Εγκληματική οργάνωση από περιοχή της Βέροιας έκαναν πλιάτσικο στους νομούς Ιωαννίνων, Άρτας, Τρικάλων…

Διακριβώθηκε, μετά από πολύμηνη και εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, η δράση εγκληματικής ομάδας, τα μέλη της οποίας ενέχονται στη διάπραξη κλοπών σε περιοχές των Νομών Ιωαννίνων, Άρτας, Τρικάλων και Κοζάνης.

25-02-2020 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Υλοποίηση προγράμματος "Πιστοποίηση στη διάγνωση και την αντιμετώπιση της δυσλεξίας με την μέθοδο…

Το ΚΕΚ ΓΝΩΣΗ πρόκειται να υλοποιήσει πρόγραμμα με τίτλο: "Πιστοποίηση στη διάγνωση και την αντιμετώπιση της δυσλεξίας με την μέθοδο «Κολοβός»".

25-02-2020 ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Νάουσα: Ο παιδικός σταθμός ΠΙΚΠΑ στο εργαστήρι παραδοσιακής φορεσιάς "Κονάκι"

Τα παιδάκια και οι παιδαγωγοί  του Π.Σ. ΠΙΚΠΑ επισκέφθηκαν την Τετάρτη 19/02/2020  το εργαστήρι παραδοσιακής φορεσιάς  "ΚΟΝΑΚΙ" για να προσεγγίσουν καλύτερα το δρώμενο της Νάουσας "Γενίτσαροι και Μπούλες".

25-02-2020 ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Αποκριάτικο ξεφάντωμα στον Παιδικό Σταθμό Ζερβοχωρίου

Την Τσικνοπέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020  στον  Παιδικό Σταθμό Α.Ζερβοχωριου  , έγινε το καθιερωμένο πλέον εθιμοτυπικό ''τσίκνισμα" .Τα παιδιά ντυμένα μασκαράδες μαζί με τους γονείς τους διασκέδασαν με ζωντανή παραδοσιακή μουσική. Μικροί και μεγάλοι γεύτηκαν τα νοστιμότατα εδέσματα  του Σταθμού και...

25-02-2020 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της οδού Πλατάνου, στην Βέροια

Με στόχο την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού κατά τη διάρκεια εργασιών στην παιδική χαρά που βρίσκεται στην οδό Κ. Παλαμά, στην πόλη της Βέροιας, η Αστυνομική Διεύθυνση...

25-02-2020 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Νέα πρωινά και απογευματινά τμήματα πληροφορικής και αγγλικών για ενήλικες στην Easy Education

Απόκτησε τις ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΕΣ δεξιότητες όλων. Πιστοποίησε τις γνώσεις σου στη ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ & ΑΓΓΛΙΚΑ με πιστοποιητικά αναγνωρισμένα από το Ελληνικό Δημόσιο, ΑΣΕΠ, αναγνωρισμένα στο εξωτερικό αλλά & κατάλληλα για την παρακολούθηση μεταπτυχιακών με ισχύ δια βίου.

25-02-2020 ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Απόστρατοι: Συνεχίζεται η υποβολή αιτήσεων παραθερισμού για το ΚΑΑΥ Λεπτοκαρυάς

Από την Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Ξηράς ανακοινώθηκε ότι συνεχίζεται η υποβολή αιτήσεων παραθερισμού για το ΚΑΑΥ Λεπτοκαρυάς στα Γραφεία του Παραρτήματος, στην Επιτροπή που έχει ορισθεί, τις εργάσιμες ημέρες από 11.00 έως 13.30ω, έως 13 Μαρ 2020ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ.

25-02-2020 ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το ΚΕΜΑΕΔ ζητά Κοινωνική Λειτουργό

Ο Φιλανθρωπικός μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Φίλων Κέντρου Μέριμνας Ατόμων Ειδικών Δεξιοτήτων του Δήμου Βέροιας ζητά Κοινωνική Λειτουργό προκειμένου για την κάλυψη των αναγκών του. 

