Ποιες ταινίες θα δείτε στο Σταρ

Σε ισχύ μπαίνει από σήμερα το νέο πρόγραμμα του κινηματογράφου Σταρ. Αναλυτικά, οι ταινίες που θα προβληθούν:

21-10-2021 ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Χειμερινό ωράριο σε Νεκρόπολη Αιγών, Άγιο Πατάπιο και Παλαιά Μητρόπολη

Από τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021 ο αρχαιολογικός χώρος της Νεκρόπολης των Αιγών - Βασιλική Συστάδα των Τημενιδών, ο αρχαιολογικός χώρος Αγίου Παταπίου – Ναός Αγίου Παταπίου στη Βέροια και η Παλαιά Μητρόπολη Βέροιας θα είναι ανοικτοί για το κοινό...

21-10-2021 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΔΗΠΕΘΕ: Η ηλεκτρονική προπώληση για το έργο "Πέντε σιωπές" ξεκίνησε

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας παρουσιάζει στην κεντρική παραγωγή του το έργο της Σήλα Στήβενσον Πέντε Σιωπές σε σκηνοθεσία  Γιάννη Παρασκευόπουλου. Πρεμιέρα Παρασκευή 29 Οκτωβρίου, ώρα 9μ.μ. και για 19 παραστάσεις στη Σκηνή του Χώρου Τεχνών Δήμου Βέροιας.

19-10-2021 ΘΕΑΤΡΟ

ΘΕΑΤΡΟ

Αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες του προγράμματος επιταγών αγοράς βιβλίων

Αναρτήθηκαν σήμερα, Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021,οι οριστικοί πίνακες Δικαιούχων, Αποκλειομένων και Παρόχων Βιβλιοπωλείων-Εκδοτικών Οίκων του Προγράμματος Χορήγησης Επιταγών Αγοράς Βιβλίων έτους 2021, στον ιστότοπο του ΟΑΕΔ www.oaed.gr

18-10-2021 ΒΙΒΛΙΟ

ΒΙΒΛΙΟ

Παρουσιάστηκε στην Βέροια το νέο βιβλίο του Θανάση Δέλλα "Στην φωλιά της λύκαινας"…

Το νέο του βιβλίο παρουσίασε στην Βέροια ο δημοτικός σύμβουλος και συγγραφέας Θανάσης Δέλλας. Πρόκειται για μια συλλογή διηγημάτων που έχει τίτλο "Στην φωλιά της λύκαινας". Τα διηγήματα συνδυάζουν αυτοβιογραφικά στοιχεία με την μυθοπλασία και ταξιδεύουν τον αναγνώστη σε άλλες...

18-10-2021 ΒΙΒΛΙΟ

ΒΙΒΛΙΟ

Η ποιητική συλλογή της Μαρίας Πατακιά παρουσιάστηκε στην Βέροια (φωτογραφίες, βίντεο)

Η ποιητική συλλογή της ποιήτριας Μαρίας Πατακιά με τίτλο «Περί έρωτος ως μόνου Δαιμονίου» παρουσιάστηκε την Βέροια. Η ποιητική εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα στο Εκκοκκιστήριο Ιδεών, ήταν η αφορμή για να συζητήσουμε για τον έρωτα.

18-10-2021 ΒΙΒΛΙΟ

ΒΙΒΛΙΟ

Με αγιασμό ξεκίνησε τη νέα σεζόν η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας

Ξεκίνησε την Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021, η λειτουργία των τμημάτων της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας με τον καθιερωμένο αγιασμό. 

18-10-2021 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Βίντεο παρουσίασης των μόνιμων εκθέσεων του Λαογραφικού Μουσείου Πολυδενδρίου Ημαθίας

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πολυδένδρου Ημαθίας δημοσίευσε ένα σύντομο βίντεο παρουσίασης των μόνιμων εκθέσεων του Λαογραφικού Μουσείου Πολυδενδρίου Ημαθίας.

16-10-2021 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα υλοποιήσει η Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας με το Παιδικό Μουσείο Exploration

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα υλοποιηθεί, την Τρίτη 26/10/2021 και την Τετάρτη 27/10/2021, στο αναγνωστήριο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Νάουσας με θέμα: «Εξερεύνηση και ανακάλυψη της ιστορίας του βιβλίου», μέσα από μουσειοσκευή η οποία περιλαμβάνει εκπαιδευτικό υλικό με προτεινόμενες δραστηριότητες.

