Τσακιρίδης

Γ. ΚΕΣΙΔΗΣ Α.Ε. - Εξουσιοδοτημένος Έμπορος & Επισκευαστής Mercedes-Benz & Smart
Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD

Δείτε το Πασχαλινό φυλλάδιο προσφορών!

Πραγματοποιήθηκε ενημερωτική εκδήλωση στην Βέροια με θέμα "Διαχείριση αιγο-προβατοτροφικών εκμεταλλεύσεων και εφαρμοσμένη διατροφή

viozokat

Η Βιομηχανία Ζωοτροφών ΒΙΟΖΩΚΑΤ Α.Ε. διοργάνωσε με επιτυχία ενημερωτική εκδήλωση τη Δευτέρα 15/12/2014 και ώρα 19:30 στο Ξενοδοχείο ΑΙΓΕΣ ΜΕΛΑΘΡΟΝ, αίθουσα Ρωξάνη Ι, Νέα Περιφερειακή Οδός Βέροιας - Νάουσας. Η εκδήλωση είχε ως σκοπό την επιμόρφωση και την ενημέρωση των παραγωγών με θέμα: «Διαχείριση αιγο-προβατοτροφικών εκμεταλλεύσεων και εφαρμοσμένη διατροφή».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν αιγο-προβατοτρόφοι του Ν. Ημαθίας. Το κύριο θέμα της ομιλίας ήταν η διαχείριση αιγο-προβατοτροφικών εκμεταλλεύσεων και εφαρμοσμένη διατροφή (ομιλητής κος Γεώργιος Αρσένος DrVetMed PhD, Αναπληρωτής Καθηγητής, Εργαστήριο Ζωοτεχνίας, Τμήμα Κτηνιατρικής, Σχολή Επιστημών Υγείας Α.Π.Θ) ενώ τη συζήτηση των ομιλιών συντόνισε ο Γενικός Διευθυντής της ΒΙΟΖΩΚΑΤ Α.Ε., κος Τάσος Κυριακίδης. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και χαιρέτησε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΒΙΟΖΩΚΑΤ Α.Ε. κος Δημήτρης Τριανταφύλλου. Κατά τη συζήτηση που ακολούθησε ο καθηγητής κος Αρσένος με ευχαρίστηση δέχθηκε και απάντησε σε πάσης φύσεως ερωτήματα σχετικά με την εφαρμοσμένη διατροφή στις αιγο-προβατοτροφικές εκμεταλλεύσεις.

H iRepair έφτασε στην Βέροια!

kyriazis

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ. - ΚΟΛΛΙΝΟΣ Α. | Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων

sidiropoulos

studio 69