25-02-2020 ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πειθαρχούν στον αντικαπνιστικό νόμο τα καταστήματα της Βέροιας

Από μικτό κλιμάκιο αστυνομικών οργάνων της Δημοτικής Αστυνομίας Βέροιας και του Αστυνομικού Τμήματος Βέροιας διενεργήθηκαν έλεγχοι, απογευματινές ώρες της 18-2-20 και της 21-02-20 σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος εντός της πόλης της Βέροιας αλλά και των περιχώρων, προκειμένου να ελεγχθεί η...

25-02-2020 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Κοινωνικά: Τα μνημόσυνα του Σαββατοκύριακου

Το Σάββατο 29 και την Κυριακή 1 Μαρτίου, θα πραγματοποιηθούν τα παρακάτω μνημόσυνα:

25-02-2020 ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυκλοφόρησε το νέο φυλλάδιο προσφορών των Super Market "Πρωτέας"

Κυκλοφόρησε το νέο φυλλάδιο προσφορών των τοπικών Super Market "Πρωτέας". Σε αυτό περιλαμβάνονται βασικά προϊόντα για το σπίτι στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς.

25-02-2020 ΑΓΟΡΑ

ΑΓΟΡΑ

Τι ισχύει στην αγορά την Καθαρά Δευτέρα

Δεδομένου ότι πλησιάζει η ημέρα της Καθαρής Δευτέρας (2 Μαρτίου 2020), η ΕΣΕΕ ανακοίνωσε τα ισχύοντα σχετικά με την δυνατότητα και το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων αλλά και το καθεστώς πληρωμής των μισθωτών υπαλλήλων κατά την ημέρα αυτή. Αναλυτικά:

25-02-2020 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Μελίκη για το «Μελικιώτικο Καρναβάλι 2020»

Με στόχο την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού, στα πλαίσια, πολιτιστικών εκδηλώσεων στη Δημοτική Κοινότητα Μελίκης, κατά τη διάρκεια εορτασμού του καρναβαλιού «Μελικιώτικο Καρναβάλι 2020», την Καθαρά...

25-02-2020 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Την βασιλόπιτα έκοψε η Ένωση Καθηγητών Αγγλικής Δημόσιας Εκπαίδευσης Ημαθίας

Την καθιερωμένη βασιλόπιτα έκοψε η Ένωση Καθηγητών Αγγλικής Δημόσιας Εκπαίδευσης Ημαθίας (ΕΚΑΔΕΗ), το απόγευμα της Κυριακής, στην αίθουσα Sala Εληάς.

24-02-2020 ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Εγκαινιάστηκε το κουρείον Barber Shop Stories (φωτογραφίες)

Την τελετή των εγκαινίων πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας το κουρείον Barber Shop Stories του Αντώνη Σταματίου, στο Μακροχώρι.

24-02-2020 ΑΓΟΡΑ

ΑΓΟΡΑ

Εθελοντική αιμοδοσία και κοπή βασιλόπιτας στον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Νικομήδειας (φωτογραφίες)

Με αφορμή την εθελοντική αιμοδοσία και κοπή της βασιλόπιτας, που πραγματοποιήθηκε εχθές, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών "Η ΑΓΑΠΗ" Νέας Νικομήδειας αναφέρει: "Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στη Νέα Νικομήδεια ξεκινήσαμε δυναμικά το νέο έτος με αιμοδοσία, ενημέρωση για την δωρεά μυελού των οστών...

24-02-2020 ΥΓΕΙΑ

ΥΓΕΙΑ

Τσικνοπέμπτη στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας

Μια εικόνα... Χίλιες λέξεις! Τσικνοπέμπτη στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας Με πολυ ενθουσιασμό ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 10ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας ανέλαβε εντελώς δωρεάν να ψήσει και να προσφέρει σε όλα τα παιδιά του σχολείου σουβλάκια και ψωμάκια, αψηφώντας τον...