15-10-2021 ΒΙΒΛΙΟ

ΒΙΒΛΙΟ

Μαθήματα ποντιακής διαλέκτου στην Εύξεινο Λέσχη Βέροιας

Την έναρξη των δια ζώσης μαθημάτων ποντιακής διαλέκτου με διδάσκουσα την Αναστασία Μαχαιρίδου, φιλόλογο, γλωσσολόγο και  διαπιστευμένη εκπαιδεύτρια ποντιακής διαλέκτου, ανακοίνωσε η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας.

14-10-2021 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Ποιες ταινίες θα δείτε στο Σταρ

Σε ισχύ μπαίνει από σήμερα Πέμπτη 14/10 και μέχρι την Τετάρτη 20/10, το νέο πρόγραμμα στον Κινηματογράφο Σταρ. Αναλυτικά:

14-10-2021 ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Εκμάθιση μουσικών οργάνων στην Εύξεινο Λέσχη Βέροιας

Η μουσική παιδεία του Πόντου αποκτά το πραγματικό της νόημα όταν διδάσκεται στην Εύξεινο Λέσχη Βέροιας όπου η ιστορία, η παράδοση και ο πολιτισμός είναι ιδέες ανεξίτηλες που υπηρετεί ο σύλλογος.

13-10-2021 ΜΟΥΣΙΚΗ

ΜΟΥΣΙΚΗ

Παρουσιάστηκε το νέο βιβλίο του Γιάννη Καλπούζου «Ραγιάς, Μέρες και νύχτες 1821» στην…

Το νέο βιβλίο του Γιάννη Καλπούζου με τίτλο «Ραγιάς, Μέρες και νύχτες 1821» παρουσιάστηκε την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου, στον πολυχώρο Ελιά, στην Βέροια.

13-10-2021 ΒΙΒΛΙΟ

ΒΙΒΛΙΟ

Ο Γιώργος Ορδουλίδης μιλά για το βιβλίο του Ηλία Τσέχου «Ανθολογία Ποντιακής Ποίησης…

Ο Καθηγητής Βυζαντινής Μουσικής, Άρχων Μαΐστωρ Μ.τ.Χ.Ε., Γιώργος Ορδουλίδης, μιλά για το νέο βιβλίο του Ηλία Τσέχου «Ανθολογία Ποντιακής Ποίησης, η δίγλωσσος», που κυκλοφορεί από τον εκδοτικό οίκο «ανάλεκτο». 

12-10-2021 ΒΙΒΛΙΟ

ΒΙΒΛΙΟ

Εκδρομή στην Εύβοια πραγματοποίησε το Λύκειο Ελληνίδων Βέροιας

Εκδρομή στην Εύβοια πραγματοποίησε το Λύκειο Ελληνίδων Βέροιας το διήμερο 9-10 Οκτωβρίου. Σε ανακοίνωσε που εξέδωσε αναφέρει:

12-10-2021 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων - δράσεων της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ημαθίας τον Οκτώβρη

Στον μήνα της σποράς, της βροχής, της αντίστασης και της απελευθέρωσης, του τέλους και της αρχής του αρχαίου μακεδονικού έτους (αρχαίοι μήνες Υπερβερταίος και Δίος), η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας επαναφέρει στην κανονικότητα τη μηνιαία ενημέρωση του κοινού για τις εκδηλώσεις...

12-10-2021 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Το βιβλίο του "Στη φωλιά της λύκαινας και άλλα διηγήματα" θα παρουσιάσει ο…

Το τρίτο βιβλίο του με τίτλο "Στη φωλιά της λύκαινας και άλλα διηγήματα" θα παρουσιάσει ο δημοτικός σύμβουλος Βέροιας και συγγραφέας Θανάσης Δέλλας. Η παρουσίαση θα γίνει την Δευτέρα 18 Οκτώβρη στην Σάλα της Ελιάς, στη Βέροια και ώρα 7.00 μ.μ.

12-10-2021 ΒΙΒΛΙΟ

ΒΙΒΛΙΟ

Το νέο βιβλίο ποιημάτων της Μαρίας Πατακιά θα παρουσιαστεί στην Βέροια

Το «Εκκοκκιστήριο Ιδεών» θα παρουσιάσει το άρτι εκθοδέν βιβλίο Ποιημάτων της ιδιαίτερα σημαντικής Ελληνίδας Ποιήτριας Μαρίας Πατακιά με τίτλο «Περί έρωτος ως μόνου Δαιμονίου». 

