Τσακιρίδης

Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD

Δείτε το Πασχαλινό φυλλάδιο προσφορών!

Πρώτο βραβείο για το εφηβικό τμήμα της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας σε Φεστιβάλ Ελληνικών Χορών

Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020 στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς «Ν. Βότση» οι Βορεάδες Χορευτικός Όμιλος Καλαμαριάς διοργάνωσαν το "Σαραρίμ", που είναι Παιδικό και Εφηβικό Φεστιβάλ Ελληνικών Χορών.

Το όνομα του φεστιβάλ παραπέμπει σε ένα ξεχασμένο ομαδικό παιχνίδι, στο οποίο συμμετείχαν ομάδες με ίσο αριθμό μελών, επέλεγαν ψευδώνυμα, ενδύονταν ρόλους και προσπαθούσαν να ανακαλύψουν τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας.

Σε αυτό λοιπόν το φεστιβάλ συμμετείχε και το εφηβικό τμήμα της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας γιατί πιστεύουμε ότι ο παραδοσιακός χορός αποτελεί διαχρονικά μια μορφή έκφρασης της παράδοσης που δεν πρέπει να χαθεί στο πέρασμα του χρόνου.

Η συμμετοχή της Ευξείνου Λέσχης στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία καθώς τα παιδιά της λέσχης απέσπασαν το πρώτο βραβείο της διοργάνωσης, χορεύοντας ποντιακούς παραδοσιακούς χορούς με την ψυχή τους και μας έκαναν όλους χαρούμενους τόσο με τις επιδόσεις τους αλλά κυρίως με τη συμπεριφορά τους.

"Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, χορευτές και οργανοπαίκτες, στον υπεύθυνο των τμημάτων Γιάννη Κοτίδη, στον χοροδιδάσκαλο Βαγγέλη Ιντζεβίδη, στις υπεύθυνες Ελπίδα Κιατικίδου και Ζωή Κουρούκα και σίγουρα στους αφανείς ήρωες τους γονείς των παιδιών μας" αναφέρει η ανακοίνωση της Λέσχης.

H iRepair έφτασε στην Βέροια!

ΝΑΝΤΣΗ ΑΘΗΝΑ, Ψυχολόγος

ADAMELON Εργαστήριο Γεύσεων

kyriazis

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ. - ΚΟΛΛΙΝΟΣ Α. | Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων

sidiropoulos

studio 69