«Συζητώντας για τα παιδιά μας…» στο ΚΑΠΗ Εργατικών Κατοικιών Βέροιας

Στα πλαίσια της δράσης «Συζητώντας για τα παιδιά μας…», πραγματοποιήθηκε στις 6 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 10 π.μ. στο χώρο του Κ.Α.Π.Η. Εργατικών Κατοικιών, η τρίτη συνάντηση με θέμα: «Ας μιλήσουμε για τα παιδιά μας στο σχολείο» με συντονίστρια την κ. Αγγελακοπούλου Ευθυμία...

12-11-2019 ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πώς θα γιορτάσει την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων η 1η Μεραρχία Πεζικού

Κάθε χρόνο στις 21 Νοεμβρίου, ανήμερα της Εορτής των Εισοδίων της Θεοτόκου, γιορτάζεται η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων με πρωτοβουλία της Ελληνικής Πολιτείας για να υπομνησθεί και να τιμηθεί η προσφορά των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων προς το Έθνος, τόσο σε...

12-11-2019 ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το καμπ προσφύγων στην Αγία Βαρβάρα επισκέφθηκε η ΕΛΜΕ

Την Δευτέρα 11 Νοεμβρίου, το Δ.Σ της ΕΛΜΕ Ημαθίας επισκέφθηκε τον χώρο Υποδοχής και Φιλοξενίας Προσφύγων που βρίσκεται στην Αγία Βαρβάρα Ημαθίας. Είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί πολύ αναλυτικά, από τους υπεύθυνους εκ μέρους του Υπουργείου, Συντονιστές .

12-11-2019 ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Διερμηνείς αραβικής γλώσσας ζητά η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας

Διερμνηνείς αραβικής γλώσσας ζητά με αίτημα της στο Υπουργείο η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας για να εξυπηρετήσει συμβάντα με πρόσφυγες ή μετανάστες. Στο αίτημά της αναφέρει:

12-11-2019 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Την Παρασκευή η επετειακή εκδήλωση του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας

Εκατό χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας γιορτάζει ο Εμπορικός Σύλλογος Βέροιας την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 21:00  στην αίθουσα «Ανδρόνικος» του ξενοδοχείου Αιγές Μέλαθρον, στο 2χλμ Περιφ. Οδού Βέροιας Νάουσας.

12-11-2019 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Εκδήλωση στη Νάουσα για το Aργυρό Iωβηλαίο (25 έτη) αρχιερωσύνης του Μητροπολίτη

Η Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναουσης και Καμπανίας εορτάζει το Αργυρό Ιωβηλαίο Αρχιερωσύνης του ποιμενάρχου της Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας, Ναουσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος και σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση για τα 25 χρόνια αρχιερατείας του...

12-11-2019 ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη

Από την Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης & Καμπανίας ανακοινώθηκε το πρόγραμμα κίνησης του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Παντελεήμονος. Αναλυτικά ο Μητροπολίτης:

12-11-2019 ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

15ήμερο προσφορών σχολικών τσαντών στο Βιβλιοπωλείο ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ

Από 1 έως 15 Νοεμβρίου, στο Βιβλιοπωλείο ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ στη Βέροια θα βρείτε όλες τις σχολικές τσάντες με -20% έκπτωση!

12-11-2019 ΑΓΟΡΑ

ΑΓΟΡΑ

Δωρεάν σπιρομετρήσεις στο Δημοτικό Ιατρείο Βέροιας

Το Δημοτικό Ιατρείο του ΝΠΔΔ ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας σε συνεργασία με την Εταιρεία Νοσημάτων Θώρακος Ελλάδος, θα πραγματοποιήσει στο πλαίσιο της προληπτικής ιατρικής στο γενικό πληθυσμό, δωρεάν Πρόγραμμα Μέτρησης της ικανότητας των Πνευμόνων με Σπιρομέτρηση.