24-02-2020 ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Βιωματικό εργαστήριο στο Λιανοβέργι για τον σχολικό εκφοβισμό

Το «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Αλεξάνδρειας με Παράρτημα Ρομά» του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Πολιτισμού σε συνεργασία με το Δημοτικό Σχολείο Λιανοβεργίου – Παλαιοχωρίου – Αράχου, διοργάνωσαν και υλοποίησαν τη Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020 βιωματικό εργαστήριο με θέμα «Σχολικός...

24-02-2020 ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Ο «Έρασμος» ευχαριστεί την επιχείρηση «Μαρκάκης Home Style»

Ο Σύλλογος Κοινωνικής Παρέμβασης «Έρασμος» ευχαριστεί θερμά την επιχείρηση «Μαρκάκης Home Style» (υφάσματα – είδη προικός) για την ανιδιοτελή προσφορά υλικού εξοπλισμού του ξενώνα φιλοξενίας της δομής.

24-02-2020 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ίδρυση σωματείου εμπόρων αυτοκινήτων Μακεδονίας στην Αλεξάνδρεια

Ίδρυση σωματείου έμπορων αυτοκίνητων ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ξεκινάει από την  Αλεξάνδρεια  με σκοπό την ομαδική και συλλογική προσπάθεια των επιχειρηματιών σε προβλήματα που προκύπτουν.

24-02-2020 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ταχύρρυθμα Τμήματα Αγγλικών και Πληροφορικής

Ο Ακάδημος με τα νέα προγράμματα που ξεκινάν  στις 3 Μαρτίου 2020 σε βοηθά να ετοιμάσεις τον φάκελό σου, για να είσαι έτοιμος για τις προκηρύξεις που έρχονται.

24-02-2020 ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Ταχύρρυθμα μαθήματα αγγλικών στο ΕΚΕΔΙΜ Θεοχαρόπουλος

Το ΕΚΕΔΙΜ Θεοχαρόπουλος, Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2-Κέντρο Ξένων Γλωσσών, υλοποιείταχύρυθμα μαθήματα Αγγλικών, με σκοπό την απόκτηση πτυχίου, επιπέδου B1,B2,C1,C2 του φορέα TIE(TestofinteractiveEnglish) αναγνωρισμένο από τον ΑΣΕΠ.

24-02-2020 ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Σήμερα Δευτέρα τα εγκαίνια του κουρείου Barber Shop Stories

Το κουρείον Barber Shop Stories, του Αντώνη Σταματίου, σας προσκαλεί στα εγκαίνια του καταστήματος, σήμερα Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου στις 5 το απόγευμα.

24-02-2020 ΑΓΟΡΑ

ΑΓΟΡΑ

Ολιγόωρη διακοπή νερού λόγω βλάβης στις περιοχές της Βέροιας

Από τη Δημοτική επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Βέροιας ανακοινώθηκε ότι σήμερα Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου θα γίνει διακοπή νερού, από την ώρα 09:00 έως την ώρα 15:00, στις περιοχές, πάνω από την οδό Πιερίων, Παπάγου, Καλλιθέα, Τσερμένι, Παπάκια, Βίλα Βικέλα, Ηρακλέους, Ακρόπολη...

24-02-2020 ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κούλουμα στον ΣΟΦΨΥ

Ο ΣΟΦΨΥ ΗΜΑΘΙΑΣ σας προσκαλεί στα ΚΟΥΛΟΥΜΑ την ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ώρα 11.00΄το πρωϊ, στη Στέγη Δημιουργίας του Συλλόγου (Ανοίξεως 120). Παραδοσιακός φασουλονταβάς και χαλβάς και σουπιές και λαγάνα και ταραμάς.

23-02-2020 ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με τους Ορειβάτες Βέροιας στην κορυφή Πιπερίτσα

Του Νίκου Τσιαμούρα Το  βουνό  σήμερα  μας  καλωσορίζει   ήπιο,  όμορφο,   αέρινο, ονειρικό, χιονισμένο και  απόμακρο.  Ή  δύναμη  και  η  ομορφιά  της  φύσης  αποκαλύπτεται, αγριολούλουδα ( κρόκοι  και  πρίμουλες ) του  βουνού  κάνουν την εμφάνιση τους.