11-10-2021 ΒΙΒΛΙΟ

ΒΙΒΛΙΟ

Ξεκίνησε η έκθεση της Βασιλικής Σιδηροπούλου Καραμήτσου «Αχ Ελλάδα σ'αγαπώ» (φωτογραφίες, βίντεο)

Η έκθεση της ζωγράφου Βασιλικής Σιδηροπούλου Καραμήτσου με τίτλο «Αχ Ελλάδα σ'αγαπώ» φιλοξενείται στο Δημαρχείο Βέροιας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που πραγματοποιεί για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821.

11-10-2021 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Ξεκινά η λειτουργία των τμημάτων της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας

Μετά την πάροδο αναστολής της λειτουργίας των τμημάτων της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας λόγω επιβολής υγειονομικών μέτρων ένεκα της πανδημίας COVID-19 έφτασε η ώρα για την επαναδραστηριοποίηση του συλλόγου με την έναρξη λειτουργίας όλων των τμημάτων.

11-10-2021 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Ποιες χορωδίες θα συμμετάσχουν στο 9ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Νάουσας

Το Μουσικό Σωματείο «ΩΔΕΙΟ ΝΑΟΥΣΗΣ», σε συνεργασία με τον Δήμο Η.Π. Νάουσας,  στο πλαίσιο του διήμερου 9ου Χορωδιακού Φεστιβάλ Νάουσας, με τίτλο «Άγγελμα Ελευθερίας» διοργανώνουν τις ακόλουθες εκδηλώσεις στον Πολυχώρο “Χρήστος Λαναράς” - ΕΡΙΑ: 

11-10-2021 ΜΟΥΣΙΚΗ

ΜΟΥΣΙΚΗ

Κλείνει για το κοινό ο μεταβυζαντινός ναός του Αγίου Δημητρίου Παλατιτσίων λόγω covid

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας ανακοίνωσε ότι ο μεταβυζαντινός ναός του Αγίου Δημητρίου Παλατιτσίων στον αρχαιολογικό χώρο των Αιγών από σήμερα, Δευτέρα 11/10/2021, θα παραμείνει κλειστός για το κοινό, λόγω του σταθερού αριθμού αυξημένων κρουσμάτων covid-19 στην Ημαθία.

11-10-2021 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Οι Coo-action επιστρέφουν

Οι Coo-action επιστρέφουν μετά από δύο χρόνια απουσίας. Το Σάββατο 16/10/2021 στις 18:00 σας περιμένουν στο πολυχώρo εκτός χάρτη Papatzikou art-gallery.

09-10-2021 ΘΕΑΤΡΟ

ΘΕΑΤΡΟ

Χορωδιακό Φεστιβάλ στη Νάουσα με τίτλο «Άγγελμα Ελευθερίας»

Το Μουσικό Σωματείο «ΩΔΕΙΟ ΝΑΟΥΣΗΣ», σε συνεργασία με τον Δήμο Νάουσας, στο πλαίσιο του διήμερου 9ου Χορωδιακού Φεστιβάλ Νάουσας με τίτλο «Άγγελμα Ελευθερίας» διοργανώνουν το Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021 στις 20:00 στον Πολυχώρο Πολιτισμού "Χρήστος Λαναράς", αίθουσα εκδηλώσεων “ΕΡΙΑ”, μουσική...

09-10-2021 ΜΟΥΣΙΚΗ

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η έκθεση της ζωγράφου Βασιλικής Σιδηροπούλου Καραμήτσου «Πατρώα Γη Μακεδονία» στο Δημαρχείο Βέροιας

Την έκθεση της  ζωγράφου κας Βασιλικής Σιδηροπούλου Καραμήτσου «Πατρώα Γη Μακεδονία» θα φιλοξενήσει ο Δήμος Βέροιας στο ιστορικό κτίριο του Δημαρχείου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που πραγματοποιεί για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821.

