Πλυντήριο Χαλιών 'ΚΥΚΝΟΣ'

Διεύθυνση: Νέα Νικομήδεια Ημαθίας
Τηλέφωνο: 2331090001, 2331074250
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ιστοσελίδα: www.kiknos.gr
Υπεύθυνος: Τσιγκογιάννης Γιώργος
Φιλικό Url: www.pliroforiodotis.gr/kiknos
Βρείτε μας στο Facebook: Πλυντήριο Χαλιών Κύκνος Βέροια (page)
Βρείτε μας στο Facebook: ΠΛΥΝΤΗΡΙO ΧΑΛΙΩΝ ΚΥΚΝΟΣ ΒΕΡΟΙΑ (group)
Ακολουθείστε μας στο Instagram: kyknos_carpet_cleaning_veroia
Κανάλι YouTube: KiknosGR
Κανάλι Vimeo: KiknosGR

 

ΚΥΚΝΟΣ


ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΧΑΛΙΩΝ
 "ΚΥΚΝΟΣ"

 ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΦΥΛΑΞΗ 

 ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ 

ΠΛΥΣΙΜΟ Χαλιών - Φλοκάτων - Κουβερτών - Παπλωμάτων

Χωρίς χημικά, καυστικά και χλώριο, με υποαλλεργικά και οικολογικά καθαριστικά

ΚΥΚΝΟΣ  

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΑΛΟΝΙΩΝ επί τόπου, από εξειδικευμένα συνεργεία, γρήγορα και εύκολα

Επιδιορθώσεις Χαλιών

Φροντίδα και επιδιόρθωση αλλάζοντας κρόσσια, ρέλια αλλά και κολλάρισμα

 ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 

Με σεβασμό στον πελάτη και το περιβάλλον

Δείτε παρακάτω τα video από τη διαδικασία και τα στάδια πλυσίματος των χαλιών.

ΤΙΝΑΓΜΑ ΧΑΛΙΩΝ

Όλα τα χαλιά πριν πλυθούν περνάνε από το ειδικό μηχάνημα τινάγματος. Το χαλί εισέρχεται από την ανάποδη επιφάνεια και ένα σύστημα δονήσεων (τύμπανο) πάλλει το χαλί διώχνοντας σκόνη, χώματα, σκουπιδάκια που έχουν εισχωρήσει μέσα στο πέλος του χαλιού καθώς επίσης και όλη την επιφανειακή βρωμιά.

ΠΛΥΣΙΜΟ ΧΑΛΙΩΝ

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα από την παραλαβή των χαλιών σας γίνεται και ο καθαρισμός τους. Το υπερσύγχρονο μηχάνημά μας, διαθέτει εξειδικευμένα προγράμματα πλυσίματος χαλιών ανάλογα με το είδος και την ευαισθησία του καθενός χρησιμοποιώντας ουδέτερα αντιαλλεργικά απορρυπαντικά που σέβονται τα πολύτιμα χαλιά σας, αλλά και το περιβάλλον.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΧΑΛΙΩΝ 

Αφού στεγνώσει πλήρως το χαλί και βεβαιωθούμε 100 % ότι δεν υπάρχει καθόλου υγρασία έρχεται το τελευταίο στάδιο όπου γίνεται ποιοτικός έλεγχος, ώστε να διαπιστωθούν και να διορθωθούν έγκαιρα τυχόν ατέλειες στον καθαρισμό του χαλιού σας (τυχόν λεκέδες και άλλα στοιχεία όπως τσίχλες, κεριά, μελάνια κλπ).

kiknos auto 

ΠΑΡΑΛΑΒΗ

Μ’ ένα τηλεφώνημα προγραμματίζεται ηλεκτρονικά η ημέρα και η ώρα παραλαβής και παράδοσης των χαλιών από τον χώρο σας, με ιδιόκτητα οχήματα, της εταιρείας μας για την άμεση εξυπηρέτησή σας.

Κατά την παραλαβή κωδικοποιούνται τα παραλαμβανόμενα είδη με κωδικό «μοναδικό» για το καθένα από αυτά.

Κάθε χαλί έχει την δική του ταυτότητα (γνωρίζουμε ανά πάσα στιγμή τον ιδιοκτήτη, την ποιότητά του, το χρώμα του, τα τ.μ. και κάθε εργασία που έγινε στο χαλί σας).

ΚΥΚΝΟΣΤΙΝΑΓΜΑ

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα από την παραλαβή των χαλιών γίνεται και ο καθαρισμός τους. Το χαλί αφού ελεγχθεί προσεκτικά, στην συνέχεια τινάσσεται σε ειδικό τιναχτικό μηχάνημα ώστε να απομακρυνθούν οι ρύποι.

ΚΥΚΝΟΣ

ΠΛΥΣΙΜΟ

Ανάλογα με την ποιότητα του, προγραμματίζεται ηλεκτρονικά ο τρόπος με τον οποίο θα καθαριστεί. Για τα χαλιά εκείνα που ενδείκνυται το υγρό καθάρισμα εφαρμόζουμε την μέθοδο DRYWELLόπου κάθε χαλί πλένεται σε βάθος με υποαλλεργικά και οικολογικά καθαριστικά που αναζωογονούν την ίνα και συγχρόνως γίνεται πολύ καλό ξέβγαλμα με άφθονο νερό και ειδικά απορρυπαντικά ξεβγάλματος ώστε να εξουδετερωθούν τα κατάλοιπα.

Ταυτόχρονα γίνεται απολύμανση με υλικό εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ. για προστασία από τα βακτηρίδια και τους μικροοργανισμούς. Έτσι τα χαλιά αποκτούν βελούδινη υφή, ευχάριστο άρωμα και τα χρώματα ξαναζωντανεύουν.

  

ΚΥΚΝΟΣ

ΣΤΥΨΙΜΟ

Μετά τη διαδικασία πλυσίματος το κάθε χαλί σε ρολό τοποθετείται σε ειδικό φυγοκεντρικό στεγνωτήριο, το οποίο απομακρύνει την περιττή υγρασία χωρίς τον κίνδυνο το χαλί να ξεχειλώσει και να ξεβγάλουν τα κρόσσια.

ΚΥΚΝΟΣ 

ΑΠΛΩΜΑ

Κατόπιν τα χαλιά απλώνονται για να στεγνώσουν σε εξωτερικό διαμορφωμένο στεγασμένο χώρο, μακριά από τις επικίνδυνες υπεριώδεις ακτίνες του ηλίου, για να μην αλλοιωθούν τα χρώματα.

 ΚΥΚΝΟΣ

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Στο στάδιο της συσκευασίας, σκουπίζεται, φιλτράρεται και ανασηκώνεται το πέλος του χαλιού σας. Ταυτόχρονα γίνεται και ηλεκτρονικά το μέτρημα και αμπαλάρετε.

ΚΥΚΝΟΣ

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

Η φύλαξη γίνεται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους.

 ΚΥΚΝΟΣ

 
ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΧΑΛΙΩΝ "ΚΥΚΝΟΣ"
Τσιγκογιάννης Γιώργος
ΤΗΛ.: 2331090001, 2331074250
Νέα Νικομήδεια Ημαθίας
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.