμε από την πρόεδρο του Λ.Ε.Βόλου, κ. Μαρία Σπανού , σε μια νέα θέαση 70 και πλέον καλλιτεχνών που συνδιαλέγονται με το έργο του ΘΕΟΦΙΛΟΥ.

Στη συνέχεια φιλοξενηθήκαμε στο σπίτι του Λ.Ε.Βόλου, όπου θαυμάσαμε τα σπάνια κειμήλια και τη συλλογή των παραδοσιακών φορεσιών που εκτίθενται στο, υπέροχα συντηρημένο, νεοκλασικό κτίριο. Ευχαριστούμε τις κυρίες του Δ.Σ. Άσπα Καπαρνιώτη και Άννα Κουτσελίνη για τη θερμή υποδοχή.

Δεν παραλείψαμε να δούμε από κοντά το εργαστήριο Οικοτεχνίας με τους αργαλειούς, όπου συνεχίζεται η Παράδοση, με μαθήματα υφαντικής, κεντήματος, κοπτικής-ραπτικής και πλεξίματος.

Ευχαριστούμε την έφορο κ. Κατερίνα Δουλκέρογλου και τις δασκάλες υφαντικής για την πληρέστατη ενημέρωση.

Το μεσημέρι ήταν η κατάλληλη ώρα να γευτούμε εκλεκτούς μεζέδες στα περίφημα τσιπουράδικα του Βόλου και να απολαύσουμε την ηλιόλουστη μέρα στην παραλία.

Η ανάβαση στο βουνό των Κενταύρων για τον απογευματινό μας καφέ, ολοκλήρωσε την εκδρομή μας με εικόνες από τη γραφική Μακρινίτσα , υπέροχη θέα βουνού και θάλασσας και ένα ειδυλλιακό ηλιοβασίλεμα στο μαγικό μπαλκόνι του Πηλίου.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους χορευτές και τα μέλη του Λ.Ε.Βέροιας για τη συμμετοχή τους στην ημερήσια αυτή εκδρομή, τους οδηγούς του Vergina Travel καθώς και όλους όσοι συνέβαλαν για την πραγματοποίησή της αναφέρει η ανακοίνωση του Λυκείου Ελληνίδων Βέροιας.

H iRepair έφτασε στην Βέροια!

ΝΑΝΤΣΗ ΑΘΗΝΑ, Ψυχολόγος

ADAMELON Εργαστήριο Γεύσεων

kyriazis

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ. - ΚΟΛΛΙΝΟΣ Α. | Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων

sidiropoulos

studio 69