08-10-2021 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Τι θα δείτε στο Σταρ

Σε ισχύ από σήμερα Πέμπτη 7 Οκτωβρίου το νέο πρόγραμμα προβολών του Σταρ. Αναλυτικά:

07-10-2021 ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Η Γιώτα Ιωακειμίδου μιλά για το βιβλίο του Ηλία Τσέχου «Ανθολογία Ποντιακής Ποίησης…

H Φιλόλογος, Συγγραφέας, Διδασκάλισσα της Ποντιακής Μητρικής Γλώσσας, Γιώτα Ιωακειμίδου μιλά για το νέο βιβλίο του Ηλία Τσέχου «Ανθολογία Ποντιακής Ποίησης, η δίγλωσσος», που κυκλοφορεί από τον εκδοτικό οίκο «ανάλεκτο».

07-10-2021 ΒΙΒΛΙΟ

ΒΙΒΛΙΟ

Παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Καλπούζου «Ραγιάς, Μέρες και νύχτες 1821» στην Βέροια

Το Βιβλιοπωλείο ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ, ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Ημαθίας και οι Εκδόσεις Ψυχογιός σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος του Γιάννη Καλπούζου «Ραγιάς, Μέρες και νύχτες 1821», την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου και ώρα 18:30, στον πολυχώρο Ελιά στην Βέροια.

07-10-2021 ΒΙΒΛΙΟ

ΒΙΒΛΙΟ

Το παιδικό παραμύθι "Η Λουλουδένια" θα παρουσιαστεί στην Βέροια

Οι Εκδόσεις iWrite και η συγγραφέας Αναστασία Γιωτοπούλου θα παρουσιάσουν το παιδικό της παραμύθι με τίτλο "Η Λουλουδένια". Για το βιβλίο εκτός από την συγγραφέα θα μιλήσουν οι συγγραφείς Γιώργος Δάμτσιος και Ellen Bradd.

06-10-2021 ΒΙΒΛΙΟ

ΒΙΒΛΙΟ

Ξεκίνησε πρόβες για την παράσταση "Πέντε Σιωπές" το ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας ξεκίνησε πρόβες της Κεντρικής παραγωγής του για την περίοδο 2021 – 2022 με το έργο της Σήλα Στήβενσον "Πέντε Σιωπές" σε σκηνοθεσία  Γιάννη Παρασκευόπουλου.

05-10-2021 ΘΕΑΤΡΟ

ΘΕΑΤΡΟ

Αναδιανομή των αδιάθετων βιβλίων του προγράμματος ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ

Ξεκίνησε η αναδιανομή των αδιάθετων Βιβλίων του Προγράμματος Δωρεάν Παροχής Βιβλίων έτους 2021, με σειρά προτεραιότητας προσέλευσης στα συμβεβλημένα με το ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ βιβλιοπωλεία και εκδοτικούς οίκους, σε δικαιούχους που υπέβαλαν αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα και δεν κληρώθηκαν, συμπεριλαμβανομένων και των...

04-10-2021 ΒΙΒΛΙΟ

ΒΙΒΛΙΟ

Ξεκίνησαν οι προεγγραφές στα εργαστήρια θεάτρου του ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Βέροιας στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών του δράσεων, ξεκινά προεγγραφές για μια σειρά εργαστηρίων για όλες τις ηλικιακές ομάδες, τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα (καθαριότητα, τήρηση αποστάσεων και μάσκες).

04-10-2021 ΘΕΑΤΡΟ

ΘΕΑΤΡΟ

Εγκαινιάστηκε η πρωτότυπη έκθεση «Οι δρόμοι του βαμβακιού» στο Εκκοκκιστήριο Ιδεών (φωτογραφίες, βίντεο)

Την Κυριακή 3 Οκτωβρίου εγκαινιάστηκε η πρωτότυπη έκθεση «Οι δρόμοι του βαμβακιού» στο Εκκοκκιστήριο Ιδεών στην Βέροια.

03-10-2021 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Εγκαινιάστηκε η έκθεση «ΕΠΑΝΑCYΣΤΑΣΗ ’21: Μακεδονία» στην Βέροια (φωτογραφίες)

Εγκαινιάστηκε η έκθεση «ΕΠΑΝΑCYΣΤΑΣΗ ’21: Μακεδονία», που διοργανώνει το Εθνικό Ιστορικό Μουσείο (ΕΙΜ) και η  ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας, την Κυριακή 3 Οκτώβρη, στον Χώρο Τεχνών Βέροιας.

