Ζητείται Υπεύθυνος Χονδρικής στην HOME LIGHTING Χατζηπάντος

Η "HOME LIGHTING"  Χατζηπάντος Παν. & Υιοι ΟΕ στην Νέα Περιφερειακή οδός Βέροιας, ζητά άμεσα να προσλάβει Υπεύθυνο/η χονδρικής με δυνατότητα επισκέψεων πελατών σε όλοι την Ελλάδα. 

30-01-2023 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Ζητούνται υπάλληλοι για άμεση πρόσληψη σε εταιρεία ανταλλακτικών αυτοκινήτων

Ζητούνται 2 υπάλληλοι άνδρες ηλικίας 20-45 ετών για πλήρη απασχόληση από εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο των ανταλλακτικών αυτοκίνητων από το 1980 με έδρα στη Βέροια. Προτεραιότητα θα έχουν όσοι διαθέτουν προϋπηρεσία στον τομέα των ανταλλακτικών αυτοκίνητων.

28-01-2023 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Ζητείται υπάλληλος σε λογιστικό γραφείο στη Νάουσα

Ζητείται υπάλληλος σε λογιστικό γραφείο στη Νάουσα με γνώσεις σε: πλατφόρμες της ΑΑΔΕ, MY DATA, καταχωρήσεις εσόδων - εξόδων, Η/Υ.

27-01-2023 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Μια θέση εργασίας για οδηγό σε εταιρεία στην περιοχή Κοπανού

Μεγάλη εταιρία στην περιοχή του Κοπανού Νάουσας στο νομό Ημαθίας, ζητά άτομο για την στελέχωση της θέσης: Οδηγός πλήρους απασχόλησης για την κάλυψη των αναγκών της επιχείρησης σε εγχώριες μεταφορές.

27-01-2023 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Ζητούνται υπάλληλοι Γραμματειακής Υποστήριξης και Digital Marketing στην Dermis Hellas

Η Dermis Hellas, ηγέτιδα εταιρεία στο χώρο της κοσμητικής ιατρικής, αναζητά για άμεση πρόσληψη τις παρακάτω ειδικότητες:

25-01-2023 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Ζητείται γυναίκα για εργασία σε ζαχαροπλαστείο στο Μακροχώρι

Από ζαχαροπλαστείο στο Μακροχώρι ζητείται γυναίκα για μερική απασχόληση στο εργαστήριο και στο πωλητήριο της επιχείρησης.

23-01-2023 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Ζητούνται δύο υπεύθυνοι τηλεφωνικών κέντρων στην εταιρεία "Μαργαριτόπουλος"

Η εταιρεία Μαργαριτόπουλος που δραστηριοποιείται στον χώρο των ασφαλειών, της ενέργειας και των τηλεπικοινωνιών, που εδρεύει στη Βέροια, αναζητεί δύο άτομα ως υπεύθυνοι τηλεφωνικών κέντρων WIND & ELPEDISON.

22-01-2023 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Θέσεις εργασίας στο “El Greco – Ελληνικό” στο Μακροχώρι

Από το “El Greco – Ελληνικό” (ψωμί, καφέ, γλυκά) στο Μακροχώρι ζητούνται άτομα για εργασία στο σέρβις του καταστήματος. Όσοι ενδιαφέρεστε καλέστε στα τηλέφωνα:

19-01-2023 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Θέσεις εργασίας σε σούπερ μάρκετ στην Βέροια

Από το σούπερ μάρκετ Πρωτέας στην Βέροια ζητούνται άτομα ηλικίας 18-29 ετών για πλήρη εργασία. Όσοι ενδιαφέρεστε καλέστε στα τηλέφωνα:

19-01-2023 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Μια θέση για οδηγό στην Ημαθία

Ο Φιλανθρωπικός μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν.ΗΜΑΘΙΑΣ προκηρύσσει μία θέση οδηγού πλήρους απασχόλησης με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου που θα καλύψει τις ανάγκες του Μικτού Κέντρου Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας Απασχόλησης & Κατάρτισης ΑμεΑ «Τα παιδιά της Άνοιξης» στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας.

19-01-2023 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Ζητούνται εργάτες θερμοκήπιων από την Agris

H Agris A.E. μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες λαχανοκομίας στην Ελλάδα βρίσκεται στο Κλειδί Ημαθίας και αναζητά για την ομάδα παραγωγής της:

16-01-2023 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Εταιρεία καλλυντικών ζητά κομμώτριες για το τμήμα πωλήσεων

Εταιρεία καλλυντικών ζητά ΚΟΜΜΩΤΡΙΕΣ για το τμήμα πωλήσεων καλλυντικών σε κατάστημα της Βέροιας. Βιογραφικά στο gmauridou@yahoo.gr – τηλέφωνο επικοινωνίας 6957502396.

13-01-2023 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Ζητείται κοπέλα για υπάλληλος γραφείου

Ζητείται κοπέλα υπάλληλος γραφείου για εταιρεία περισυλλογής ΣΚΡΑΠ με γνώσεις η/υ στην Βέροια.

12-01-2023 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Ζητείται κοπέλα για εργασία σε κατάστημα αθλητικών ειδών στην Βέροια

Ζητείται κοπέλα για μόνιμη εργασία, με όρεξη για δουλεία από 20 εώς 40 ετών με γνώσεις Η/Υ, από γνωστή επιχείρηση στη Βέροια στον τομέα των αθλητικών ειδών για την θέση της πωλήτριας.

10-01-2023 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Μια θέση εργασίας για υπεύθυνο Φορτώσεων εξαγωγικής διαδικασίας

Από την ΑΛΜΗ ΑΒΕΕ, εταιρία με παρουσία 25 ετών στον τομέα της μεταποίησης αγροτικών προϊόντων – παραγωγής ειδών διατροφής και με συνεχή σταθερά ανοδική πορεία στην ελληνική και διεθνή αγορά, ζητείται για απασχόληση στις εγκαταστάσεις της ,που βρίσκονται στο 5ο...

10-01-2023 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Ζητούνται σύμβουλοι τηλεφωνικών πωλήσεων για το νέο τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας "Μαργαριτόπουλος"

Ζητούνται σύμβουλοι τηλεφωνικών πωλήσεων για το νέο τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας 'Μαργαριτόπουλος' που δραστηριοποιείται στον χώρο των ασφαλειών, της ενέργειας ELPEDISON και των τηλεπικοινωνιών WIND, που εδρεύει στη Βέροια.

04-01-2023 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Δεν υπάρχουν άρθρα σε αυτήν την Κατηγορία. Ωστόσο, εάν εμφανίζονται υποκατηγορίες σε αυτήν τη σελίδα, μπορεί να περιέχουν άρθρα.