12-11-2019 ΥΓΕΙΑ

ΥΓΕΙΑ

Η Φ. Καρασαρλίδου στα νέα γραφεία του «Έρασμου»

Τα νέα γραφεία του Συλλόγου Κοινωνικής Παρέμβασης «Έρασμος» (Μ. Αλεξάνδρου 17) στη Βέροια επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης 12 Νοεμβρίου 2019  η Βουλευτής Ημαθίας Φρόσω Καρασαρλίδου, μετά τα πρόσφατα εγκαίνια της δομής.

12-11-2019 ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πραγματοποιήθηκε στην Βέροια η πρώτη συνάντηση του Κοινωνικού Πανεπιστημίου Ενεργών Πολιτών

Την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου, στο Παύλειο Πνευματικό Κέντρο, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση-αγιασμός του Κοινωνικού Πανεπιστημίου Ενεργών Πολιτών (Κ.Π.Ε.Π.).

12-11-2019 ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Το πρόγραμμα εορτασμού του Πολυτεχνείου στην Βέροια

Ανακοινώθηκε από τον δήμο Βέροιας το πρόγραμμα εορτασμού του Πολυτεχνείου. Αναλυτικά:

12-11-2019 ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΕΒΑ: Διανομή τροφίμων σε Αλεξάνδρεια και Νάουσα

Η Π.Ε Ημαθίας σε συνεργασία με το Δήμο Νάουσας και το Δήμο  Αλεξάνδρειας πρόκειται να πραγματοποιήσει διανομή μέσω της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε ΗΜΑΘΙΑΣ για τους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ/ΚΕΑ.

12-11-2019 ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διάκριση του 12ου Νηπιαγωγείου Βέροιας σε πανελλήνιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τον ποντιακό ελληνισμό

Την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 11.00 το πρωί, πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, η εκδήλωση βράβευσης των μαθητικών δημιουργιών, που διακρίθηκαν στο 3ο Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Ποντιακός Ελληνισμός, μνήμες και όνειρα, παρελθόν, παρόν και μέλλον».

12-11-2019 ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Βέροια: Μπαίνουν σε λειτουργία οι μπάρες στον πεζόδρομο

Από τις 2 Δεκεμβρίου 2019 θα λειτουργήσουν δυο θέσεις ελέγχου πρόσβασης εισόδου στον πεζόδρομο του εμπορικού κέντρου με ανυψούμενες μπάρες, μια στην είσοδο επί της οδού Δ. Βικέλα και μια επί της οδού Π. Τσαλδάρη.

12-11-2019 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Νάουσα: Ημερίδα με θέμα τις δυνατότητες των παιδιών στην εκπαίδευση

Το Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Νάουσας διοργανώνει ημερίδα με θέμα «Εγκέφαλος και Εκπαίδευση: Οι Εκπληκτικές Δυνατότητες των Μικρών Παιδιών για Μάθηση και Ανάπτυξη. Προτάσεις για τον Εκσυγχρονισμό του Αναλυτικού Προγράμματος της Προσχολικής Εκπαίδευσης».

11-11-2019 ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Δυο εβδομάδες στην Γερμανία μαθητές του ΕΠΑΛ στο πλαίσιο του Erasmus

Στις 30 Οκτώβρη του 2019 επέστρεψε η ομάδα του Τομέα Μηχανολογίας του 1ου ΕΠΑ.Λ. Βέροιας από τη Γερμανία μετά από 16ήμερη παραμονή (15 – 30 Οκτωβρίου 2019) στο Άαχεν στα πλαίσια του εγκεκριμένου Ευρωπαϊκού Προγράμματος Διά Βίου Μάθησης «μαθησιακής κινητικότητας...

