Τσακιρίδης

Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD

Δείτε το Πασχαλινό φυλλάδιο προσφορών!

Επιστημονική ημερίδα από την ΕΛ.ΒΙ.Ζ. με θέμα «Σύγχρονες Εφαρμογές στις Ζωοτροφές και τη Ζωική Παραγωγή»

Η ΕΛ.ΒΙ.Ζ. συμμετέχει στη 10η διεθνή έκθεση “Zootechnia”. Από 2 έως 5 Φεβρουαρίου 2017, η «καρδιά» του κτηνοτροφικού και πτηνοτροφικού κλάδου θα χτυπά στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης και η ΕΛ.ΒΙ.Ζ. θα βρίσκεται στο Περίπτερο 10, Stand 14. Παράλληλα, στα πλαίσια της έκθεσης, η ΕΛ.ΒΙ.Ζ. διοργανώνει επιστημονική ημερίδα με θέμα: «Σύγχρονες Εφαρμογές στις Ζωοτροφές και τη Ζωική Παραγωγή».

Εισηγήσεις:

1. Dr Marco Politeo, Semfor SA, Italy: «Το πρόβλημα των μυκοτοξινών στο καλαμπόκι».

2. Dr Pascal Legrand, Maïsadour SA, France: «Σύγχρονες τάσεις της μηδικής καλλιέργειας με έμφαση στις αγρονομικές παραμέτρους».

3. Καθηγήτρια Παναγιώτα Φλώρου-Πανέρη, Τμήμα Κτηνιατρικής, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης: «Οι σύγχρονες τάσεις στη διατροφή των ζώων με σκοπό τη βελτίωση των αποδόσεων και της ποιότητας των προϊόντων ζωικής προέλευσης».

4. Καθηγητής Γεώργιος Αμοιρίδης, Τμήμα Κτηνιατρικής, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας: «Η σημασία της διατροφής στη γονιμότητα των αγελάδων γαλακτοπαραγωγής».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου, ώρα 14:30 έως 16:30, στο συνεδριακό κέντρο Ν.ΓΕΡΜΑΝΟΣ (αίθουσα Β) και είναι ανοιχτή στο κοινό.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το: 2333064000.

H iRepair έφτασε στην Βέροια!

ΝΑΝΤΣΗ ΑΘΗΝΑ, Ψυχολόγος

ADAMELON Εργαστήριο Γεύσεων

kyriazis

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ. - ΚΟΛΛΙΝΟΣ Α. | Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων

sidiropoulos

studio 69