Τσακιρίδης

Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD

Δείτε το Πασχαλινό φυλλάδιο προσφορών!

Δωρεάν μάθημα ορθοσωματικής στην Σχολή Χορού Σοφίας Αντωνιάδου

orthosomiki

Η σχολή χορού Σοφία Αντωνιάδου (Μητροπόλεως 48 ) προσφέρει το πρώτο μάθημα ορθοσωματικής δωρεάν. Κάθε Δευτέρα 7.00 -8.00 μ.μ.

Ορθοσωματική και fascia άσκηση (Ασκώ ορθά το σώμα μου)

Βασίζεται στις Αρχές της Οστεοπαθητικής. Δίνει ιδιαίτερη σημασία στα προβλήματα Δομής και Λειτουργίας του Ανθρωπίνου σώματος και στις Παθολογίες που προκύπτουν από τις μηχανικές ανισορροπίες του Οργανισμού σαν σύνολο.

Με ήπιο τρόπο απελευθερώνονται οι αρθρώσεις, σπλάχνα, αναπνοή και βοηθάει στο συντονισμό των μελών με το σώμα. Αναπτύσσεται η σωματογνωσία. Η συνεργασία σκέψης - σώμα είναι απαραίτητη. Είναι ήρεμη άσκηση που βασίζεται στη βραδύτητα δίχως βία, με σεβασμό και αγάπη για το σώμα.

Φάσια: Ονομάζεται ο συνδετικός και συνεκτικός ιστός που απλώνεται μέσα στο σώμα με ένα τρισδιάστατο δίκτυο, φάσια είναι το περίβλημα των οστών των σπλάχνων των μυών η οποία ζωογονείτε από την κίνηση της ζωής. Κάθε σοκ μηχανικό - τροφικό - ψυχολογικό - συναισθηματικό είναι γραμμένο μέσα σ' αυτόν τον ιστό. Με τη φάσια κίνηση επανέρχεται η ρυθμικότητα λειτουργίας τους.

Απευθύνεται σε κάθε πολυάσχολο ή όχι άτομο, σε όλους τους υγιείς που η κακή συντήρηση του σώματος τους έχει αφαιρέσει την ελαστικότητα, τους στερεί τη ζωντάνια, της χαράς της ζωής. Η ηλικία σπάνια είναι εμπόδιο για την ορθοσωματική και φάσια άσκηση.

Ενδείκνυται για αυχενικούς πόνους, ραχιαίους πόνους - κύφωση - σκολίωση - λόρδωση - δυσκαμψία αρθρώσεων - σύνδρομο χρόνιας κόπωσης κλπ. Για έγκυες γυναίκες μετά τον τρίτο και τέταρτο μήνα επιβάλλεται. Αντενδείκνυται σε παθολογικές καταστάσεις με προχωρημένες αλλοιώσεις.

Με αυτό τον τρόπο άσκησης μαθαίνουμε ν΄ακούμε το σώμα μας και αποκτούμε κιναισθητηριακή αντίληψη. Αυτός ο αρμονικός και ήπιος τρόπος άσκησης μαζί με την σκέψη διαμορφώνουν τη σωστή θέση του σώματος στο χώρο. Σμιλεύουν και απελευθερώνουν το σώμα.

Με τιμή
Η Καλλιτεχνική διευθύντρια
της Σχολής χορού

Σοφία Αντωνιάδου

antoniadou logotypo

Πληροφορίες 2331021510
E –mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Site : www.sa-dance.gr
Facebook : ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΣΟΦΙΑ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ

H iRepair έφτασε στην Βέροια!

ΝΑΝΤΣΗ ΑΘΗΝΑ, Ψυχολόγος

ADAMELON Εργαστήριο Γεύσεων

kyriazis

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ. - ΚΟΛΛΙΝΟΣ Α. | Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων

sidiropoulos

studio 69