11-11-2019 ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Με τους Ορειβάτες Βέροιας στην κορυφή Αρσούμπασι

Γράφει ο Νίκος Τσιαμούρας Σαν  από παραμύθι  ξεπροβάλλει  μέσα  στο ομιχλώδες  τοπίο το Ξηρολίβαδο. Σε γνωστά έγγραφα του Τούρκικου ιεροδικείου της Βέροιας, το Ξηρολίβαδο  μνημονεύεται  πολλές  φορές  από το 1640. Το χωριό καταστράφηκε  το 1795  από  ληστές, Ξαναζωντάνεψε  γύρω  στα 1840  όταν εγκαταστάθηκαν...

11-11-2019 ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών

O Ακάδημος, όπως κάθε χρόνο, διοργανώνει το Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών με θέμα:

11-11-2019 ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Πλατύ: Ημερίδα ασφάλειας πτήσεων και εδάφους

Το Κέντρο Εκπαίδευσης Αεροπορίας Στρατού διοργανώνει για πρώτη φορά από την έναρξη λειτουργίας του, την 13 Νοεμβρίου 2019 και από ώρα 09:00 εως 14:00, στο Δημοτικό Θέατρο Πλατέος του Δήμου Αλεξάνδρειας Ημαθίας, στο πλαίσιο της Ημέρας Ασφάλειας Πτήσεων και Εδάφους...

11-11-2019 ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αρχιερατικό Συλλείτουργο στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Μηνά Ναούσης

Την Δευτέρα 11 Νοεμβρίου το πρωί στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Μηνά Ναούσης τελέστηκε Αρχιερατικό Συλλείτουργο κατά το οποίο προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαοδικείας κ. Θεοδώρητος, ο οποίος χοροστάτησε και στον Όρθρο, ενώ έλαβαν μέρος οι Μητροπολίτες Τρίκκης και...

11-11-2019 ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βέροια: Η γέφυρα Κούσιου από ψηλά (βίντεο)

Φίλος αναγνώστης μας έστειλε και προβάλλουμε ένα εντυπωσιακό βίντεο πάνω από την υπό κατασκευή γέφυρα Κούσιου στην Βέροια. Απολαύστε τα εντυπωσιακά πλάνα:

11-11-2019 ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκέντρωση για το προσφυγικό θα διοργανώσει στη Νάουσα το Εργατικό Κέντρο

Το Εργατικό Κέντρο Νάουσας καλεί όλο το λαό της Νάουσας, σωματεία, συλλόγους και φορείς σε συγκέντρωση την Τετάρτη 13 Οκτώβρη, 6:00μμ έξω από το Δημαρχείο, τη μέρα που θα συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο το ζήτημα των προσφύγων.

11-11-2019 ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιδείνωση του καιρού τις επόμενες ημέρες

Νέα επιδείνωση του καιρού προβλέπεται από το μεσημέρι της Τρίτης (12-11-2019) και από τα δυτικά, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και θυελλώδεις νότιους ανέμους στο Ιόνιο.

11-11-2019 ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόγραμμα Εκμάθησης γραφής Braille

Το ΕΚΕΔΙΜ Θεοχαρόπουλος , στα πλαίσια της συνεργασίας με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Τυφλών, Περιφερειακή Ένωση Κεντρικής Μακεδονίας, υλοποιεί τμήματα εκμάθησης του συστήματος γραφής και ανάγνωσης Braille για τυφλούς με πιστοποίηση.

11-11-2019 ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Ενημερωτική εκδήλωση στην Σφηκιά για την εποχική γρίπη

Στις 22 Οκτωβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε ενημερωτικήομιλία στο Περιφερειακό Ιατρείο Σφηκιάς, με θέμα: «Εποχική Γρίπη - Αντιγριπικός Εμβολιασμός» με Υπεύθυνη ιατρό του Π.Ι. την κ. Τσιφλίδου Αντωνία ειδικότητας Γενικής Ιατρικής που απευθυνόταν σε άτομα της 3ης ηλικίας.

11-11-2019 ΥΓΕΙΑ

ΥΓΕΙΑ

Φυσιολατρεία! Άλλη μία εκδρομή στις Βάθρες Μεταμόρφωσης

Άλλη μία εκδρομή στις Βάθρες Μεταμόρφωσης, πια Φυσιολατρεία!

