Τσακιρίδης

Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD

Δείτε το Πασχαλινό φυλλάδιο προσφορών!

Ο Σύλλογος Βλάχων Βέροιας επισκέφθηκε τον Αντιπεριφερειάρχη

vlaxoi ver kalaitzidis

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Βλάχων Βέροιας πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη με όλα τα μέλη του την Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014 για να συγχαρεί τον νεοεκλεγέντα Αντιπεριφερειάρχη Κον Κωνσταντίνο Καλαϊτζίδη και να του ευχηθεί καλή επιτυχία στο έργο του.

Με τη δοθείσα ευκαιρία το Προεδρείο παρουσίασε τις πολυάριθμες δραστηριότητες του Συλλόγου που γίνονται κάθε χρόνο στην πόλη μας και τις ιδέες του για το πώς βλέπουμε και αντιλαμβανόμαστε εμείς οι Βλάχοι τις πολιτιστικές δραστηριότητες και τον πολιτισμό.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας έτυχε θερμής υποδοχής και ο Κος Καλαιτζίδης έκανε σύντομη τοποθέτηση για τα πολιτιστικά και δυνατότητες που έχει από την ανάληψη της θεσμικής του Θέσης.

Στην συνάντηση παρευρέθηκε και η περιφερειακή σύμβουλος Κα Καρατζιούλα και με τις παρεμβάσεις της, βοήθησε να δοθούν λεπτομερείς εξηγήσεις στις ερωτήσεις και τους προβληματισμούς των μελών του Δ.Σ.

Η συνάντηση έκλεισε με την εκατέρωθεν υπόσχεση από πλευράς του Κου Αντιπεριφερειάρχη και του Δ.Σ. του Συλλόγου να ξανασυναντηθούν και τυχόν να συνεργαστούν σε μελλοντικές πολιτιστικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες.

H iRepair έφτασε στην Βέροια!

ΝΑΝΤΣΗ ΑΘΗΝΑ, Ψυχολόγος

ADAMELON Εργαστήριο Γεύσεων

kyriazis

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ. - ΚΟΛΛΙΝΟΣ Α. | Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων

sidiropoulos

studio 69