Τσακιρίδης

Γ. ΚΕΣΙΔΗΣ Α.Ε. - Εξουσιοδοτημένος Έμπορος & Επισκευαστής Mercedes-Benz & Smart
Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD

Δείτε το Πασχαλινό φυλλάδιο προσφορών!

Βεσυρόπουλος: ‘’Θέλω να είμαι η δυνατή και καθαρή φωνή του αγρότη της Ημαθίας’’

vesi me agrotes kai ktinotrofous

Την πρόταση του για την παραγωγική ανασυγκρότηση και ανάπτυξη του αγροτικού και κτηνοτροφικού τομέα, ανέλυσε μιλώντας σε αγρότες και κτηνοτρόφους της Ημαθίας, ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Απόστολος Βεσυρόπουλος.

«Αλίμονο αν διαθέσουμε τα χρήματα της νέας ΚΑΠ, που είναι πάνω από 20 δις ευρώ, όπως γινόταν κατά το παρελθόν» επισήμανε ο κ. Βεσυρόπουλος.

Προχωρώντας ακόμα περισσότερο, πρότεινε να υπάρξει προεργασία για να κατατεθούν προτάσεις χρηματοδότησης από τα Προγράμματα Αγροτικής Ανάπτυξης της νέας ΚΑΠ.

«Υπάρχουν 6 δις διαθέσιμα που αντιστοιχούν στα Προγράμματα Αγροτικής Ανάπτυξης. Μπορούν να χρηματοδοτηθούν ομάδες παραγωγών προκειμένου να στήσουν μία σύγχρονη επιχείρηση συσκευασίας, εμπορίας αλλά και εξαγωγής των προϊόντων τους. Μπορεί να χρηματοδοτηθεί η δημιουργία μεταποιητικών μονάδων για αγροτικά και κτηνοτροφικά προϊόντα».

Ο Απόστολος Βεσυρόπουλος, πιστεύει ότι η Ημαθία μπορεί να συνδέσει την τοπική ανάπτυξη με ένα ισχυρό πρωτογενή τομέα.

Παράλληλα εκτιμά ότι «τα 14 δις που θα δοθούν για ενισχύσεις την επόμενη εξαετία θα δοθούν στους πραγματικούς αγρότες και κτηνοτρόφους. Τα κριτήρια πλέον συνδέονται με τη γη που καλλιεργεί κάποιος ή με τον αριθμό του ζωικού του κεφαλαίου».

Μιλώντας στους αγρότες και κτηνοτρόφους της Ημαθίας ο κ. Βεσυρόπουλος ζήτησε τη στήριξη τους, τονίζοντας:

«Την Κυριακή εσείς θα επιλέξετε Βουλευτή για να σας εκπροσωπήσει. Είμαι εδώ, είμαι παρών με τις προτάσεις και τις ιδέες μου, με σχέδιο και αποφασιστικότητα για την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα στην Ημαθία. Έχω μεγαλύτερη θέληση, γνώση και εμπειρία. Θέλω να είμαι η δυνατή και καθαρή φωνή του αγρότη της Ημαθίας».

H iRepair έφτασε στην Βέροια!

kyriazis

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ. - ΚΟΛΛΙΝΟΣ Α. | Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων

sidiropoulos

studio 69