10-11-2019 ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηλικιωμένος στην Βέροια "βούτηξε" μπιτόνια με πετρέλαιο και λάδι μηχανής

Συνελήφθη, χθες (9 Νοεμβρίου 2019) το μεσημέρι, στην Βέροια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, 70χρονος ημεδαπός, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα αφαίρεσε μπιτόνια με πετρέλαιο και λάδι μηχανής ως και διάφορα εργαλεία και αντικείμενα ενός 52χρονου. Τα αφαιρεθέντα...

10-11-2019 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Επετειακή εκδήλωση για το Αργυρό Ιωβηλαίο Αρχιερωσύνης και Χρυσό Ιωβηλαίο Ιερωσύνης του Μητροπολίτη…

Η διπλή επετειακή εκδήλωση του Αργυρού Ιωβηλαίου Αρχιερωσύνης (25 έτη) και του Χρυσού Ιωβηλαίου Ιερωσύνης (50 έτη) του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης & Καμπανίας κ. Παντελεήμονος πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στον κατάμεστο Χώρο Τεχνών Βέροιας.

10-11-2019 ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δυο συλλήψεις φυγόποινων κλεφτών

Συνελήφθη χθες (8 Νοεμβρίου 2019) το απόγευμα σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, 29χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 2...

09-11-2019 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Η μοναδική Ελληνίδα κάτοικος της Γροιλανδίας είναι Βεροιώτισσα

Βεροιώτισσα είναι η μοναδική Ελληνίδα κάτοικος της Γροιλανδίας. Η Ιωάννα Μαυροκεφαλίδου εργάζεται στην πρωτεύουσα, στο Νουκ, ως κοινωνική λειτουργός και μίλησε στην εκπομπή "Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση" στην τελεόραση ALPHA. Συγκεκριμένα μίλησε για το πως βρέθηκε εκεί και για τον...

09-11-2019 ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ευρωπαϊκή ημέρα οινοτουρισμού την Κυριακή

Την Κυριακή 10 Νοεμβρίου τα οινοποιεία των Δρόμων του Κρασιού της Ελλάδας, συμμετέχουν μαζί με εκατοντάδες άλλα οινοποιεία της Ευρώπης, στην Ευρωπαϊκή Ημέρα Οινοτουρισμού και σας προσκαλούν να γιορτάσετε μαζί τους.

08-11-2019 ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εορτάστηκε η Σύναξη των Ταξιαρχών Μιχαήλ και Γαβριήλ

Την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου το απόγευμα στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μιχαήλ και Γαβριήλ στα Ασώματα Βεροίας τελέστηκε Πανηγυρικός Εσπερινός χοροστατούντος του Μητροπολίτου Λαοδικείας κ. Θεοδωρήτου, ενώ έλαβε μέρος και κήρυξε το θείο λόγο ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης...

08-11-2019 ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεκατέσσερα προγράμματα του ΟΑΕΔ παραμένουν ανοικτά για την υποβολή αιτήσεων

Δεκατέσσερα προγράμματα του ΟΑΕΔ παραμένουν ανοικτά για την υποβολή αιτήσεων ενδιαφέροντος από επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα, αυτοαπασχολουμένους καθώς και ανέργους οι οποίοι επιθυμούν να ξεκινήσουν τη δική τους επιχειρηματική δραστηριότητα.

08-11-2019 ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τμήμα εθελοντών αιμοδοτών αποκτά το «Ψηφιδωτό»

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μακροχωρίου «Ψηφιδωτό» ανακοίνωσε την έναρξη τμήματος εθελοντών αιμοδοτών.

