Τσακιρίδης

Γ. ΚΕΣΙΔΗΣ Α.Ε. - Εξουσιοδοτημένος Έμπορος & Επισκευαστής Mercedes-Benz & Smart
Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD

Δείτε το Πασχαλινό φυλλάδιο προσφορών!

Συνεχίζονται οι εγγραφές στην σχολή Χορού της ΚΕΠΑ

Η ενασχόληση των παιδιών με το χορό δεν είναι πολυτέλεια αλλά αναγκαιότητα και ιδιαίτερα στις μέρες μας που ο σύγχρονος τρόπος ζωής τα απομακρύνει από τη φυσική και πνευματική άσκηση.

 

"Μέσα από την χορευτική παιδεία τα παιδιά αποκτούν μεγαλύτερη αυτοεκτίμηση νοιώθουν λιγότερο άγχος έχουν καλύτερη ψυχική διάθεση και βελτιωμένη αισθητική ηθική.

Σεβόμενοι τους μαθητές μας, προσπαθούμε να προσφέρουμε την υψηλότερη ποιότητα μαθημάτων με τους πιο έμπειρους και αξιόλογους καθηγητές καθώς και να εμπλουτίσουμε τις εμπειρίες τους μέσα από τις συμμετοχές σε εκδηλώσεις όπως διαγωνισμοί χορού, φεστιβάλ, παραστάσεις και σεμινάρια. Μαθητές μας έχουν διακριθεί σε διαγωνισμούς και έχουν αποσπάσει θετικά σχόλια όπου και αν έχουν εμφανιστεί.

 

Στόχος μας είναι τα παιδιά να αποκτήσουν ευρύτερα καλλιτεχνικά ερεθίσματα, να διευρύνουν τους πνευματικούς τους ορίζοντες, να ασκήσουν το σώμα τους και να διασκεδάσουν" αναφερει η ανακοίνωση της ΚΕΠΑ.

 

Τα τμήματα που λειτουργούν στη σχολή είναι:

Ρυθμική αγωγή (Προνήπια-6 ετών)
Κλασικό μπαλέτο 
Σύγχρονος χορός
Λάτιν και ευρωπαϊκοί χοροί
Hip hop

Έναρξη μαθημάτων 15 Σεπτέμβρη

Για περισσότερες πληροφορίες για τη Σχολή Χορού αλλά και για τα υπόλοιπα τμήματα που λειτουργούν στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνώνμπορείτε να απευθυνθείτε στη γραμματεία του Χώρου Τεχνών, Μπιζανίου και Π.Μελά (3ος όροφος). Μέρες και ώρες λειτουργίας της γραμματείας:
Δευτέρα έως Παρασκευή 7.00-15.00 και 17.30-20.30
Σάββατο 8.00-14.00Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2331078100-78101

H iRepair έφτασε στην Βέροια!

ΝΑΝΤΣΗ ΑΘΗΝΑ, Ψυχολόγος

ADAMELON Εργαστήριο Γεύσεων

kyriazis

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ. - ΚΟΛΛΙΝΟΣ Α. | Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων

sidiropoulos

studio 69