23-02-2020 ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποκριάτικο πάρτι την Τσικνοπέμπτη στο 9ο Δημοτικό Βέροιας

Οι όμορφες παραδόσεις πρέπει να συνεχίζονται. Έτσι ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 9ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας τήρησε το έθιμο της Τσικνοπέμπτης, διοργανώνοντας γιορτή στον χώρο του σχολείου. Τα παιδιά μασκαρεύτηκαν, κάνανε face painting, τσίκνισαν, διασκέδασαν, κέρδισαν δώρα.

23-02-2020 ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Προσπάθησαν να κλέψουν μηχανή αρμέγματος

Συνελήφθη χθες (22 Φεβρουαρίου 2020) το απόγευμα σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, 72χρονος ημεδαπός, καθώς νωρίτερα μαζί με συνεργό του προσπάθησαν να αφαιρέσουν από περιφραγμένο χώρο 66χρονου μία μηχανή αρμέγματος αξίας 15.000 ευρώ, σύμφωνα με...

23-02-2020 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Στην Βέροια ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Κωνσταντίνος Τσουβάλας

Την Διεύθυνση Αστυνομίας Ημαθίας επισκέφτηκε το Σάββατο 22-02-2020 ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κ. Κωνσταντίνος Τσουβάλας συνοδευόμενο από τον Γενικό Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο Σκούμα, όπου συναντήθηκε με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Διονύσιο Κούγκα.

23-02-2020 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

«Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, λόγω εργασιών στην Αλεξάνδρεια

Με στόχο την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού, κατά τη διάρκεια έκτακτων εργασιών αποκατάστασης τμήματος του οδοστρώματος, λόγω καθίζησης αυτού από εργασίες ΔΕΔΔΗΕ – Έργο ΔΕΔΔΗΕ «ΔΙΚΤΥΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ...

23-02-2020 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Συνεχίζεται η σειρά των ομιλιών «Αστέρια και Άνθρωποι στη Νέα Χιλιετία»

Συνεχίζεται για 20η χρονιά η σειρά των ομιλιών «Αστέρια και Άνθρωποι στη Νέα Χιλιετία», που διοργανώνει το Παράρτημα Νάουσας της Εταιρείας Αστρονομίας και Διαστήματος Βόλου. Το ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ και ώρα 20:00 στην αίθουσα του Πολυχώρου Πολιτισμού του Δήμου Νάουσας...

22-02-2020 ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενδοσχολικές επιμορφώσεις εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με θέμα «Αντιμετώπιση κρίσης στη σχολική κοινότητα»

Την Παρασκευή 21/2/2020 ολοκληρώθηκαν οι προγραμματισμένες ενδοσχολικές επιμορφωτικές ημερίδες με θέμα «Αντιμετώπιση κρίσης στη σχολική κοινότητα», που διοργανώθηκαν από τον Γεώργιο Μακαρατζή Συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου του 3ου Περιφερειακού Κέντρου Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕ.Κ.Ε.Σ.) Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης...

22-02-2020 ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Κοινωνικά: Απεβίωσε η Σουλτάνα Πέτρου

Απεβίωσε σε ηλικία 85 ετών η Σουλτάνα Βασ. Πέτρου. Η κηδεία της θα γίνει την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, στις 11.30πμ, από την οικία της Μυτιλήνης 31, στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου (κοιμητήρια) Βέροιας. 

22-02-2020 ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

20% έκπτωση σε όλα τα είδη γάμου, βάπτισης, γενεθλίων και μπουφέ στο εργαστήρι…

«Αγαπητοί μας πελάτες θέλοντας να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια στις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας, προσφέρουμε 20% έκπτωση σε όλα τα είδη γάμου, βάπτισης, γενεθλίων και μπουφέ για το διάστημα από...

