Τσακιρίδης

Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD

Δείτε το Πασχαλινό φυλλάδιο προσφορών!

Ο Σύλλογος Μικρασιατών έκοψε την βασιλόπιτα

mikrasiates pita

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015, το πρωί, η καθιερωμένη κοπή της Βασιλειόπιττας του Συλλόγου Μικρασιατών Ν. Ημαθίας ,στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Δήμου Βέροιας. Σε ένα «ανοιξιάτικο» πρωινό, η γιορτή άρχισε με την τέλεση της θείας λειτουργίας στο εκκλησάκι του Αγίου Βασιλείου και την πραγματοποίηση έξω από την εκκλησία του εθιμικού δρωμένου με το τραγούδι και το χορό του Αγίου Βασιλείου.

Στη συνέχεια στην ΑΝΤΩΝΙΑΔΕΙΟ ΣΤΕΓΗ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ ,στην αίθουσα εκδηλώσεων έγινε η κοπή της Βασιλειόπιττας, παρουσία αρχών του τόπου και πλήθος κόσμου που είχε δημιουργήσει το αδιαχώρητο.

Η άψογη εμφάνιση της χορωδίας του συλλόγου και των χορευτικών τμημάτων του (μικρά και μεγάλα) με τη συνοδεία της ορχήστρας «ΜΕΛΟΡΥΘΜΟΙ» καθώς και η άρτια διοργάνωση όλης της εκδήλωσης από το διοικητικό συμβούλιο, ικανοποίησαν και τον πιο απαιτητικό θεατή της εκδήλωσης.

mikrasiates pita2

Ιδιαίτερα ευχάριστη εντύπωση προκάλεσε η παρουσίαση του Σύγχρονου Ελληνικού Χορού, ένα δημιούργημα του χοροδιδασκάλου του συλλόγου κου Πανανόπουλου Φώτη, που εμφανίστηκε από τους μαθητές του 4ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας ,με το οποίο συνεργάζεται ο σύλλογος παρέχοντας δωρεάν μαθήματα πολιτισμού στους μαθητές του.

Αξίζουν λοιπόν συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και ο Σύλλογος Μικρασιατών Ν. Ημαθίας τους ευχαριστεί, καθώς και όλο τον κόσμο που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση.

H iRepair έφτασε στην Βέροια!

ΝΑΝΤΣΗ ΑΘΗΝΑ, Ψυχολόγος

ADAMELON Εργαστήριο Γεύσεων

kyriazis

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ. - ΚΟΛΛΙΝΟΣ Α. | Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων

sidiropoulos

studio 69