08-11-2019 ΥΓΕΙΑ

ΥΓΕΙΑ

Υπηρεσίες καθαριότητας σε ιδιωτικούς & δημόσιους χώρους Αυγερινού Φωτεινή - Καλπακίδης Στυλιανός

Η εταιρεία καθαρισμού & απολυμάνσεων Αυγερινού Φωτεινή - Καλπακίδης Στυλιανός παρέχει υπηρεσίες καθαριότητας στον ιδιωτικό και ευρύτερο δημόσιο τομέα.

08-11-2019 ΑΓΟΡΑ

ΑΓΟΡΑ

Μονοήμερη εκδρομή σε Κόνιτσα – Γιάννενα & τριήμερη σε Κέρκυρα διοργανώνει το ΚΑΠΗ…

Το ΚΑΠΗ του Ν.Π. ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας διοργανώνει την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου μονοήμερη εκδρομή σε Κόνιτσα – Γιάννενα. Τιμή εισιτηρίου: 12 ευρώ Ώρα αναχώρησης: 7 το πρωί από την Εληά - - -  Το ΚΑΠΗ του Ν.Π. ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας διοργανώνει για τα μέλη...

08-11-2019 ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε περιοχές της Ημαθίας – Δείτε που

Από τη ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. ανακοινώθηκε διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος λόγω εργασιών στις παρακάτω περιοχές:

08-11-2019 ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παράταση αιτήσεων: Μοριοδότηση στις προκηρύξεις για κάλυψη θέσεων σε δημόσιες δομές εκπαίδευσης

Παρακολουθήστε επιμορφώσεις που σας μοριοδοτούν σε προκηρύξεις του ΙΝΕΔΙΒΙΜ και διεκδικήστε μία νέα ή και παράλληλη σταδιοδρομία μέσω του διαρκώς αναπτυσσόμενου πεδίου της εκπαίδευσης ενηλίκων. Οι αιτήσεις για συμμετοχή στα νέα τμήματα που ξεκινούν 11/11, παρατείνονται έως και τις 15 Νοεμβρίου 2019.

08-11-2019 ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Πρωτότυπη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση βιτρίνας καταστημάτων από το “El Greco” (φωτογραφίες)

Πλησιάζουν οι χριστουγεννιάτικες γιορτές κι αναρωτιέσαι πως θα διακοσμήσεις το κατάστημά σου;

08-11-2019 ΑΓΟΡΑ

ΑΓΟΡΑ

Συνελήφθη 54χρονος στην Βέροια για λαθραία τσιγάρα

Συνελήφθη, χθες (7 Νοεμβρίου 2019) το μεσημέρι, σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, 54χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο σε κατάστημα ιδιοκτησίας του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 191 συσκευασίες καπνού, συνολικού βάρους 9 κιλών και 550 γραμμαρίων...

08-11-2019 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις οδούς Πίνδου και Μ. Μπότσαρη στην Βέροια

Για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού, κατά τη διάρκεια εργασιών μεταφοράς υλικών αρτοποιείου, επί της οδού Πίνδου αρ. 16 και Μ. Μπότσαρη αρ. 58, στην πόλη της Βέροιας...

08-11-2019 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Το πρόγραμμα λειτουργίας του Δημοτικού Ιατρείου Βέροιας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του Δημοτικού Ιατρείου Βέροιας. Για πληροφορίες και ραντεβού για όλα τα ιατρεία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τηλεφωνούν στο νέο τηλεφωνικό νούμερο 23313-53821 ή να επισκέπτονται το Δημοτικό Ιατρείο στην νέα διεύθυνση οδός Σταδίου 51, πιο κάτω από...

08-11-2019 ΥΓΕΙΑ

ΥΓΕΙΑ

Σημεία φιλικά στον μητρικό θηλασμό στην αγορά της Αλεξάνδρειας

Η ΑΛΚΥΟΝΗ συμμετέχει στο κάλεσμα του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας , ο οποίος σε συνεργασία με τις Μαίες του Κέντρου Υγείας Αλεξάνδρειας οργανώνει δράση με θέμα : "Σημεία Φιλικά στο Μητρικό Θηλασμό" στην αγορά της πόλης μας. Η εκστρατεία ενημέρωσης με θέμα "Σημεία...