22-02-2020 ΑΓΟΡΑ

ΑΓΟΡΑ

Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων

Συνελήφθη χθες (21 Φεβρουαρίου 2020) το μεσημέρι σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Νάουσας, 38χρονος ημεδαπός, καθώς σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα του, διαπιστώθηκε να διαθέτει προς πώληση 37 πυροτεχνήματα, 89 καπνογόνα και 1.031 παιδικά αθύρματα...

22-02-2020 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των κεκοιμημένων στρατιωτικών πραγματοποιήθηκε στην Βέροια (φωτογραφίες)

Η Ι Μεραρχία Πεζικού τέλεσε μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής των υπέρ πατρίδος πεσόντων το πρωί του Σαββάτου (Ψυχοσάββατο), στο Στρατιωτικό Κοιμητήριο Βέροιας, (εντός του Πολιτικού Νεκροταφείου).

22-02-2020 ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σημαντική βλάβη του απορριμματοφόρου πλάγιας φόρτωσης στην Αλεξάνδρεια

Η Αντιδημαρχία της Δ/νσης Περιβάλλοντος, Πολεοδομίας και Καθαριότητας του Δήμου Αλεξάνδρειας ανακοίνωσε ότι λόγω (ηλεκτρονικής) βλάβης του απορριμματοφόρου πλάγιας φόρτωσης, δε θα πραγματοποιηθεί η αποκομιδή των απορριμμάτων στο κέντρο της πόλης της Αλεξάνδρειας και στην περιοχή των Αμπελοτοπίων, έως και...

22-02-2020 ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σπιτικό φαγητό στο "Φαΐ και Σπίτι" - Το μενού του Σαββάτου

Την δυνατότητα να απολαύσουν σπιτικό φαγητό ακόμη και αυτοί που δεν έχουν χρόνο να ασχοληθούν με την μαγειρική στο σπίτι, δίνει στο καταναλωτικό κοινό της Βέροιας το "Φαΐ και Σπίτι". 

22-02-2020 ΑΓΟΡΑ

ΑΓΟΡΑ

Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε περιοχές της Ημαθίας – Δείτε που

Από τη ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. ανακοινώθηκε διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος λόγω εργασιών στις παρακάτω περιοχές:

21-02-2020 ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αριστούχους μαθητές αποφοίτους Λυκείου βράβευσε η Eurobank – Τα ονόματα των Ημαθιωτών μαθητών…

Για 17η συνεχόμενη χρονιά η Eurobank βράβευσε αριστούχους μαθητές αποφοίτους Λυκείου, στα πλαίσια του προγράμματος «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία».

21-02-2020 ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Προχωράει με επιτυχία στον Άγιο Γεώργιο το πρόγραμμα "10 σκαλοπάτια προς την καλύτερη…

Από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Γεωργίου ανακοινώθηκαν τα εξής: "Πριν από περίπου δύο μήνες, όταν ανακοινώθηκε από το Κέντρο Κοινότητας Βέροιας το πρόγραμμα εκπαίδευσης γονέων "10 σκαλοπάτια προς την καλύτερη συμπεριφορά", επικοινωνήσαμε με την συντονίστρια του προγράμματος κα Κακολύρη Ιωάννα και...

21-02-2020 ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκπαιδευτική επίσκεψη σε αγροτικό συνεταιρισμό

Το τμήμα Υπαλλήλων Διοικητικών Καθηκόντων της ΕΠΑΣ Μαθητείας ΟΑΕΔ Βέροιας επισκέφτηκε και ξεναγήθηκε στους χώρους διοίκησης του λογιστηρίου & στους χώρους επεξεργασίας τυποποίησης αγροτικών προϊόντων του Α.Σ. Άμμου Βέροιας ‘Νέος Αλιάκμων ‘.

