Τσακιρίδης

Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD

Δείτε το Πασχαλινό φυλλάδιο προσφορών!

Ολοκληρώθηκε ο εμβολιασμός για την οζώδη δερματίτιδα

Το Τμήμα Κτηνιατρικής της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε ενημερώνει τους κτηνοτρόφους (παραγωγοί κρέατος και γάλακτος) ότι ο εμβολιασμός όλων των βοοειδών στην Π.Ε. Ημαθίας έχει ήδη ολοκληρωθεί.

Προκειμένου να συνεχιστεί η εμβολιακή προστασία των βοοειδών (από την Οζώδη Δερματίτιδα των Βοοειδών) κάθε ηλικίας και κάθε παραγωγικής κατεύθυνσης, απαιτείται ετήσιος επαναληπτικός εμβολιασμός καθώς και εμβολιασμός των νεοεισερχομένων (από αγορές, όταν επιτραπούν ή από γεννήσεις) στις εκτροφές.

Ο ετήσιος επαναληπτικός εμβολιασμός θα πραγματοποιείται τουλάχιστον ένα μήνα πριν από τη συμπλήρωση του έτους (στον 11ο μήνα). Ο εμβολιασμός των γεννημένων μοσχαριών από εμβολιασμένες μητέρες που γέννησαν ένα μήνα τουλάχιστον μετά τον εμβολιασμό τους θα γίνεται σε ηλικία 4 μηνών. Τα γεννημένα από ανεμβολίαστες μητέρες ή τα γεννημένα από εμβολιασμένες μητέρες που γέννησαν σε διάστημα μικρότερο από 1 μήνα από τον εμβολιασμό τους, θα εμβολιάζονται άμεσα.

Παρακαλούνται οι κτηνοτρόφοι να παρακολουθούν και να προγραμματίζουν σε συνεννόηση με το Τμήμα Κτηνιατρικής την εφαρμογή των παραπάνω μέτρων.

H iRepair έφτασε στην Βέροια!

ΝΑΝΤΣΗ ΑΘΗΝΑ, Ψυχολόγος

ADAMELON Εργαστήριο Γεύσεων

kyriazis

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ. - ΚΟΛΛΙΝΟΣ Α. | Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων

sidiropoulos

studio 69