08-11-2019 ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γενική συνέλευση στο Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Βέροιας

Το Δ.Σ. του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Βέροιας  καλεί τα μέλη του σε έκτακτη Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 12 Νοεμβρίου στις 10 το πρωί στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Βέροιας με θέμα τη νέα επίθεση της κυβέρνησης στην κοινωνική ασφάλιση και...

08-11-2019 ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιστημονικές δράσεις της Πρωτοβουλίας για το Παιδί

Η Πρωτοβουλία για το Παιδί έλαβε μέρος -εκπροσωπώντας την Ελλάδα - στο 7ο Διεθνές Συνέδριο του Πανεπιστημίου του Κορκ της Ιρλανδίας με θέμα: “Child Protection and Welfare Social Work Practice: What's Your Vision?” («Η ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ...

08-11-2019 ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Διακοπή νερού έως τις 14:30 στο εσωτερικό δίκτυο της Αλεξάνδρειας

Η υπηρεσία της Δ.Ε.Υ.Α Αλεξάνδρειας ανακοίνωσε ότι σήμερα Παρασκευή 8/11 έως 14:30 μμ, θα γίνει διακοπή νερού για την αποκατάσταση βλάβης ύδρευσης στο εσωτερικό δίκτυο του κεντρικού τμήματος της Αλεξάνδρειας, στις παρακάτω οδούς:

08-11-2019 ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκπαιδευτικές δράσεις για το προσωπικό πραγματοποίησε το Κέντρο Υγείας Βέροιας

Το Κέντρο Υγείας Βέροιας πραγματοποίησε δράσεις για το προσωπικό,  εκπαιδευτικού χαρακτήρα με τα παρακάτω θέματα:

08-11-2019 ΥΓΕΙΑ

ΥΓΕΙΑ

Μαθήματα βρεφικού μασάζ για νέους γονείς στη Νάουσα

Το Noμικό Πρόσωπο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Νάουσας (Κ.Κ.Π.&Α.Δ.Νάουσας) συνδυάζοντας την παράδοση και την πρωτοπορία προτείνει στους νέους γονείς να μυηθούν στην τέχνη του βρεφικού μασάζ για να βιώσουν μοναδικά οφέλη μαζί με το μωρό τους.

07-11-2019 ΥΓΕΙΑ

ΥΓΕΙΑ

Σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Λυκείου Ελληνίδων το 3ο Γυμνάσιο Νάουσας

Κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου τέσσερα τμήματα του 3ου Γυμνασίου Νάουσας είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο εκπαιδευτικό πολιτιστικό πρόγραμμα του Λυκείου Ελληνίδων Νάουσας με τίτλο "Σχέδια ονειρεμένα και πολύχρωμα: υφαίνοντας ιστορίες και μοτίβα στον αργαλειό".

07-11-2019 ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΤΕΒΑ: Ενημερωτικές εκδηλώσεις σε Μελίκη, Πλατύ, Καβάσιλα για κοινωνικοποίηση παιδιών και υγιεινή διατροφή

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στα πλαίσια των συνοδευτικών δράσεων του ΤΕΒΑ θα πραγματοποιήσει επιτόπια δράση κινητής μονάδας ενημέρωσης στις παρακάτω Δημοτικές Ενότητες για δύο περίπου ώρες:

07-11-2019 ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιδείνωση του καιρού την Παρασκευή

Οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες οι οποίες εκδηλώνονται στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο αναμένεται να συνεχιστούν και από τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής (08-11-2019) θα επηρεαστεί η ανατολική Πελοπόννησος και βαθμιαία η ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης πιθανώς και της...