21-02-2020 ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Εκλογές στην Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Ημαθίας

Από την Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Ημαθίας ανακοινώθηκαν τα εξής: "Ως Τοπικό Συμβούλιο του Παραρτήματος Ημαθίας της ΕΑΑΣ, θεωρούμε ότι κάθε Μέλος μας:

21-02-2020 ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το νέο Ιδιωτικό ΚΤΕΟ Βέροιας Μαυρίδη - Ψάρρα μια ανάσα από το κέντρο…

Νέο Ιδιωτικό ΚΤΕΟ, μια ανάσα από το κέντρο της Βέροιας, έβαλαν σε λειτουργία οι Μαυρίδης - Ψάρρας. Είναι κυριολεκτικά δίπλα σας, στον Περιφερειακό της Βέροιας.

21-02-2020 ΑΓΟΡΑ

ΑΓΟΡΑ

Εθελοντική αιμοδοσία στη Νέα Νικομήδεια

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Νέας Νικομήδειας σας προσκαλεί στην τακτική Αιμοδοσία του Συλλόγου την Κυριακή 23-2-2020 στα γραφεία του Συλλόγου στη Νέα Νικομήδεια από τις 9:00π.μ. έως τις 13:00μ.μ.

21-02-2020 ΥΓΕΙΑ

ΥΓΕΙΑ

Ενημερωτική συνάντηση μεταξύ στελεχών του Κέντρου Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά του Δήμου Αλεξάνδρειας…

Πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου, συνάντηση γνωριμίας & δικτύωσης των στελεχών του Κέντρου Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά του Δήμου Αλεξάνδρειας  με εκπρόσωπο της Οργάνωσης Α21.

21-02-2020 ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

22 Φεβρουαρίου - Παγκόσμια Ημέρα Προσκόπου

Κάθε χρόνο στις 22 Φεβρουαρίου γιορτάζει η μεγαλύτερη κίνηση για νέους σε όλο τον κόσμο: η Προσκοπική Κίνηση! Περισσότερα από 50.000.000 μέλη σε 220 χώρες σε όλο τον κόσμο γιορτάζουν την ημέρα γέννησης του ιδρυτή της Προσκοπική Κίνησης, Λόρδου Baden-Powell.

21-02-2020 ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για το θέμα της ηχομέτρησης στο Υπουργείο Δικαιοσύνης ο πρόεδρος του ΣΙΚΕΔ Κ…

Ο πρόεδρος του ΣΙΚΕΔ Κώστας Σαμανίδης είχε σήμερα Τσικνοπέμπτη συνάντηση στο υπουργείο Δικαιοσύνης με τον Διευθυντή του γραφείου του υπουργού κο Κόκκινο .

20-02-2020 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το πρόγραμμα λειτουργίας του Δημοτικού Ιατρείου Βέροιας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του Δημοτικού Ιατρείου Βέροιας. Για πληροφορίες και ραντεβού για όλα τα ιατρεία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τηλεφωνούν στο νέο τηλεφωνικό νούμερο 23313-53821 ή να επισκέπτονται το Δημοτικό Ιατρείο στην νέα διεύθυνση οδός Σταδίου 51, πιο κάτω από...

20-02-2020 ΥΓΕΙΑ

ΥΓΕΙΑ

Αποκριάτικο πάρτι διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Βέροιας

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας σας προσκαλεί στο αποκριάτικο πάρτι που διοργανώνει την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 11.30πμ, στο 3ο Δ.Σ. Βέροιας.

20-02-2020 ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Καλλιτέχνες του Graffiti στο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο Βέροιας

To Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο Βέροιας επισκέφτηκαν, την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020, οι καλλιτέχνες του Graffiti ToniSulo και Cash.

20-02-2020 ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

"Όρια και επιβράβευση στη σχέση γονέων παιδιών" στη Δημόσια Βιβλιοθήκη της Βέροιας

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 12ου Νηπιαγωγείου Βέροιας διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση με ομιλητές τον κ. Αντώνη Τσιτλακίδη, Ψυχολόγο - Ψυχοθεραπευτή, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα "επιβράβευση και αυτοεκτίμηση" και την κ. Κατερίνα Πασχούλα, Ψυχολόγο - Ψυχοθεραπεύτρια, η οποία...

