ΛΟΓΟland | Κέντρο Ειδικών Θεραπειών

ΒΕΡΟΙΑ
Διεύθυνση: Κεντρικής 33
Τηλέφωνο: 2331401355
Κινητό: 6931463514
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Eπιστημονικά υπεύθυνη: Μαρία Σπαντιδάκη

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ
Διεύθυνση: Βετσοπούλου 70
Τηλέφωνο: 2333501545
Κινητό: 6971904341
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Eπιστημονικά υπεύθυνη: Χρυσή Τράντου

Βρείτε μας στο Facebook: Facebook: ΛογοLand
Ακολουθείστε μας στο Instagram: Instagram: logoland_slp

 logoland

 

ΛΟΓΟland

Λογοθεραπεία - Εργοθεραπεία

 logoland1

Η ΛΟΓΟland αποτελείται από μια δυνατή ομάδα! Παρέχονται υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, χάρη στην άρτια διεπιστημονική της ομάδα, αλλά κυρίως αγκαλιάζει το κάθε παιδί και την κάθε οικογένεια με φροντίδα και αγάπη!

Μπορείτε να απευθυνθείτε στη ΛΟΓΟland για προγράμματα:

♦ Λογοθεραπείας

♦ Εργοθεραπείας

♦ Αισθητηριακής ολοκλήρωσης

♦ Παιγνιοθεραπείας

♦ Αποκατάστασης νευρολογικών παθήσεων

♦ Αποκατάστασης διαταραχών σίτισης-κατάποσης & Επιλεκτικής σίτισης

♦ Θεραπείας με τη χρήση ρομποτικών συστημάτων

♦ Ομάδων κοινωνικοποίησης

♦ Μετεγχειρητικής αποκατάστασης

♦ Σχολικής Ετοιμότητας

♦ Καθημερινής σχολικής μελέτης

♦ Μαθησιακής αποκατάστασης

♦ Ειδικής διαπαιδαγώγησης

♦ Παιδοψυχολογικής εκτίμησης

♦ Συμβουλευτικής γονέων

♦ Ψυχοθεραπείας

♦ Αποκατάστασης ενηλίκων

Οι χώροι είναι πλήρως εξοπλισμένοι με το πιο αναβαθμισμένο υλικό ώστε να καλύπτουν ολιστικά τις ανάγκες των θεραπευτικών προγραμμάτων. 

 

ΣΠΑΝΤΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

Η Μαρία Σπαντιδάκη είναι η επιστημονικά υπεύθυνη του Κέντρου ειδικών θεραπειών ΛΟΓΟLand της Βέροιας, το οποίο λειτουργεί από το Νοέμβριο του 2022.

Είναι γεννημένη στη Θεσσαλονίκη, αλλά παντρεμένη και μόνιμη κάτοικος της Βέροιας και μητέρα ενός παιδιού. Ο σύζυγός της είναι ο Ιωάννης Τσαλμπούρης γεννημένος και μεγαλωμένος στον Πολυπλάτανο Ημαθίας, γεωπόνος που δραστηριοποιείται επίσης στην Ημαθία.

Η Μαρία είναι απόφοιτη του τμήματος Λογοθεραπείας των Ιωαννίνων (Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας & Πρόνοιας Πανεπιστήμιο Ηπείρου), ενώ ολοκληρώνει τις μεταπτυχιακές σπουδές της στην Κλινική Λογοπαθολογία στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο της Κύπρου με κατεύθυνση στις διαταραχές σίτισης & κατάποσης. Έχει πραγματοποιήσει μεταπτυχιακή εξειδίκευση στη Νευροεξελικτική Αγωγή, μέθοδος Bobath, η οποία εφαρμόζεται σε νευροαναπτυξιακές και άλλες δυσλειτουργίες του Κεντρικού Νευρικού Συστήματος.

Κατέχει πτυχίο Εθελοντή Διερμηνέα της Ολικής και Νοηματικής Επικοινωνίας, έχει εκπαιδευτεί στο Γλωσσικό Πρόγραμμα MAKATON, έχει λάβει πιστοποίηση χορήγησης της Δοκιμασίας Αξιολόγησης Δεξιοτήτων Ανάγνωσης και χρήσης του εργαλείου SIMATA, όπως επίσης και του Πρωτοκόλλου Λογοπεδικής Αξιολόγησης Σχολικής Ηλικίας (ΠΛΑΣΗ) και άλλων πολλών ακόμη εργαλείων αξιολόγησης. Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια που αφορούν στις μαθησιακές δυσκολίες, τον αυτισμό, τη ΔΕΠΥ, τις δυσκολίες σίτισης και κατάποσης παιδιών και της αρέσει να εργάζεται με τα παιδιά, για αυτό και εξελίσσεται και εκπαιδεύεται συνεχώς.

View this gallery on Flickr

Κάντε κλικ στις φωτογραφίες για να τις δείτε σε μεγαλύτερη ανάλυση!

 

 logoland2

Σπαντιδάκη Μαρία
Λογοθεραπεύτρια, SLP, NDT-Bobath

Επιστημονικά υπεύθυνη
Λογοland Βέροιας

Κεντρικής 33, Βέροια
2331401355
6931463514