43 άτομα θα προσλάβει ο ΓΟΕΒ Πεδιάδων Θεσσαλονίκης - Λαγκαδά – 14 στην…

Ο Γενικός Οργανισμός Εγγείων Βελτιώσεων (Γ.Ο.Ε.Β.) Πεδιάδων Θεσσαλονίκης-Λαγκαδά ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (4 μήνες), συνολικά σαράντα τριών (43) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Γ.Ο.Ε.Β. πεδιάδων Θεσσαλονίκης-Λαγκαδά, που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη (για...

15-01-2021 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Πρόσληψη ανειδίκευτου προσωπικού στον ΥΗΣ Σφηκιάς

Το Συγκρότημα Αλιάκμονα, ανακοινώνει την πρόσληψη έκτακτου ημερομίσθιου ανειδίκευτου προσωπικού [3 Εργατών (ΥΕ)], με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου (60 ημερομίσθια), για την κάλυψη εποχιακών ή παροδικών αναγκών.

15-01-2021 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Θέσεις εργασίας για αυτοματιστές, ηλεκτρολόγους, ηλεκτροτεχνίτες στην Δάιος Πλαστικά ΑΒΕΕ

Η Δάιος Πλαστικά ΑΒΕΕ έχει περισσότερα από 40 χρόνια παρουσίας στο χώρο της παραγωγής και διάθεσης εξειδικευμένων πλαστικών φύλλων για την κάλυψη των πιο απαιτητικών γεωργικών καλλιεργειών. Ο έντονος εξαγωγικός χαρακτήρας της εταιρίας, η συνεχής εξέλιξη, και η ανάπτυξή της...

14-01-2021 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Ζητείται τεχνικός επαγγελματικού εξοπλισμού καταστημάτων εστίασης από εταιρεία εμπορίας καφέ

Εταιρεία εμπορίας καφέ στην Βέροια ζητά τεχνικό επαγγελματικού εξοπλισμού καταστημάτων εστίαση. Επιθυμητές γνώσεις σε μηχανές espresso.

13-01-2021 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Μια θέση γραμματέα πωλήσεων στην εταιρεία ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΑΕ

Η εταιρία ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ Α.Ε. η οποία εδρεύει στη Βέροια, λόγω της ανάπτυξης του τομέα των ΝΩΠΩΝ ΦΡΟΥΤΩΝ και ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ενδιαφέρεται να προσλάβει υπάλληλο για υποστήριξη, οργάνωση και διαχείριση των πωλήσεων των προϊόντων της.

13-01-2021 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Μια θέση πωλητή στην εταιρεία ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΑΕ

Η εταιρία ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ Α.Ε. η οποία εδρεύει στη Βέροια, λόγω της ανάπτυξης του τομέα των ΝΩΠΩΝ ΦΡΟΥΤΩΝ και ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ενδιαφέρεται να προσλάβει ΠΩΛΗΤΗ/ΠΩΛΗΤΡΙΑ με σκοπό την διατήρηση του πελατολογίου της αλλά και την ανάπτυξη αυτού.

13-01-2021 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Μια θέση εργασίας για βοηθό οδοντιατρείου

Ζητείται κοπέλα κάτω των 30 ετών με ενεργή κάρτα ανεργίας για εργασία σε οδοντιατρείο ως βοηθός.

03-01-2021 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Πρόσληψη δύο ατόμων στα Κέντρα Κοινότητας Βέροιας και Αλεξάνδρειας

Η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) Α.Ε. ανακοίνωσε την πρόσληψη δεκαέξι (16) ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την υλοποίηση της Πράξης «Ενίσχυση των υπηρεσιών διαπολιτισμικής μεσολάβησης σε Κέντρα Κοινότητας / Κέντρα Ένταξης Μεταναστών της...

30-12-2020 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Ζητείται μηχανικός αυτοκινήτων και οδηγός ταξί στην Βέροια

Ζητείται μηχανικός αυτοκινήτων από επιχείρηση στην Βέροια, για πλήρη απασχόληση. Ικανοποιητική αμοιβή. Επίσης, ζητείται οδηγός ταξί για πλήρη απασχόληση.

28-12-2020 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Δεν υπάρχουν άρθρα σε αυτήν την κατηγορία. Εάν εμφανίζονται υποκατηγορίες σε αυτήν τη σελίδα, μπορεί να περιέχουν άρθρα.