Τσακιρίδης

Γ. ΚΕΣΙΔΗΣ Α.Ε. - Εξουσιοδοτημένος Έμπορος & Επισκευαστής Mercedes-Benz & Smart
Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD

Δείτε το Πασχαλινό φυλλάδιο προσφορών!

Καθηγητές από τη Βοστώνη στη Φάρμα Κουτσιώφτη

Διεθνές ενδιαφέρον προκαλεί Φάρμα Κουτσιώφτη όπου παράγεται το καινοτόμο μοσχαρίσιο κρέας «Άρωμα», πλούσιο σε Ω3 λιπαρά οξέα. Συγκεκριμένα, το πρωί της Δευτέρας γκρουπ καθηγητών της Ιστορίας της Κουζίνας (culinary historians) από πανεπιστήμια της Βοστώνης, μεταξύ αυτών και το Harvard, ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις της Φάρμας.

Οι εκλεκτοί επισκέπτες, έχοντας νωρίτερα πληροφορηθεί για την πρότυπη μονάδα της Βέροιας, θέλησαν να δουν από κοντά τον τρόπο εκτροφής των μόσχων, με διατροφικό μείγμα εμπλουτισμένο από αρωματικά φυτά της ελληνικής φύσης, καθώς και να ενημερωθούν για το ερευνητικό πρόγραμμα σε συνεργασία με το τμήμα Ζωοτεχνίας του Α.Π.Θ. Φυσικά, δεν έλειψαν οι ερωτήσεις και τα σχόλια για τους ήχους κλασικής μουσικής που ακούγονται στη Φάρμα Κουτσιώφτη, δημιουργώντας ένα πιο ιδανικό περιβάλλον διαβίωσης για τα ζώα.

Ακολούθησε γευστική δοκιμή του μοσχαρίσιου κρέατος «Άρωμα», το οποίο με το χρώμα, τη γεύση, την ζουμερή υφή και το άρωμά του… ενθουσίασε τους αμερικανούς ιστορικούς της κουζίνας.

H iRepair έφτασε στην Βέροια!

kyriazis

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ. - ΚΟΛΛΙΝΟΣ Α. | Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων

sidiropoulos

studio 69