20-02-2020 ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Διαδικασία αλλαγής Παρόχου στα πλαίσια του Προγράμματος «Πρόσβαση των μόνιμων κατοίκων των περιοχών…

Ενημερώνονται οι δικαιούχοι του Προγράμματος «Πρόσβαση των μόνιμων κατοίκων των περιοχών εκτός τηλεοπτικής κάλυψης στους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς λήψης εθνικής εμβέλειας», ότι σε περίπτωση που επιθυμούν να μην εξυπηρετηθούν από τον Πάροχο της πρώτης επιλογής τους, αλλά από τον εναλλακτικό...

20-02-2020 ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαθήματα Πληροφορικής στο ΕΚΕΔΙΜ Θεοχαρόπουλος

Αποκτήστε πτυχίο πληροφορικής εύκολα, γρήγορα και οικονομικά!!!! Θέλετε πιστοποίηση για την επόμενη προκήρυξη του ΑΣΕΠ; Η πιστοποίηση της πληροφορικής είναι απαραίτητη σε όλους του διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ και μοριοδοτούμενο κριτήριο για τους διορισμούς εκπαιδευτικών σύμφωνα με τις νέες εξαγγελίες του υπουργείου παιδείας.

20-02-2020 ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Νάουσα: Ξεκίνησε η προθεσμία υποβολής δηλώσεων για το πρόγραμμα Αυτόνομης Διαβίωσης και Ασφαλούς…

Tο Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Νάουσας θα συμμετέχει σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας, στο πρόγραμμα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονία "ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΖΩH".

19-02-2020 ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτοκίνητο "καρφώθηκε" σε γεωργικό ελκυστήρα (βίντεο)

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 19 Φεβρουαρίου 2020 πριν το εργοστάσιο της ΕΒΖ Πλατέος, μετά τη στροφή του Αράχου περί ώρα 19.30

19-02-2020 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Στο TAXISnet της Α.Α.Δ.Ε. η δήλωση IBAN για τις επιστροφές φόρου

Ο Υφυπουργός Οικονομικών, κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, κατόπιν εισήγησης του Διοικητή της ΑΑΔΕ, Γιώργου Πιτσιλή, εξέδωσε απόφαση με στόχο την στήριξη της πραγματικής οικονομίας και την αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση πολιτών και επιχειρήσεων. Η εν λόγω απόφαση δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ...

19-02-2020 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία θα διοργανώσει τον 14ο Μαθητικό Διαγωνισμό «Παιχνίδι και Μαθηματικά»

Η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία διοργανώνει τον 14ο Μαθητικό Διαγωνισμό «Παιχνίδι και Μαθηματικά» του περιοδικού «ο μικρός Ευκλείδης» για τους μαθητές της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου.  Ο διαγωνισμός   διεξαχθεί   την 13η Μαρτίου 2020, ημέρα Παρασκευή, για τους μαθητές...

19-02-2020 ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Τι ζήτησε ο πρόεδρος της "Γλυκιάς Ισορροπίας" από την Ομοσπονδία Διαβητικών

Ο Σύλλογος Διαβητικών Ν. Ημαθίας "Γλυκιά Ισορροπία"  με τη συμμετοχή 4 εκπροσώπων του, επισκέφθηκε στην Αθήνα τα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Διαβητικών  "ΕΛ.Ο.ΔΙ.",στα πλαίσια των εκδηλώσεων της ετήσιας γενικής συνέλευσης και της καθιερωμένης κοπής βασιλόπιτας στις 05 & 06 Φεβρουαρίου του 2020.

19-02-2020 ΥΓΕΙΑ

ΥΓΕΙΑ

Δεν υπάρχουν άρθρα σε αυτήν την κατηγορία. Εάν εμφανίζονται υποκατηγορίες σε αυτήν τη σελίδα, μπορεί να περιέχουν άρθρα.