07-11-2019 ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νάουσα: Βασικές ανάγκες των προσφύγων κατέγραψε το Εργατικό Κέντρο

Σήμερα αντιπροσωπία του Εργατικού Κέντρου Νάουσας, του Α.Σ. «Μαρίνος Αντύπας, της ΟΓΕ, του Σωμ. Συν/χων ΙΚΑ και ο δημοτικός σύμβουλος της ΛΑ.ΣΥ. Λάκης Λακηνάνος επισκεύφθηκαν τους χώρους φιλοξενίας των προσφύγων, τους καλοσώρισαν και τους ζήτησαν να τους πουν πουν τις...

07-11-2019 ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερωτική δράση για τον Σακχαρώδη Διαβήτη στον Άγιο Γεώργιο

Ενημερωτική δράση για τον Σακχαρώδη Διαβήτη θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Νοεμβρίου, μετά την Θεία Λειτουργία στο προαύλιο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στον Άγιο Γεώργιο.

07-11-2019 ΥΓΕΙΑ

ΥΓΕΙΑ

ΤΕΒΑ: Διανομή τροφίμων στην Βέροια

Ο Δήμος Βέροιας ενημερώνει τους ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ ότι θα πραγματοποιηθεί μέσω της Κοινωνικής Σύμπραξης ΠΕ ΗΜΑΘΙΑΣ διανομή με είδη ΞΗΡΩΝ τροφίμων, ΞΗΡΑ-ΒΡΕΦΙΚΑ, ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ (ΒΥΣ), ΒΥΣ ΒΡΕΦΙΚΑ. Για διευκόλυνσή τους, παρακαλούνται οι ωφελούμενοι (κυρίως των πολυμελών οικογενειών) να...

07-11-2019 ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μουσική βραδιά διοργανώνει το 8ο Νηπιαγωγείο Νάουσας

Το ΔΣ του 8ου Νηπιαγωγείου Νάουσας έχει ετοιμάσει με πολύ μεράκι και αγάπη μουσική βραδιά, την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου και ώρα 9μμ, στο Bar Raki, με σκοπό να καλύψει ανάγκες του Νηπιαγωγείου.

07-11-2019 ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Δια-δραστική ημερίδα «Έλα να μαγειρέψουμε μαζί» στο ΚΕΜΑΕΔ

Ο φιλανθρωπικός μη κερδοσκοπικός Σύλλογος φίλων Κέντρου Μέριμνας ατόμων με ειδικές δεξιότητες Δήμου Βέροιας σας προσκαλεί στη δια-δραστική ημερίδα «Έλα να μαγειρέψουμε μαζί», που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Κέντρου Μέριμνας στις 13/11/2019 και ώρα 9:00 π.μ.

07-11-2019 ΥΓΕΙΑ

ΥΓΕΙΑ

Σόμπες ξύλου, απλές & ενεργειακές, από την KYRIAZIS σε τιμές προσφοράς (φωτογραφίες)

Στην εταιρεία ΚΥΡΙΑΖΗΣ Α.Β.Ε.Ε. θα βρείτε τη νέα συλλογή σομπών με ξύλα, που σας προσφέρει μεγάλα πλεονεκτήματα και αποδόσεις ακόμη πιο εκπληκτικές.

07-11-2019 ΑΓΟΡΑ

ΑΓΟΡΑ

Γίνε κι εσύ Security! Εξασφάλισε μια θέση εργασίας!!!

Από το ΕΚΕΔΙΜ Θεοχαρόπουλος και από το ΚΕΜΕΑ ανακοινώνεται ότι ξεκινάει το νέο τμήμα security με στόχο τις ερχόμενες εξετάσεις. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εκπαίδευση 105 ωρών θεωρίας και πρακτικής άσκησης για την απόκτηση άδειας ασκήσεως επαγγέλματος ,όπου οι υποψήφιοι  εκπαιδεύονται από...

07-11-2019 ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Δεν υπάρχουν άρθρα σε αυτήν την κατηγορία. Εάν εμφανίζονται υποκατηγορίες σε αυτήν τη σελίδα, μπορεί να περιέχουν άρθρα.