03-10-2021 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Εκλογές στον πολιτιστικό σύλλογο "Πυρσός"

Το Δ. Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου 'ΠΥΡΣΟΣ', προσκαλεί όλα τα μέλη του να παρευρεθούν στις εκλογες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. που θα πραγματοποιηθουν στην αίθουσα του Συλλογου στις 17/10/2021 και ώρα 11:00π.μ.

01-10-2021 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Σημείο διάθεσης του βιβλίου του Βασίλη Ασβεστά «Τα Παιχνίδια των Ελλήνων του Ανατολικού…

Οι φίλοι της παράδοσης έχουν την ευκαιρία να εντρυφήσουν στην ποντιακή λαογραφία μέσα από το βιβλίο του Βασίλη Ασβεστά "Τα παιχνίδια των Ελλήνων του Ανατολικού Πόντου και του Κυβερνείου του Καρς κατά την περίοδο 1880-1923".

01-10-2021 ΒΙΒΛΙΟ

ΒΙΒΛΙΟ

Ηλεκτρονικό εισιτήριο στους Βασιλικούς Τάφους στην Βεργίνα

Δυνατότητα έκδοσης ηλεκτρονικού εισιτηρίου για την επίσκεψη στους Βασιλικούς Τάφους των Αιγών, στη Βεργίνα παρέχεται από σήμερα, Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021, εγκαινιάζοντας μια νέα φάση στην περαιτέρω ανάδειξη του αρχαιολογικού χώρου.

01-10-2021 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

"Χαράδρα": Αστυνομικό θρίλερ μικρού μήκους

Ερασιτέχνες κινηματογραφιστές-youtubers έχουν δημιουργήσει ένα αστυνομικό θρίλερ μικρού μήκους το οποίο έχει ανέβει στο κανάλι τους στο youtube.Η ταινία γυριστηκε στην Χαράδρα Ημαθίας και πρωταγωνιστούν 2 Βεροιώτες.

30-09-2021 ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Η έκθεση «ΕΠΑΝΑCYΣΤΑΣΗ: ’21 ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» έρχεται στην Βέροια

Το Εθνικό Ιστορικό Μουσείο και η  ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας  παρουσιάζουν την Έκθεση «ΕΠΑΝΑCYΣΤΑΣΗ: ’21 ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ». Η έκθεση εντάσσεται στο επετειακό πρόγραμμα του ΕΙΜ, το  οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

30-09-2021 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας: Διαδικτυακά σεμινάρια για την καλύτερη χρήση της αγγλικής γλώσσας

Η Δημόσια Βιβλιοθήκη της Βέροιας και το VeriaTechLab παρουσιάζουν δύο ιδιαίτερα χρήσιμα διαδικτυακά σεμινάρια για την καλύτερη χρήση της αγγλικής γλώσσας, με τη χρήση των νέων τεχνολογιών και της σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Θα χρησιμοποιηθεί η πλατφόρμα του Office365 και...

30-09-2021 ΒΙΒΛΙΟ

ΒΙΒΛΙΟ

Η νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ στο Σταρ

Τη νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ μπορούν να απολαύσουν οι Βεροιώτες στον Κινηματογράφο Σταρ από 30/9 έως 6/10. Αναλυτικά:

30-09-2021 ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Η παράσταση θέατρου Σκιών "Ο Καραγκιόζης Τρυγητής" το Σάββατο στη Νάουσα

  O Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Τρύγου παρουσιάζει την παράσταση θεάτρου σκιών "Ο Καραγκιόζης Τρυγητής" του Χρήστου Στανίση, το Σάββατο 2 Οκτωβρίου και ώρα 19:30 στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Νάουσας "Μελίνα Μερκούρη". Η είσοδος είναι ελεύθερη για...

30-09-2021 ΘΕΑΤΡΟ

ΘΕΑΤΡΟ

Το βιβλίο "Ο Μισθοφόρος Μινώταυρος" θα παρουσιαστεί στη Νάουσα

To Σάββατο 2 Οκτωβρίου στο cafe-bar -restaurant «ΚΙΟΣΚΙ» στο Δημοτικό Πάρκο Νάουσας και ώρα 18:30, στο πλαίσιο του Naoussa Urban Art Festival 2021 θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του βιβλίου του Μιχάλη Πατένταλη "Ο Μισθοφόρος Μινώταυρος" (Διηγήματα), των εκδόσεων University Studio...

