Τσακιρίδης

Γ. ΚΕΣΙΔΗΣ Α.Ε. - Εξουσιοδοτημένος Έμπορος & Επισκευαστής Mercedes-Benz & Smart
Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD

Δείτε το Πασχαλινό φυλλάδιο προσφορών!

Μαθήματα hip hop στην Σχολή Χορού Σοφίας Αντωνιάδου

hip-hop-dancer-model

Μαθήματα hip hop παραδίδονται στην Σχολή Χορού Σοφίας Αντωνιάδου (Μητροπόλεως 48) για παιδιά και εφήβους. Είτε είστε αρχάριοι, είτε προχωρημένoι ελάτε να ξεκινήσετε hip hop και μάθετε χορό σήμερα.

Τηλεφωνήστε τώρα, για να μάθετε το πρόγραμμα των μαθημάτων και κλείστε το πρωτο σας ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ !!!

Λίγα λόγια για το hip hop

To Χιπ χοπ (Hip - Hop) δεν είναι ένας είδος μουσικής ή ένα είδος χορού, αλλά μία κουλτούρα που αποτελείται από 4 στοιχεία:
• Rap (Ο στίχος)
• Breakdancing (O χορός)
• Djing (Η μουσική)
• Graffiti (Η εικόνα)

To Hip - Hop αναπτύχθηκε σε περιοχές των ΗΠΑ, όπου υπήρχε μεγάλη ανεργία και φτώχεια. Τα 4 στοιχεία δεν αναπτύχθηκαν την ίδια χρονική στιγμή αλλά σε διαφορετικές χρονικές περιόδους. Οι ρίζες του ανάγονται στην δεκαετία του '70. Κύριο χαρακτηριστικό του μοντέρνου αυτού χορού είναι η εκτόνωση στη μουσική μέσω της δημιουργίας εικόνας με χορό, πόζες, φιγούρες, αστεία και "style".

Το ύφος ή "style" παίζει μεγάλο ρόλο στο χώρο της Hip - Ηοp κουλτούρας. Ο χορός μπορεί να αποτελέσει επίδειξη δύναμης χωρίς τη χρήση βίας ανάμεσα σε ομάδες νέων. Πολλά μουσικά βιντεοκλίπς βασίζονται σε χορευτικές φιγούρες hip - hop.

antoniadou logotypo

Πληροφορίες 2331021510
E –mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook : ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΣΟΦΙΑ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ

H iRepair έφτασε στην Βέροια!

ΝΑΝΤΣΗ ΑΘΗΝΑ, Ψυχολόγος

ADAMELON Εργαστήριο Γεύσεων

kyriazis

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ. - ΚΟΛΛΙΝΟΣ Α. | Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων

sidiropoulos

studio 69