29-09-2021 ΒΙΒΛΙΟ

ΒΙΒΛΙΟ

Στο νέο Μουσείο των Αιγών παρουσιάστηκε το βιβλίο του Γιάννη Μπουτάρη «60 Χρόνια…

Το βιβλίο του Γιάννη Μουτάρη «60 Χρόνια Τρύγος», σε συνεργασία με τη συγγραφέα Μαρία Μαυρικάκη, παρουσιάστηκε την Τρίτη στο Νέο Μουσείο των Αιγών. Την εκδήλωση διοργάνωσε το Κτήμα Κυρ-Γιάννη, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας, η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας και οι Εκδόσεις...

28-09-2021 ΒΙΒΛΙΟ

ΒΙΒΛΙΟ

Εγκαινιάστηκε η έκθεση «Κάλλος, Η Υπέρτατη Ομορφιά»

Την εμβληματική αρχαιολογική έκθεση «Κάλλος. Η Υπέρτατη Ομορφιά» εγκαινίασε σήμερα η Αυτής Εξοχότης Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κα. Κατερίνα Σακελλαροπούλου, που διοργανώνει το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και με την ευγενική υποστήριξη του...

28-09-2021 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Δωρεάν μάθημα γνωριμίας salsa στην Σχολή Χορού Σοφία Αντωνιάδου

Την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου στην Σχολή Χορού Σοφία Αντωνιάδου (Μητροπολεως 48) θα πραγματοποιηθεί δωρεάν μάθημα γνωριμίας salsa, 8.00 - 9.00 μ.μ. 

28-09-2021 ΧΟΡΟΣ

ΧΟΡΟΣ

Στο Νέο Μουσείο των Αιγών η παρουσίαση του βιβλίου "60 χρόνια τρύγος" του…

Λόγω πρόβλεψης κακοκαιρίας στη Βέροια, η σημερινή εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του Γιάννη Μπουτάρη "60 ΧΡΟΝΙΑ ΤΡΥΓΟΣ..." θα πραγματοποιηθεί στις 7 το απόγευμα στο Νέο Μουσείο των Αιγών. Η εκδήλωση θα αρχίσει στις 7μμ.

28-09-2021 ΒΙΒΛΙΟ

ΒΙΒΛΙΟ

Το βιβλίο του Γιάννη Μπουτάρη παρουσιάστηκε στη Νάουσα

Το βιβλίο του Γιάννη Μπουτάρη, «Εξήντα χρόνια τρύγος…» σε συνεργασία με τη Μαρία Μαυρικάκη, παρουσιάστηκε την Δευτέρα στο κτήμα Κυρ-Γιάννη, στο Γιαννακοχώρι Ημαθίας.

27-09-2021 ΒΙΒΛΙΟ

ΒΙΒΛΙΟ

Ξεκινούν τα μαθήματα στο τμήμα Φωτογραφίας της ΚΕΠΑ Βέροιας

Ξεκινούν τα μαθήματα στο τμήμα Φωτογραφίας ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας. Θέλεις να μάθεις να φωτογραφίζεις; Δήλωσε συμμετοχή: bit.ly/photoveria_enroll Φίλοι/ες της φωτογραφίας από Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια και γύρω περιοχές φορτίστε μπαταρίες, αδειάστε μνήμες σε κινητά και κάμερες και ελάτε να δημιουργήσουμε, να παίξουμε και να καταγράψουμε...

27-09-2021 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Παρουσιάστηκε στη Νάουσα η Ανθολογία Ποντιακής Ποίησης του Ηλία Τσέχου

Η πρώτη παρουσίαση του νέου βιβλίου του Ηλία Τσέχου «Ανθολογία Ποντιακής Ποίησης, η Δίγλωσσος», πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 25 Σεπτεμβρίου στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Νάουσας «Μελίνα Μερκούρη», με την διοργάνωση της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας – Εθνικής Βιβλιοθήκης Αργυροπόλεως...

27-09-2021 ΒΙΒΛΙΟ

ΒΙΒΛΙΟ

Νέα διοίκηση στον Πολιτιστικό Σύλλογο "Ο Προμηθέας"

Μετά τη λήξη της εκλογικής διαδικασίας που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021 στο χώρο του συλλόγου, τα νέα μέλη προχώρησαν στη σύσταση σε σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

26-09-2021 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Με δωρεάν είσοδο το Σαββατοκύριακο τα μουσεία, μνημεία και αρχαιολογικοί χώροι

Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού γιορτάζει για 25η χρονιά τις Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς, από 24 έως 26 Σεπτεμβρίου 2021.

24-09-2021 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Αλεξάνδρεια: Έναρξη εγγραφών στον καλλιτεχνικό σύλλογο θεάτρου "Δρυάδες & Θεατρομπόμπιρες"

"Έναρξη ενός καινοτόμου καλλιτεχνικού συλλόγου στην πόλη μας! Μια νέα αρχή στην πόλη μας ξεκινά με τον πρώτο καλλιτεχνικό σύλλογο θεάτρου με την επωνυμία Δρυάδες & Θεατρομπόμπιρες.

24-09-2021 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Δωρεά Κοτζαερίδη και στην ΔΕΥΑ Βέροιας

Η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Βέροιας (ΔΕΥΑΒ), νιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν τον Συγγραφέα και Καλλιτέχνη κ. Γεώργιο Κοτζαερίδη, για την ευγενική δωρεά μέρους των έργων του, με τις μορφές των Ηρώων του απελευθερωτικού αγώνα...

24-09-2021 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Η έκθεση «Οι δρόμοι του βαμβακιού» τον Οκτώβριο στο Εκκοκκιστήριο Ιδεών

Από τις 3 Οκτωβρίου έως τις 14 Νοεμβρίου 2021 θα παρουσιασθεί στο ΕΚΚΟΚΚΙΣΤΗΡΙΟ ΙΔΕΩΝ η πρωτότυπη έκθεση «ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΒΑΜΒΑΚΙΟΥ» με έργα 15 καλλιτεχνών, αποφοίτων των σχολών καλών Τεχνών Θεσσαλονίκης Ιωαννίνων, Φλώρινας, Αλεξανδρούπολης.

24-09-2021 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Αποχαιρετισμός στον Εικαστικό Λάζαρο Τσολαρίδη

Την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου, έφυγε πρόωρα και ξαφνικά από την ζωή, ο βεροιώτης εικαστικός Λάζαρος Τσολαρίδης. Καλλιτέχνης ανήσυχος, πνευματώδης, με ευαισθησίες και όνειρα για το μέλλον.

23-09-2021 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Ανακαλύψτε τα ταλέντα σας μέσα από τις δραστηριότητες του Tango Emocion

Ανακαλύψτε τα ταλέντα σας μέσα από τις δραστηριότητες του Tango Emocion.

23-09-2021 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Λειτουργία μουσείων, μνημείων και αρχαιολογικών χώρων αρμοδιότητας της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ημαθίας

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας λειτουργεί τα μουσεία, μνημεία και τους αρχαιολογικούς χώρους της αρμοδιότητάς της, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια επισκεπτών και εργαζομένων, σύμφωνα με τα επικαιροποιημένα πρωτόκολλα υγείας για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του COVID-19, με...

23-09-2021 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Η Ανθολογία Ποντιακής Ποίησης του Ηλία Τσέχου θα παρουσιαστεί στη Νάουσα

Η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας - Εθνική Βιβλιοθήκη Αργυρούπολης «Ο Κυριακίδης» και οι εκδόσεις Ἀνάλεκτο σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Ηλία Τσέχου, Ανθολογία Ποντιακής Ποίησης, η Δίγλωσσος, το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021, ώρα 7.30 το βράδυ, στο...

21-09-2021 ΒΙΒΛΙΟ

ΒΙΒΛΙΟ

Στην Βέροια θα παρουσιαστεί το βιβλίο του Γιάννη Μπουτάρη «60 Χρόνια Τρύγος»

Το Κτήμα Κυρ-Γιάννη, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας, η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας και οι Εκδόσεις ΠΑΤΑΚΗ, διοργανώνουν την παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Μπουτάρη «60 Χρόνια Τρύγος», σε συνεργασία με τη Μαρία Μαυρικάκη.

21-09-2021 ΒΙΒΛΙΟ

ΒΙΒΛΙΟ

Δεν υπάρχουν άρθρα σε αυτήν την Κατηγορία. Ωστόσο, εάν εμφανίζονται υποκατηγορίες σε αυτήν τη σελίδα, μπορεί να περιέχουν άρθρα.